Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#1001 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 21 July 2022 - 06:49 PM

Jaz vem kaj bi rada, mir :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1002 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 21 July 2022 - 07:16 PM

Pff, jaz tudi razmišljam o tem. Predvsem mir I guess, pa če to pomeni, da bomo večino časa sami na morju, tudi prav.

Ne vem, a je kakšna čudna luna trenutno, z mami sva se že tretjič sporekli in je čist po otročje spet neko surlo potegnila. Oče bi se mel pa luštno pa sportal okrog z nami (in svojo družbo, ker why not, the more the merrier?), kar neki računi brez krcmarja. V. je tečna, tista prva navdušenost nad spremembami je minila, in je z nami od 6.30 do 22+ (z uro ali dvema počitka vmes, pa še to po ful protesta). Danes se je še v pleničko 2x pokakala, kar se že res dolgo ni zgodilo. Suha pa od prihoda ni praktično nobena plenica, in še po dudi je začela spet spraševat. FML. Zdaj se vsak na svojem koncu kujamo in mi prav paše ta tišina.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 21 July 2022 - 07:54 PM

:/ Imate se cas, da se obrne, drzim pesti, da cimprej.

Jaz tocno vem, kaj bi rada od dopusta, ampak nobena od teh zelja ni odvisna od mene (razen tega, da bom verjetno lahko zaradi sluzbe prej planirala). Mi gremo lahko naslednje leto zadnjic na dopust(e) kadar nam pase, potem pa sola. :S
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1004 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 21 July 2022 - 08:09 PM

M, jaaa, Komiža, meni je bilo super tam. Sva pa bila v drugi polovici junija. Bi z veseljem še šla.

Vrnila bi se še v Primošten, mi je bilo lepo. Željo imam še Cres, Pelješac, pa nisem bila še tudi na Hvaru, Braču, Korčuli. Če se splaca no.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1005 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 21 July 2022 - 10:49 PM

1400 za 3 dni kampa, omfg, ne vem al se smejat al jokat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1006 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 22 July 2022 - 05:39 AM

Kje to??
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1007 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 06:33 AM

Fona, vi imate zdaj na Pelješcu nepremičnino? Kje pa? Kaj je bilo pol s tisto na Lošinju?

• 0

#1008 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 22 July 2022 - 06:58 AM

Neee...na Peljesac hodita vsako leto za 10 dni ker foter hodi surfat.
Pa bi sli tja da se pridruzomo, mtki je itak vedno dolgcas dol.
Na Losinju je ok, to so ble ene zamere med prodajalcem pa se enim in je vse ustimal.
V Bovcu imamo se sedaj stanovanje. To pa upam da med jesenskimi izkoristimo, zdaj se bo zacelo prenavljati.
  • 0

#1009 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 07:10 AM

Aja. V Viganj? Pa greta s trajektom ali na most?

• 0

#1010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 22 July 2022 - 07:20 AM

Kje to??

Vrsar sredi avgusta, zgoraj sem napisala. Jaz se ob takih cenah vedno vprasam, kdo na koncu tam pristane. Verjetno tisti, ki si tako ceno lahko privoscijo in so navezani na lokacijo. Ce so letos polne kapacitete po takih cenah, bo skos samo se drazje.
  • 0

― V. Van Gogh

#1011 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 22 July 2022 - 07:22 AM

Jaz bi pa to vzela z rezervo, ne vem... Bi želela sama videt to ponudbo, haha. Sploh kaksen booking ima tako napihnjene cene, potem pa prašaš še direkt in je vedno ceneje.
  • 0

#1012 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 07:35 AM

Jaz kar verjamem, kempi so postali ful dragi. Možno tudi, da je kakšna luksuzna mobilna hiška z bazenom ali kaj takega.

Ampak to kar je Barbi dajala na storije iz Šimunov, ni bilo gužve sploh na plaži, ležalniki ful daleč en od drugega... no možno, da je zgodaj zjutraj snemala, kaj pa veš... ampak itak, če greš v kemp, ne moreš pričakovati, da boš sam...

• 0

#1013 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 22 July 2022 - 07:42 AM

Saj se tudi kampi zelo razlikujejo med sabo. Od Poreca bo Vrsarja jih je cel kup, bolj ali manj dragih.
Jaz se vedno ne vidim prednosti mobilnih hisk v primerjavi z apartmarji, ti so mi bolj domaci, vec miru imas ponavadi in tudi cisto zraven plaze si lahko. Vecinoma za precej nizjo ceno glede na to, kaj dobis.
To, da direktno preko lastnika dobis nizjo ceno kot na Bookingu ipd., pa ni vedno res.
  • 0

― V. Van Gogh

#1014 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 07:46 AM

Ne vem, od česa je odvisno. Ko sva midva še rentala apartmaje, me je enkrat lastnica na mail kontaktirala, če lahko skenslam in mi za isto ceno ponudila še 1 noč več.

• 0

#1015 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 22 July 2022 - 07:48 AM

Kar sem jaz gledala, je bil booking še dražji od npr. kompasove ponudbe.
  • 0

#1016 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 07:49 AM

Men je plus bookinga, da ne rabiš nič plačat naprej. Zato večinoma rezerviram tako.

• 0

#1017 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 22 July 2022 - 07:50 AM

Aja, to pa res ja.
  • 0

#1018 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 22 July 2022 - 07:54 AM

Cena na Bookingu je odvisna tudi od tega, ce imas kaksne popuste zvestobe. Jaz jih imam, pa se znesek iz ”denarnice” od lani imam za izkoristit. Meni lastnica letos ni dala nic nizje cene kot bi jo dobila na Bookingu. Oz. je za malenkost, ker me je vprasala, koliko bi placala na Bookingu in sem ji napisala ceno od dneva prej, preden je sla se gor.
  • 0

― V. Van Gogh

#1019 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 22 July 2022 - 07:55 AM

Jaz jim imam tudi, ampak ne vem, če je to res kakšna razlika...

• 0

#1020 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 July 2022 - 07:58 AM

Mati mila kakšne absurdne cene... Zakaj so pa ti Šimuni tako popularni? Jaz sem bila tam maja 2020, ko zaradi covida ni bilo nikjer žive duše, pa se mi kot lokacija ni zdelo nič posebnega, sploh pa ne za ta denar.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users