Najbrz res, ja, pa ce slucajno dez pokasiras tisti dan, verjetno tudi ni najbolj magicno Mi je pa vsec, da je malo odmaknjeno od sveta.
Limona, cestitke!
Posted 11 July 2016 - 09:34 AM
Najbrz res, ja, pa ce slucajno dez pokasiras tisti dan, verjetno tudi ni najbolj magicno Mi je pa vsec, da je malo odmaknjeno od sveta.
Limona, cestitke!
Posted 11 July 2016 - 09:38 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 July 2016 - 09:55 AM
Z realisticnimi zahtevami in drugimi detajli se ne rabim obremenjevat, ker nic takega ne planiram
Glede vremena in obleke pa cisto razumem, ker nikoli tocno ne ves, kaj te caka (razen ce planiras cel dogodek v notranjih prostorih). Se spomnim, ko smo sli k birmi, da se je ful shladilo tisti teden junija, in so bili sandali, hlace in srajcka cisto premalo, tako da smo potem na silo nekaj zimprovizirali se za cez. Ce nimas moznosti (ali zelje) bit "cebulno" pripravljen, potem lahko samo drzis pesti.
Posted 11 July 2016 - 10:01 AM
― V. Van Gogh
Posted 11 July 2016 - 10:10 AM
Sem napisala to o boleru v prejsnji komentar, ampak sem zbrisala pred objavo, haha
Posted 11 July 2016 - 10:32 AM
A to je zakonsko določeno? Jao. Sem se že enkrat spraševala, zakaj je povsod podobno pripravljen prostor.Pa ce bi bilo to v Sloveniji, dodaj se zakonsko doloceno mizo s stoloma za maticarja (ce bi sploh hotela priti na tako lokacijo) in zastavami, s prostorom za podpisovanje listin, vse skupaj pokrito z neko platneno streho.
Posted 11 July 2016 - 10:40 AM
― V. Van Gogh
Posted 11 July 2016 - 11:18 AM
Posted 11 July 2016 - 11:30 AM
― V. Van Gogh
Posted 11 July 2016 - 03:37 PM
Bolere ponavadi nosijo vaske neveste na tradicionalnih kmeckih porokah.
Ze zato, da se lahko z njim ogrnejo za v cerkev. Pa iz fejk satena so. >.<
Posted 12 July 2016 - 04:47 AM
Ja ti boleroti, prav obol.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 July 2016 - 08:45 AM
Slučajno sem zasledila na FB-ju poroko na gradu Štatenberg:
Posted 29 July 2016 - 06:27 PM
Potem pa čestitam!
Ful lepo izgleda.
Hvala in enako tudi tebi! Na tistih par slikicah, ki sem jih videla v eni temi, si prav čudovita.
Posted 31 July 2016 - 03:46 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2016 - 09:08 AM
moraš biti pa precej pogumen, da na Irskem organiziraš poroko zunaj
po mojih izkušnjah pada vsaj 5x na dan, še ko je "lepo vreme". Slike so pa res lepe.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 August 2016 - 09:16 AM
Res čudovito!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 August 2016 - 09:30 AM
Lokacija mi je krasna, pa nic ni kicasto, edino brez ozvocenja ne bi slo verjetno. Drugace se pa strinjam glede rizika slabega vremena (pa porocni govori so mi pa dostikrat ful over the top, povsod je bila "love at the first sight" in ognjemeti in se kaj, tak znucan kliše, ceprav ne recem, da se komu tudi to ni zgodilo - me zanima, kolikokrat pred tem se je taka burna, edinstvena in neponovljiva ljubezen sfizila v roku parih tednov ali mesecev Reporting bias FTW).
Posted 01 August 2016 - 11:44 AM
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2016 - 12:35 PM
Ma saj verjamem, da se ljudje dejansko pocutijo, kot da so v sedmih nebesih (sploh ob takih dogodkih, ki so nabiti s custvi) - ni, da jim ne bi privoscila ali verjela, da je to pac njihova konstrukcija realnosti, ampak mi je vseeno malo cudno in malo fake poslusat limonadaste wannabe "it" zgodba stoletja (sploh, ce recimo par poznas in ves, da je dalec od tega, da bi bilo njuno razmerje do tiste tocke all unicorns and rainbows). Mogoce mi je se toliko bolj umetno vse skupaj, ker so ti govori navadno spisani precej pred dogodkom samim in niso spontani izliv custev (ali pa se vsaj ne slisi tako, ker pac govor preberejo). Se mi zdi, da je cutit v njih nek pritisk glede tega, kaksna naj bi bila idealna ljubezenska zgodba (se bolj pompozna, spektakularna, magicna od pravljicnih) in mi je zal, da se ljudem zdi, da realnost ne more biti enako cudovita (z raznimi komicnimi zapleti, nerodnimi momenti, nesporazumi vred). Mi je jasno, da se par na takem dogodku in javno ne spusca v detajle "padcev" in da pihajo v svoj proverbialni rog, ma vseeno mi je hecno, ko pomislim, koliko parov se je spoznalo na kaki zabavi, ko so spili nemalo prevec, in imajo potem princeskasto poroko in blazno romanticno zgodbo, ki se namesto macka naslednjega dne (in mogoce se nerodnega, aaam, kako ti je ze ime?) zacne z "ljubeznijo na prvi pogled" in instantno vizijo happily ever after, vkljucno s hisko z belo ograjo, dvema otrokoma in psom. Y'all get my drift?
Posted 01 August 2016 - 12:46 PM
― V. Van Gogh
0 members, 2 guests, 0 anonymous users