Jump to content

Photo

ASOS

• Please log in to reply
1926 replies to this topic

#1001 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 30 November 2011 - 11:03 PM

QUOTE(Sarah @ 30. 11. 2011 - 21:40) View Post

^^ Jaz nisem dobila tega popusta sad.gif

Meni je ful smešno, še nikoli nisem nič naročila na Asosu, pa vedno dobivam kode na mail. Tudi to za -25% sem dobila. hmm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1002 Gold Lion

Gold Lion

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 128 posts

Posted 30 November 2011 - 11:21 PM

Jaz sem prejšnji teden dvakrat naročila, v torek in sredo. Odposlali so naslednji dan in sem včeraj in danes že vse dobila. Res čudno smile.gif
  • 0

#1003 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 01 December 2011 - 08:58 AM

Pomojem se jim je povečalo število strank. Mene najbolj moti, da je stvar 3 dni med novostmi, ampak številki 6 in 8 sta pa že Out of stock evil.gif lart.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1004 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 December 2011 - 09:05 AM

Res je ja. Očitno jim ne gre slabo.

Jaz pa NUJNO rabim kako kodo, upam, da bo do 10.12 kaj. Da dobim za ziher do praznikov robo. sad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1005 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 01 December 2011 - 09:35 AM

Itak da jim ne gre slabo, če majo pa že z našega foruma tok prometa, da bi brez problema sfurali mesec. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1006 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 02 December 2011 - 10:43 PM

Malo mi gre že na jetra Asos s tem zavajanjem in problemi z naročili. Danes sem dobila CK modrc, ki je čisto drugačen, kot sem si ga predstavljala po opisu.
Je najtanjši, kar jih imam, res kot kos svile, piše pa moulded cups. Sicer mi je všeč in prav, ampak gre za princip.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1007 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 December 2011 - 11:43 PM

Pisala Asosu, poslali verižni mail naj počakam še dodatnih 9 dni. Naj grejo nekam. Itak paketa ne bom dobila. Na živce mi grejo.
  • 0
Viens, reste ici!

#1008 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2011 - 11:48 PM

Ana down.gif

Drugače pa imam jaz z njimi le eno neprijetno izkušnjo, Ck modrček so mi poslali drugačen model kot pa sem
ga naročila - zapira/odpira se ga spredaj, pa zadaj je drugače narejen. Ampak ok, mi je všeč.

Moram pa povedati, da ima Vero Moda manjše št. modčrkov - jaz imam modrčke vse 75C, pa mi je njihov
nekoliko premajhen - tako po obsegu kot košarice.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1009 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 December 2011 - 11:49 PM

Meni so že ene 5x zgubili pošiljko. Res ne vem no. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1010 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2011 - 11:50 PM

Ja, te spremljam ... me čudi, da imaš še sploh zaupanje in veselje do naročevanja pri njih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1011 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 December 2011 - 11:51 PM

V bistvu "nič ne izgubim", ker poštnine itak ni.
Če bi bila poštnina pa ne vem če bi še naprej naročevala.
  • 0
Viens, reste ici!

#1012 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2011 - 11:53 PM

Aja, ti res vrnejo denar. Ampak vseeno, stresi bi bili zame prehudi. Pa v k. bi jih poslala tako ... pri ene tretji izgubljeni pošiljki.

• 0

#1013 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 02 December 2011 - 11:53 PM

Kaj pa to, jaz sem naročila eno stvar in so mi jo poslali v napačni barvi. Nisem vračala, ampak sem naročila še enkrat pravo barvo. Spet so pa mi poslali napačno.
Človek ne ve, ali bi se smejal ali jokal, prav leseni so. Da ne govorim o tem, da nisem od njih dobila nobenega pametnega odgovora, ampak samo vnaprej napisane.
Pa nasploh berem, da ima ogromno ljudi probleme z njimi, odkar imajo zastonj poštnino in stalne akcije.

• 0

― V. Van Gogh

#1014 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 December 2011 - 11:55 PM

Mene naprimer moti, da se dobila škatle s čevlji vedno zelo razcapane. Skoraj raztrgane. ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1015 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 December 2011 - 11:55 PM

Verjetno mislijo, da si na račun teh strašnih ugodnosti lahko privoščijo nekoliko šlamparije. Bedniki.

• 0

#1016 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86423 posts

Posted 02 December 2011 - 11:58 PM

Prometa imajo toliko več.
Ne vem, jaz bi raje dala par € za poštnino in dobila tako, kot je treba. Itak ne naročam več velikokrat.

QUOTE(Ana @ 2. 12. 2011 - 23:55) View Post

Mene naprimer moti, da se dobila škatle s čevlji vedno zelo razcapane. Skoraj raztrgane. ohmy.gif

Tudi jaz. Nimaš kaj potem s tisto škatlo.

• 0

― V. Van Gogh

#1017 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 December 2011 - 09:44 AM

Meni so čez 300€ vreden plašč poslali v tisti njihovi vreči, brez česarkoli. Za zjokat.
  • 0

#1018 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 December 2011 - 10:12 AM

Tudi jaz sem dobila plasc kar v vreci. Saj ni bilo nic narobe z njim, tudi zmeckan ni bil.

Sem pa dobila eno ogrlico ekspresno hitro, pa v gigantski skatli, cepar je slo za maaajckeno zadevo, res so smesni.

Jaz zaenkrat nimam kritik, je pa res, da narocujem bolj redko.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1019 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 December 2011 - 10:23 AM

Moj je bil tudi OK, ampak vseeno mislim, da bi tako stvar lahko poslali vsaj v neki oblikovani škatli.
  • 0

#1020 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 04 December 2011 - 05:00 PM

Jaz še nisem imela slabih izkušenj, hvala bogu! Razen tega, da včasih kos izgleda precej bolj cheap in niti pol toliko privlačno, kot na slikah.

Sploh obleke. Gledam na netu si mislim vau, je vredno toliko denarja. Potem pa dobim, pa se mi zdi da gledam v eno obleko, ki sem jo kupila na razprodajah v Tally Weijl. In se spomnim, da je stala skoraj 50€, pa me mine. down.gif

Aja, sem se spomnila nečesa. En pas sem naročila, med razprodajami. In sem prejela napačnega. Grem na internet, da bi se pritožila (poslala pravo sliko za primerjavo), in glej ga hudiča! Debili so dejansko spremenili sliko na DEJANSKEM kosu. Enak naziv, enaka cena, taisto spletno mesto, le sliko so spremenili. To je meni totalno nedopustno. Ne morajo oni enega kosa zamenjat z drugim, DRUGAČNIM. In sem pol dejansko mela ta drugi model, med zgodovino naročil in vse. Nisem mogla nič..Je pa stal 15 funtov (znižana cena), kar tudi ni zdaj ne vem kaj, ampak mi ni za stran vržt, ker ta pas ki sem ga prejela je bil ogaben, sem ga dala kolegici.
  • 0
Memento mori.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users