SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 22 July 2012 - 07:51 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 July 2012 - 10:58 AM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 23 July 2012 - 04:03 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 July 2012 - 10:26 AM
Je zabaven, za sprostitev, ni pa kakšen presežek. Priporočam, ko zmanjka idej.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 July 2012 - 12:42 AM
Pogledala sem si še en španski film.Tokrat bolj znanstvena fantastika, kar sicer ni moje področje ampak mi je bil film še kar zanimiv. Predvsem to,da je posneto tako kot,da se dogaja približno trideset let nazaj(vsaj js sem dobila tak občutek) nekatera tehnologija pa je precej bolj napredna.
Pa seveda Daniel Bruhl

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 25 July 2012 - 07:52 AM
My Name is Khan - dober film, ki ima zagotovo več plusov kot minusov. Glavni igralec je svoj delo opravil fenomenalno, govorimo o igri vredni Oskarja.
Minus bi dala dejstvu, da je bil rahlo predolg, kakšne pol ure krajši bi zagotovo lahko bil, pa tisti kadri ko je šel pomagati med poplavo, so bili odveč.
Drugače pa dobra filmska stvaritev, humorni vložki, prizori, ki igrajo na naše emocije (na pozitiven način), in sporočilnost. Ja, na svetu delimo ljudi v dve skupini:
na dobre, in na slabe. Tako preprosto je to.

The Best Exotic Marigold Hotel - super film o britanskih upokojencih, ki se odpravijo v Indijo. Vsak ima svojo zgodbo, vsak nosi svoje breme. Tam pa
imajo (nekateri celo prvič v življenju) možnost, da spoznajo sami sebe. Prijeten film za nedeljsko popoldne za vse generacije. Feel good film, bi ga jaz označila.
Nekaj posrečenih humornih vložkov, čeprav priznam, da sem malo pogrešala začinjen britanski humor. OGROMEN plus tudi fotografiji, in lepim barvam,
ki jih spremljamo tekom filma. Osvežilno, čustveno: 8+++/10
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 July 2012 - 08:55 AM
http://www.imdb.com/name/nm3355180/
Posted 25 July 2012 - 08:57 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 July 2012 - 08:59 AM
Je že katera gledala novega Batmana? Slovenec Aljaž Tepina igra neko manjšo vlogo. Jaz ga grem drug tedn gledat, komi čakam.
http://www.imdb.com/name/nm3355180/
Ja očitno: Hooded Man #2 LOL
Pri nas pa napihujejo kot da je najmanj Batmana igral.
Bo za počakati kakšen teden po moje, zaradi gužve.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 25 July 2012 - 09:11 AM
Posted 25 July 2012 - 09:11 AM
Na kratko, ker recenzij ne bom več pisala:

Put A Kilt On It!
Posted 25 July 2012 - 09:47 AM

Mogoče ga pa še kdaj bo! =)

Počasi se daleč pride. Naslednjič bo Hooded Man #1.
Posted 25 July 2012 - 10:03 AM
Posted 25 July 2012 - 11:13 AM
Ker se mi ne da.
Sem pa spisala Sherlocka zate.
![]()
hvala!!!

Put A Kilt On It!
Posted 25 July 2012 - 03:26 PM
One day
http://www.imdb.com/title/tt1563738/
Zame je bil ta film potrdilo, zakaj ne gledam filmov (na leto jih pogledam mogoče pet, tako da je bil ta teden zame izjemno filmsko doživetje, haha). Gre za prikaz vsakega leta na isti datum - 15.7., spremljamo Emmo in Dexterja na dan, ko maturirata, pa potem vsako leto kako poteka njun dan na 15. julij in skozi to se pokaže zgodba o propadlih sanjah, slavi, posledici le-te, o kemiji med njima. Konec me je ful presenetil, jokala sem kot dež, fantu sem še tri dni v najbolj random trenutkih dneva presunjeno stokala "Kar umrla jeee!!!!". Zame čustveno čist preveč naporen film (zaradi konca), jaz sem občutljiva dušica in lahko gledam samo stvari, kjer vsi živijo happily ever after. Sicer mi je bil resnično zelo dober film, lepo prikazuje stopnje življenja, to mladostniško vznesenost, ko misliš da je mogoče in lahko dosežeš prav vse, pa do grenkega obžalovanja srednjih let, ko te življenje dejansko nauči lekcije.
Jaz bi mu dala 9/10, ampak ker tega žanra ne gledam skoraj nič, se mogoče katera ne bo strinjala s to oceno - dejansko nimam veliko filmov za primerjat.
Kung Fu Panda 2
http://www.imdb.com/title/tt1302011/
Super risanka, ki se je kar malo skladala z mojim branjem knjige Eat, Pray, Love, se mi zdi, da mata obe podoben "nauk", da šele ko pomiriš svoje misli oz. se spopadeš in uspešno umiriš svoje notranje boje in strahove, lahko premagaš karkoli, pa naj bo to Jaz ali pa hudoben pav, ki hoče zavzeti mesto. Super animacija, tut enko sem gledala nekoč davno in mi je bila všeč, sploh Tigrica je carka, dam mu
7/10
Druga dva sta Journey 2: The Mysterious Island (http://www.imdb.com/title/tt1397514/) in You May Not Kiss the Bride (http://www.imdb.com/title/tt1381418/). Oba sta izjemno za lase privlečena, polna nekih srečnih naključij in nemogočih situacij, seveda s happy endingom, ampak ob njiju sem bila še jaz kar Wtf a se hecajo a so res to naredil, haha. Če si cel teden na plaži in zvečer to pogledaš, greš spat in naslednji dan vse skupaj že pozabiš, potem je ok za zabit tisto uro in pol, sicer pa raje ne.

After all this time?
Always.
Posted 25 July 2012 - 03:32 PM
Posted 27 July 2012 - 12:44 AM
Ona niti malo ni primerna za vlogo neke močne misteriozne ženske, fatalke.
Je pa vsekakor film, ki ga je treba pogledat v kinu, efekti in slika so res odlični.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2012 - 08:45 AM
Put A Kilt On It!
Posted 27 July 2012 - 02:59 PM
Posted 27 July 2012 - 02:59 PM
http://www.imdb.com/title/tt1606389/
Tisto o otrocih pa mogoče misliš We have to talk about Kevin, samo ni lahek film.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users