Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#1001 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 July 2008 - 09:07 AM

Ta krema je hudo K, je vlažilna, ima kakšen AOK in olje čajevca. Samo ne priporočam, ker je K.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1002 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 July 2008 - 09:48 AM

Mah. glare.gif
Ostajam pol pri Cleanance K.
  • 0

#1003 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 18 July 2008 - 12:15 PM

Jaz sem to kremo uporabljala po dekolteju, ker sem imela grozne mozolje in ob souporabi mislim da enega Garnier gela so se zelo spucali. To je bilo kake 4 leta nazaj.
  • 0

#1004 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 July 2008 - 02:18 PM

Men je ta krema ful fajn. Jo mam doma že kar ene 2, 3 leta in mi pomaga. Sicer jo zdej nekaj časa ne uporabljam (ne vem, zakaj huh.gif ), ampak ko sem jo, mi je odstranla dost mozoljev. Sem samo namazala po mozolju in čez noč se je posušil oz. zmanjšal. Drugače pa ni za cel obraz, ker je dost mastna.

Podobna stvar s čajevcem je pa tud ampula. Taka tekočina, ki jo daš samo na ozolj in ti ga posuši. Ga ma tud Bergland pa še ena firma, oboje se dobi v Sanolaborju. Meni je blo to tud super. Si moram nabavit novo flaško, mi je stare že zmanjkalo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1005 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 August 2008 - 05:13 PM

Plain jane, maš zs!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1006 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 August 2008 - 07:04 PM

Jaz pa sem še vedno na Differinu in ga ne zamenjam za nič. Na žalost ogrcev pač ne odstrani ampak mozolje pa mi je 98% spucal. Skorja nikoli nimam nobenega.
  • 0
Viens, reste ici!

#1007 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 October 2008 - 08:44 PM

Sj verjetno je to že kje napisano ampak trenutno nič ne najdem oops.gif ... a lahko uporabljam puder čez Skinoren?
  • 0
We must let go to live on.

#1008 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2008 - 08:47 PM

Pomojem da ja, če ti ga rata razmazat laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#1009 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 October 2008 - 08:50 PM

Zakaj pa mi ga nebi? Jaz imam po Skinorenu čisto gladko kožo in mislim da nebi bil problem v tem da pudra nebi mogla razmazati.
  • 0

#1010 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 October 2008 - 09:04 PM

A imaš v pudru UV zaščito? Drugače naj sploh ne bi bilo uredu ga uporabljat tudi zjutraj. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1011 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 29 October 2008 - 09:22 PM

To vem glede UV zaščite ampak glede na to, da me sonce ne bo videlo ker bom notri to ne bo problem smile.gif
  • 0

#1012 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 October 2008 - 11:36 PM

Jaz sem mela po skinorenu vedno ful "rodo" kožo. Neprijetno vglavnem. Nikakor si ne morem predstavljat, da bi navrh namazala puder, ker me je vedno vse ščemelo.
  • 0
Viens, reste ici!

#1013 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 02 November 2008 - 11:18 AM

QUOTE(Ana @ 30. 10. 2008 - 1:36) View Post

Jaz sem mela po skinorenu vedno ful "rodo" kožo. Neprijetno vglavnem. Nikakor si ne morem predstavljat, da bi navrh namazala puder, ker me je vedno vse ščemelo.

isto mene!

Ana a uporabljaš potem še kako kremo? Ker sem jaz tui zdaj Differin začela uporabljat pa se mi je koža na nekaterih mestih malo izsušila.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#1014 Starlight

Starlight

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 02 November 2008 - 03:53 PM

Jaz uporabljam Eucerin za nečisto kožo (čistilni gel, tonik in krema-gel) in Differin. In po nekaj dnevni uporabi se mi koža na ličkih izsuši in se mi lupi. Potem neham uporabljat vse skupaj dokler se mi to ne porihta (kak teden), potem pa spet uporabljam, ampak to ne vodi nikamor, ker sem potem po čelu in pod ustnico mozoljasta. Potrebujem nasvet kako naj rešim to težavo... hmm.gif
  • 0

#1015 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 November 2008 - 03:55 PM

Krema za nečisto kožo in Differin pa res ne spadata skupaj. Oboje je grozno izsuševalno in iritirajoče. Ali eno ali drugo. Poleg Differina pa svetujem uporabo kakšne vlažilne, če ne celo hranilne kreme.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1016 Starlight

Starlight

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 02 November 2008 - 04:35 PM

Ne uporabljam obojega skupaj, ampak Differin zjutraj, ostalo pa zvečer. Če je to vseeno problematično potem neham uporabljat to kremo? Čistilni gel in tonik pa še lahko? Kakšno kremi mi pa priporočaš?
(poleg tega pa ne uporabljam nobenega pudra in nič podobnega, ker sem do zdaj imela same slabe izkušnje- zaprli so mi vse pore, koža ni dihala in mozolji so se mi množili kot gobe po dežju... Tako da bi potrebovala tudi kakšno priporočilo glede tega oops.gif )
  • 0

#1017 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 November 2008 - 06:46 PM

D se nikakor NE SME uporabljati zjutraj brez UV zaščite. Tudi zvečer ne, če potem naslednji dan nimaš UV zaščite. Tudi pozimi (sploh v takih dneh, kot je bil danes).
Čistilni gel si omisli kakšen zelo nežen in po možnosti naraven (Scheller, Alverde - kup jih je). Tonik mora biti brez alkohola in spet nežen. Za jutranjo nego kaj z UV zaščito (trenutno mi je všeč 100% pure krema z UV zaščito, sicer pa klasika - Clinique SD).
Vsekakor nežna nega z UV zaščito.
  • 0

#1018 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2008 - 07:38 PM

@Kristy jaz že več let uporabljam Garnier total fresh zeleno. Zdaj sem začela še z LL masko iz LUSHA in čisto panthol raztopino in lekarne (kot tonik).
Differin ti itak izsuši kožo, tu nimaš kaj. Potrpiš, saj je boljše. Kot UV pa jaz uporabljam Revlonov puder.
  • 0
Viens, reste ici!

#1019 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 November 2008 - 07:41 PM

A ta revlon puder ima UV zaščito? woot.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1020 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 November 2008 - 07:43 PM

Ja. Mislim da 6 smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users