Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1001 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 30 August 2008 - 09:52 PM

Mene pa ful mika. Bi si jo kupila, ampak trenutno ne rabim nove. ermm.gif

edit: Čeprav na tej sliki ne izgleda glih privlačno, no. huh.gif Ima pa dobre ocene.
IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1002 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 August 2008 - 08:37 AM

Pomoje je na temlem cofu waaay too much barve kot bi jo pa moglo bit.(Al se sam men zdi?)
  • 0

#1003 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 31 August 2008 - 08:46 PM

Baje pride takole. huh.gif
IPB Image
Jaz bi to.
IPB Image
  • 0

#1004 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 August 2008 - 09:18 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 8. 2008 - 22:52) View Post

Mene pa ful mika. Bi si jo kupila, ampak trenutno ne rabim nove. ermm.gif

edit: Čeprav na tej sliki ne izgleda glih privlačno, no. huh.gif Ima pa dobre ocene.
IPB Image

Kako pa se s tem namažeš sploh? blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1005 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17615 posts

Posted 31 August 2008 - 10:06 PM

Da se ne bo iz tega sprožila nova generacija čopastih maskar ohmy.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1006 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 09 September 2008 - 01:41 PM

Jz si tud ne predstavljam kako bi se namazala s tem
  • 0

#1007 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 13 September 2008 - 02:40 PM

uporablam maskaro od nivee-extreme resist. se še kteri razmaže črna barva vse po veki pa spodi pod učko huh.gif ? ful je smotana krtačka
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1008 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 13 September 2008 - 07:59 PM

Ena ocena za Givenchy maskaro: klik

• 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1009 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 13 September 2008 - 10:26 PM

Za vse ljubiteljice vijoličnih maskar: v iliriji imajo od essence LE vijolično maskaro z gumijasto krtačko(čeprav je uradno modra, pride čista vijola). Majo pa sam še ena 2 kosa, kukr sm vidla.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1010 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 14 September 2008 - 08:35 AM

Se pa najverjetneje na trepalnicah spet ne pozna sleep.gif ..kot avonova
  • 0

#1011 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 September 2008 - 05:09 PM

PJ, meni je Exceptionnel de Chanel super - je samo kak € ali dva dražja od Inimitable, ampak je toliko boljša. Res full razčeše in loči trepalnice in jih podaljša ter priviha. O volumnu bi se dalo kako reči po drugem nanosu. Mislim, nimaš zdej metel, ko se z njo namažeš, ampak res lepe trepalnice. Na spodnjih ne vem, kako se odreže, si jih ne malam. Krtačka mi je full dobra, sploh full dobro pride, če jo med mazanjem obračaš, da potegneš z gumijastimi in z navadnimi ščetinami. Jaz sem jo kupila tako, da sem prodajalko v Muellerju prosila, naj mi jo v nulo zreklamira v primerjavi z Inimitable pa vmes sem jo neke bedastoče spraševala, da sem vidla, kako bo odreagirala. smile.gif In ji je uspelo. Pa ne vem, če jo bom kdaj menjala za kako drugo.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1012 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 14 September 2008 - 10:51 PM

meni je pa ni čez Diorjevo- diorshow black out. Sm jih velik ze sprobala ampak je tale the best in je ne menjam več! thumbup.gif
  • 0

#1013 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 September 2008 - 06:32 PM

Uuu, Špela, hvala! Danes sem že bila na tem, da jo vzamem, samo bom najpri ta staro porabila.
  • 0

#1014 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 15 September 2008 - 06:40 PM

Trenutno mi je najbolj všeč Guerlain Maxi lash v rjavem odtenku. Naredi čudovite trepalnice, ravno prav poudarjene za dnevni make up. Ni sicer kak presežek v smislu volumna, ampak lepo razčeše in trepalnice obarva v, za moje pojme, najlepšem rjavem odtenku. Fina mi je tudi Maxfactor 2000 Calorie, omogoča natančen nanos in trepalnice lepo loči, ampak mi (vsaj za podnevi) bolj pristojijo rjave maskare.
  • 0

#1015 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 18 September 2008 - 05:45 AM

