Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1001 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 20 December 2007 - 09:04 AM

Flirtala sem z Dr. Housom, pa pol sva se še lupčkala pa mečkala.

Edit: to je drugič, ko sem enga znanega tkole sanjala. Ene 10 let nazaj sem se pa s Sean Connery-jem po podzemnih rovih v Benetkah klatila, s pištolami... pa sva se tud lupčkala mal.. hihi
  • 0

#1002 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46025 posts

Posted 20 December 2007 - 06:15 PM

Sanjala sem, da sem se spet družila z dvema sošolkama iz srednje šole in da sem bila spet kot je bilo v navadi tretje kolo - privesek, ki ga pač prenašaš, ker ti koristi ko se duo izprazni. Potem pa so se naenkrat znašle zraven sošolke iz faksa in preteple ti dve sošolki, potem pa smo jaz in sošolke iz faksa šle na tortico.
  • 0

#1003 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32303 posts

Posted 20 December 2007 - 06:19 PM

Joj, ne vem, al je blo dans al včeri, da sm bla z enim sodelavcem v eni majhni sobci in je bila pred nama skupna noč po neki sili razmer
in se tko uleževa pa to in jst sm hotla kr seksat, hahahaha oops.gif
pa mi drgač tip sploh ni privlačn; joj, adijo pamet
  • 0

#1004 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 22 December 2007 - 09:54 AM

Ta moment sem vstala in sem si rekla da moram hitro zapisat, da slučano ne pozabim. Ful sem mela dobre sanje.

Bila sem kraljeva ljubica in to nisem mislila za vedno ostati, saj sem kralja res imela rada. Ker mi je bilo dovolj sem zanalašč pogledala še za kakim drugim moškim in kmoj kralj je popenil. Nekje na samem mi ga je izbil iz glave, zapustil svojo zaročenko in se poročil z mano. Potem sem rodila dvojčka. Fantka in punčko.

Nič posebnega, a jaz sem tako uživala. oops.gif

In še drugi del:

Naš razred (ki resnično slovi po nedisciplini in ponosna sem na to) je imel neko ikskurzijo v nekem muzeju. Jaz in še nekaj pa smo se izgubili in zamudili vlak. Čuden kustos (ali kako se pač temu reče) nam je začel pripovedovati neko zanimivo zgodbo, ampak sem jo na žalost že pozabila.

Zdaj ko so končno spet počitnice je napočil čas za malo bolj sproščene sanje smile.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1005 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 December 2007 - 05:38 PM

Zopet sem bila v partizanih. blink.gif

Jaz vam rečem, nekaj je na tem. hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1006 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 28 December 2007 - 11:55 AM

Da je profesorca za angleščino zvedla da ji še nisem oddala kontrolne in da bom mogla zato pisat še enkrat cry.gif cry.gif MORA!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#1007 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 31 December 2007 - 07:45 PM

Da sem dobila popravca iz zgodovine cry.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1008 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 07 January 2008 - 08:52 AM

Že par noči spim trdno, ne da bi se 1x vmes zbudila. In sanje so tako močne in doživete, da sem kar žalostna ko se zbudim. Kot danes npr, sanjam, da sem končno bila skupaj z Mr.X. Ta moški mi je bil od nekdaj všeč, 10 let starejši, a ko sem ga spoznala srečno poročen. Tudi čez par let, ko se je ločil, nisva nikoli imela priložnosti, da bi se zbližala. Pred kratkim sem ga spet videla in podzavest je začela delat.
No v sanjah je bilo fantastično, pa čeprav je ostalo samo pri objemih in poljubih. Kaj bi bilo šele, če bi sexala. hmm.gif
Upam da se sanje kmalu ponovijo. oops.gif
  • 0

#1009 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 07 January 2008 - 09:46 AM

