Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#1001 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 28 June 2021 - 09:02 AM

A je sploh se kje prosto? Spik do konca avgusta nima frej vikenda.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1002 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 28 June 2021 - 09:49 AM

Jaz imam rezerviran Špik in Triglav za termin 14.-17.8.2021. Špik bom verjetno skenslala, tako da se bo ta termin sprostil. :)
Marmelada, skupaj smo šli. Kaj pa je v KG bolj za majhne? Mi smo se sprehajali, peljali z ladjico v Ukanc, na igralih smo bli, pri jezeru... Letos bomo še kolesa vzeli en dan pa če bo sreča, bomo šli še z gondolo na Vogel. Mogoče tudi do slapa, ker imamo karto vključeno.
  • 0

#1003 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 28 June 2021 - 10:05 AM

. Kaj pa je v KG bolj za majhne?

Kolesarske steze za vožnjo s poganjalčki, kolesi; veliko igrišče z zip linom ob Pišnici (obvezno zraven prines gumjaste škornje, ker je zabava v Pišnici za več ur zagotovljena), čofotanje ob Jasni, lažji sprehodi npr iz Vršiča do Poštarskega doma, iskanje junakov v gozdu iz filma Kekec, ko se povzpneš z gonodolo al sedežnico pri bike parku (ne vem več) do ene koče (vse info dobiš na njihovi Info točki v vasi), sprehod do prvega Martuljškega slapa in izdelovanje možicljev iz kamnov ob poti ....

V kekčevi deželi pa še nismo bili, tisto žal ne morem komentirat.

• 0

#1004 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 28 June 2021 - 11:02 AM

Bellini, hvala, sem že večkrat bila, vse to poznam, mislila sem, kaj je bolj za majhne kot v Bohinju.
  • 0

#1005 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 28 June 2021 - 11:31 AM

A res, da je Špik zaseden? :o No sej jaz sem itak mislila it med tednom. Se pa moram kaj podvizat z rezervacijo.

Barbarina, za Kranjsko Goro vem, da so neka ta igrala, pa Kekčeva dežela in nek gozd kao z nekimi pravljičnimi bitji, zato me je zanimalo, če je v Bohinju kaj takega.

Bellini, hvala, bom vprašala, če se sploh da za manj kot 5 nočitev v Ankaranu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1006 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 28 June 2021 - 11:51 AM

Ja neka Zlatorogova pravljična dežela je, igrala so, kolesarska pot tudi...
  • 0

#1007 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 28 June 2021 - 12:37 PM

So mi iz Špika odgovorili, da je v juliju, avgustu in prvi polovici septembra hotel skoraj popolnoma zaseden in je nemogoče dobiti sobo. Če že, za dan ali dva.:o

Barbarina, ti imaš rezervacijo v Špiku 4*? Če ja, bi se priporočala, če boš res odpovedala, bi vskočila. :D
  • 0

#1008 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 28 June 2021 - 12:56 PM

Ja, avgusta 14.-17., ti sporočim, ko bom odpovedala, verjetno bom, samo z možem se še zmeniva.
  • 0

#1009 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 28 June 2021 - 01:19 PM

Saj menda je povsod zasedeno, tako da good luck z novimi boni :D Problem je ta 75% zasedenost.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 28 June 2021 - 01:25 PM

Jaz nas cisto vidim v Bohinju, da bi bili samo na relaciji hotela Triglav - jezero, pa mogoce bi sli se na ladjico. Ampak z O. bi bile neizolirane stene v sobah se vecji problem. :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1011 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85958 posts

Posted 28 June 2021 - 05:29 PM

Starša gresta naslednji vikend v Barbara Piran Beach hotel, 2 nočitvi z zajtrkom sta 330 €. Meni se to zdijo nenormalne cene, res. Sta pa nedolgo nazaj rezervirala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1012 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 June 2021 - 08:08 PM

Jaz B. letos za okroglo častim vikend v Rovinju in sem kolebala med Lone, ki mi je res lep hotel, in Eden, ki je na zunaj še vedno oduren, so ga pa znotraj prenovili. In sem se lažje odločila za polpenzion v Eden za 400 na noč kot pa Lone NZ za 501 na noč. Za teden dni najema apartmaja za 5 na Kreti in avio karte, parkiranje ter zavarovanja pa cca 2.6k, sploh ni računice, da grem raje v Grčijo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1013 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 01 July 2021 - 02:27 PM

Zdaj bo lahko 100% zasedenost, tako da ce imate kaj nagledano, poklicite cimprej :)
  • 0

Tumblr

#1014 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 July 2021 - 06:39 AM

Pa, res, hvala!

• 0

#1015 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 02 July 2021 - 11:10 AM

Je bil kdo letos že v Špiku ali pozna koga, ki je bil? Zanima me, če je režim prehranjevanja isti kot lani...

• 0

#1016 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 02 July 2021 - 01:05 PM

Jaz ti lahko povem jutri ali v nedeljo (ne vemo se tocno kdaj bo zur :D), ko pridejo sorodniki, ki so bili 2 tedna nazaj tam.
  • 0

Tumblr

#1017 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 02 July 2021 - 01:20 PM

Ah, drek, zgleda sem ravno zamudila...na spletni strani je kazalo nekaj prostih terminov tudi okrog 20. avgusta, za 4 nočitve. Sem jim takoj pisala, pa sem dobila odgovor, da ni več prosto, da je šele od 5. septembra naprej. Očitno bi morala kar na spletu rezervirat.

Čez nekaj ur sem pa kar direkt v hotel poklicala, so mi pa rekli, da je prosto od 29. avgusta in da se jim stanje iz minute v minuto spreminja.

Barbarina, a te je zelo motil lanski način prehranjevanja?

• 0

#1018 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 02 July 2021 - 01:33 PM

Ja, predvsem preveč plastike.

• 0

#1019 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 02 July 2021 - 06:01 PM

Isto je, Barbarina :/
  • 0

Tumblr

#1020 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19160 posts

Posted 03 July 2021 - 07:08 AM

Hvala!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users