Pred leti sem ga uporabljala in sem mi je zdel najboljši (da je najdlje zdržal). Sem poskusila od Balee in je grozen. Zdaj imam tega:
in ni slab, ampak po spominu mi je bil zgornji še boljši.
Posted 29 March 2016 - 07:39 AM
Pred leti sem ga uporabljala in sem mi je zdel najboljši (da je najdlje zdržal). Sem poskusila od Balee in je grozen. Zdaj imam tega:
in ni slab, ampak po spominu mi je bil zgornji še boljši.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 April 2016 - 09:29 PM
Posted 20 April 2016 - 09:41 AM
Posted 18 June 2016 - 08:42 PM
Posted 19 June 2016 - 06:45 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 June 2016 - 09:31 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 June 2016 - 09:51 AM
Ja! Enako. Full čudno.
Meni so še zmeraj top DuschDas roll oni iz Mullerja in jih kupujem že 10 let. Golden Cashmere in Traumland.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 June 2016 - 10:09 AM
After all this time?
Always.
Posted 19 June 2016 - 10:37 AM
Posted 22 June 2016 - 09:51 AM
Ne, samo navlažiš si pazduho in potapkaš s prsti po sodi (tista posodica z modrim pokrovom je še najbolj priročna, pač 'original' embalaža) in vtiraš v kožo, dokler se ne posuši, bel prahec, ki ostane, pa samo pobrišeš. In to je to.
Posted 22 June 2016 - 04:57 PM
Enako, tudi meni ima premočen vonj. Najbrž ga bom porabila do konca, ne bi ga pa ponovno kupila, ravno zaradi vonja. Imam pa tudi potovalno različico Borotalco original v spreju. Ta mi pa ful lepo diši. A po tem ste začele smrdeti? Naslednjič bom najbrž kupila enega Nivea ali Fa (ne spomnim se več, kateri je bil) v spreju, nek Cotton fresh vonj, ki je tudi brez aluminija.Jaz imam pa trenutno Borotalco brez aluminija. Malo mi ima premocen vonj, drugace pa sluzi svojemu namenu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 June 2016 - 06:58 PM
Coco, obrišeš na koncu z mokro krpico ali na suho? Pa a si poskusila sprejati kakšen deodorant čez?
Zadnje čase imam spet problem z deodoranti, moj dolgoletni ne zdrži več ves dan, se zavoham, ko se prvič spotim.
Nimam pojma, je bilo kar nekaj časa nazaj. Nisem pretirano dolgo ostala pri sodi, sem hitro začela smrdeti in se vrnila svojemu ljubemu Borotalčiču.
Posted 22 June 2016 - 07:09 PM
Posted 22 June 2016 - 08:59 PM
Jaz sem tudi nekaj casa prakticirala sodo bikarbono s kokosovim oljem, ampak se mi je zdelo, da mi zacenja fleke puscat na majicah, tako da sem dokaj kmalu spremenila prakso. Ucinkovalo je pa fajn sicer.
Zdaj pa ze nekaj casa uporabljam Dr. Organic's roll on (jih imam par na zalogi, da ne uporabljam x mesecev istega vonja). So se mi do zdaj fajn obnesli, tako da nimam namena menjat v bliznji prihodnosti.
Posted 23 June 2016 - 10:12 AM
Posted 23 June 2016 - 10:25 AM
Ne vem, bi znalo bit od olja, ceprav sem res na tanko mazala. Ti sodo kar na suho uporabljas?
Posted 23 June 2016 - 03:02 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 June 2016 - 05:39 PM
Meni pa se zadnje dni zdi, da moj priljubljeni Neutro Roberts ni več tako učinkovit, pa sploh nisem fejst zašvicala. Nisem smrdela, samo taki čudni vonj je bil. Mogoče bom mogla spet malo presekat vmes. Je bila pred leti podobna scena, kot da bi se koža navadila ali kaj, Ko sem porabila cca eno steklenično Nivea ali karkoli je že bilo in se vrnila na NR je spet držal brez problema.
Posted 23 June 2016 - 07:08 PM
Posted 23 June 2016 - 07:47 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users