QUOTE(Rafinesse @ 14. 9. 2008 - 23:51) View Post

meni je pa ni čez Diorjevo- diorshow black out. Sm jih velik ze sprobala ampak je tale the best in je ne menjam več! thumbup.gif

Meni je pa navadna Diorshow boljša, bolšo krtačko ima in meni osebno bolje razporejene ščetine.Blackout pa mislim da ima bolj globoko črno barvo če se prav spomnim hmm.gif
  • 0

#1016 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 September 2008 - 05:39 PM

QUOTE(Plain Jane @ 15. 9. 2008 - 19:32) View Post

Uuu, Špela, hvala! Danes sem že bila na tem, da jo vzamem, samo bom najpri ta staro porabila.

Ma ja, ta stara je že šla. laugh.gif Danes sem si kupila Exceptionell de Chanel. wub.gif Čis sem navdušena, res je dobra, še boljša od Intimable. worship.gif (Sem pa kar kolebala med črno in vijolično (november, ring any bell? biggrin.gif ), samo je vijolična kar temna, tako da sem za zihr raj Smoky Noir.)
  • 0

#1017 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 September 2008 - 05:54 PM

QUOTE(Plain Jane @ 20. 9. 2008 - 18:39) View Post

Ma ja, ta stara je že šla. laugh.gif Danes sem si kupila Exceptionell de Chanel. wub.gif Čis sem navdušena, res je dobra, še boljša od Intimable. worship.gif (Sem pa kar kolebala med črno in vijolično (november, ring any bell? biggrin.gif ), samo je vijolična kar temna, tako da sem za zihr raj Smoky Noir.)

Me hecaš tongue.gif

Kolko pa stane maskara?
Naslednji teden morem it pogledat.Dvomim da je lepša kot YSL iluvff.gif
Ampak vseeno biggrin.gif
  • 0

#1018 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 September 2008 - 05:57 PM

27€. cry.gif (Me še zdej srce boli) Nesramno, glede na to, da je v Nemčiji zihr okoli 20€ (Intimable je bila 21€, pri nas pa nekje 26 al celo 27€). Samo se mi ni dal čakat, da mi jo pošljejo laugh.gif .
  • 0

#1019 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 20 September 2008 - 05:59 PM

QUOTE(Plain Jane @ 20. 9. 2008 - 18:57) View Post

27€. cry.gif (Me še zdej srce boli) Nesramno, glede na to, da je v Nemčiji zihr okoli 20€ (Intimable je bila 21€, pri nas pa nekje 26 al celo 27€). Samo se mi ni dal čakat, da mi jo pošljejo laugh.gif .

Eh what the hell, ko porabim ysl-jevo bo tale moja, ampak dvomim da vijoličast odtenek ker nevem kako se obnese na trepalnicah.Da se mi nič nebi poznalo potem, ma požrem se.
  • 0

#1020 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 October 2008 - 04:50 PM

IPB Image

Prvi vtisi Chanel Exceptionnel maskare (Smokey Violine).
Barva (lilasta) se seveda na temnejših trepalnicah ne opazi popolnoma nič (to sem tako pričakovala, ker se že vidi, da ni intenzivna (lahko pa povem, da ima Givenchy zelo lepo viola maskaro Eye Fly - ampak mene krtačka ni prepričala, nekam pocasto se mi je zdelo) ... ob čemer se mi poraja vprašanje - zakaj potem sploh imajo različne odtenke, če itak vsi izpadejo na trepalnicah črno, razen, če nimaš belih oz. izredno blont?). Jaz sem jo kupila zaradi krtačke in ker pri Chanel maskarah najmanj tvegam, saj me do sedaj ni nobena še razočarala. Tudi ta me ni. Z nanosom nimam težav (obračanje med mazanjem), trepalnice meni zelo podaljša ... čeprav je volumenska. Volumen povprečen (ampak na to itak ne trzam ... ker mene izjemen volumen bolj asociira na grdo zlepljene trepalnice), lepo priviha (tudi brez klešč so trepalnice zelo lepo uvihane). Zaenkrat zelo zadovoljna - krtačka zelo lepo loči trepalnice. In kot je že Jinadaze rekla v eni drugi temi - maskara že pri prvi uporabi nudi izjemne rezultate.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users