Jaz sem pa sanjala, da sem šla v kurbenhaus. Pridem noter in rečem madam: "Jaz bi eno žensko."
Ona: "Ja... belo, črno...?"
"Ma... belo....- pa mlado!" (sem se zbala, da bom dobila eno staro zguljeno bejbo)
"Višina?"
"Hm,...tam 170-175"
"A 172 bo uredu?"
"Ja ja, super"
"Vaša članska številka?"
"Aja, ne ne- jaz sem danes tukaj prvič!"
"A tako, aha. No, potem pa izpolnite še ta obrazec."
In mi da v roke nek obrazec in nisem mela pojma kaj naj vpišem, svoje davčne ne vem na pamet, pa kr ena vprašanja so bla. Poleg tega sem se spomnla, da trenutno mam v denarnici samo 20€ in me je zaskrbelo, da morda ne bo dovolj. Čeprav je tam nad madam pisalo: "1 ura 3,60€", ampak to se mi je zdelo sumljivo poceni.
Medtem ko sem to razmišljala, sem sedela na enem rdečem kavču v tej predsobi, zraven mene pa je ležal en tip, ki je očitno tudi čakal na svojo žensko in mi je medtem kar porinil prst v mojo lulo. Madam ga je zaradi tega nagnala, pa še pijan je bil. In potem vprašam še eno punco, ki je tam čakala, koliko kaj tukaj stane...in v njej spozam svojo sošolko iz gimnazije, ful sva bli presenečeni, kje da se srečava, he he.
No potem nas je pa madam kar vse skupaj poklicala in meni ni bilo nič jasno - jaz sem prišla vendar na žensko, da se mam malo fajn. In nas je madam peljala kar v eno gledališče, smo se usedli na sedeže in več se ne spomnem, ma ni blo nč sexa, v glavnem... down.gif
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#1010 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 07 January 2008 - 05:52 PM

Rodila sem fantka in sploh ni nič bolel. wub.gif Tok je bil moj moj...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

• Guests

Posted 07 January 2008 - 06:15 PM

Kinky, fouš sem ti za partizanske sanje mad.gif Lol.

Jaz sem sanjala, da sem bila v zaporu. In to moškem zaporu. Sploh ni blo tolk slabo, bythe potke.
  • 0

#1012 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 January 2008 - 03:41 AM

Pipi, zmagas lol1.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1013 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 17 January 2008 - 07:43 PM

Jst pa sem sanjala, da je bla na Balkanu vojna in so me poslali k neki družini v Italijo (jst sem bla neka albanka O.o) in tam sem se pretvarjala, da ne razumem nič, čeprav sem govorila tekoče italijansko. In grem tako na nek trg tam in vidim, da se ljudje jočejo, nakar ugotovim, da je umrl soigralkin fant. Pa srečam soigralko in ji rečem zakaj ne joče, ona pa odvrne, da je ne smejo videt. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1014 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16983 posts

Posted 17 January 2008 - 08:09 PM

Sanjala o nekdanjem sošolcu, ki je imel ful kravžle in ni mel pojma o matematiki. Pa nikol se nisma kaj pogovarjala.
No v glavnem vrnil se je na našo šolo, brez kravžlov, blont in je ful obvladal matematiko. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1015 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46025 posts

Posted 20 January 2008 - 01:07 PM

Sanjala sem, da sem bila doma v braziliji, živela s enim hot latino boyem, ki se je kar naenkrat vmes dobil obraz mojega fanta. Živela sva skupaj z njegovima dvema sestrama, ki sta bili plesalki sambe. laugh.gif
  • 0

#1016 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 January 2008 - 06:06 PM

Sanjala sm glagol sad.gif . Da se je profesor poročil in smo mogli kao vsi študenti it na njegovo fatovščino, in pol smo tam sedeli v krogu in on nas je spraševal une posebno komplicirane primere.

In zjutraj se zbudim, in me kliče sošolka, da so rezultati od glagola ohmy.gif Preroške sanje!
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1017 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 January 2008 - 11:49 AM

Sanjala sm, da sm mela raka in sm umirala in sm mogla to vsem povedat, in potem je bla neka poplava in sm sedela na zidku z enim japoncem in sm mu mogla razlagat, da bom umrla, in potem sva bežala pred poplavo in sm padla na razbit kozarec in sm se cela porezala.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1018 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 31 January 2008 - 01:39 PM

Uf, danes sem imela mini moro. Sanjala sem, da grem potovati nekam daleč na morje. Pozabila sem kdaj imam let, bila pa sem na faxu. In ko sem se spomnila sem začela tečt, na letališče, in ugotovila, da je ravno pred 2 minutami vzletelo letalo. Vsa ta pot do letališča je bila grozna, bila sem čist prešvicana, živčna, zaskrbljena,.... Sem bila vesela, da sem se zbudila laugh.gif
  • 0

#1019 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 31 January 2008 - 05:24 PM

Danes sem imela ful resnične sanje, sem mislila, da je že res laugh.gif . Kolegico sma bile ob bazenu, ki je bil čist fertik in cela hiša. Lepo sma se sončile in se pogovarjale o tem, kak nama gre dobro in da sma tk vedele, da nama bo v lajfu tako lepo uspelo.
  • 0

#1020 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 01 February 2008 - 04:54 PM

Sanjalo se mi je o Supermanu, ker sem prej Smallville gledala. Celo dva otroka, z nadnaravnimi močmi je imel z Lano laugh.gif . Jaz nisem imela časa pomagat rešit svet, ker sem mogla it jest laugh.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users