Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#1001 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2010 - 08:42 PM

Saj jaz imam tudi eno (žal tragično) zgodbo in sicer z metuljem Kokijem.
Nekaj si je krilo (al kaj jaz vem kaj) poškodoval. V glavnem, ni mogel letet in sem ga našla.
No in sem ga imela v kozarcu, pa neke rože naštimovala notri, pa tudi ven sem ga dala in se je
malo sprehajal sem in tja. To se je dogajalo na vikendu. Potem pa sem šla domov in nas en
teden ni bilo na vikend, siromak pa je ostal sam v kozarcu in je poginil. Sem ga častitljivo pokopala
in jokala za njim tudi nekaj časa. Ah, Koki...

Kaj smo vsi, ko smo bli mali, imeli dokaj nenavadne živali po kozarcih, škatlah? XD

QUOTE(Plain Jane @ 17. 4. 2010 - 21:40) View Post
Ja, spusila sem jih ven pa prišla čez neki časa iskat. Sej prov deleč niso mogl it. laugh.gif No, pa je en debil lih na dovozu parkiral. cry.gif

Precej neodgovorno, da si jih pustila same na cesti. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 17 April 2010 - 08:43 PM

Pa bi nove najdla, če si že mela "kletko" pa hrano pa to vse za vnaprej prštimano. Al so bli te trije prav posebni?
Al pa so ble prevelike travme, da bi šla še enkrat skosi vse to. console.gif
  • 0

#1003 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 17 April 2010 - 08:47 PM

lol1.gif lol1.gif lol1.gif

O fak, kok sem se nasmejala lol1.gif

Ampak da povem, jst sem mela pa paličnjake doma, isto mal prsti pa par vejic, pa razmnoževal so se mi lol1.gif Sam pol jih je babi enkrat stran vrgla, sem se tut čist razjokala biggrin.gif

Koki, Vlado pa avto, ki je polže povozil, oo lool lol1.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1004 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 April 2010 - 08:57 PM

QUOTE(Ekaterina @ 17. 4. 2010 - 21:43) View Post

Al so bli te trije prav posebni?

Mhm. cry.gif

Joj, paličnjaki fuuj, men je pa to tok ogabno (no, k da so polži kej bolš-pa te moji so se še extra slinl).

Joooj, al pa to, (to pa že v OŠ) , sem mela kuščarja, tazga mejhnga, plastičnega k sem ga dobila v eni liziki in jaz sem ga mela za živega. lol1.gif Mela sem ga v eni mali rumeni toaletni torbici (pać, praktično za prenašat laugh.gif ), not pa stalno svežo travo pa svašta. Ampak najhujš je, da sem vse prepričala, da je dejansko ŽIV hahahaha! laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 17 April 2010 - 08:59 PM

Hahahahahahah...carica laugh.gif
  • 0

#1006 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2010 - 08:59 PM

Jaz sem enkrat podarila sošolki v OŠ ene tri zelo lepe ribice, pa jih je ona čez dva dni doma v WC vrgla.
Še zdaj ne morem pozabiti tega. Kera krava.

To sem se zdaj btw spomnila, ko sem prebrala, da so Ninchi paličnjake vrgli stran.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 17 April 2010 - 09:01 PM

Svetovna krava...mar jih neb vzela, ne pa da jih ubije. cry.gif
  • 0

#1008 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2010 - 09:02 PM

Ja saj ... pa prav prosila me je za njih, ker so se mi razmnožile v akvariju in sem jih imela kar nekaj.

• 0

#1009 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 17 April 2010 - 09:06 PM

blink.gif Budalo babjo. Bi ti jih raje nazaj prinesla, kot pa po wc-ju spustila.
Meni je sošolka v 6. razredu OŠ dala dve zlati ribici. Ena je hitro zaplavala hrbtno, ker ni prenesla selitve iz majhne bučke v ogromen 200l akvarij. Ta druga je še zdaj živa. Veteranka. laugh.gif

• 0

#1010 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2010 - 09:09 PM

Ko mi je to povedala, se ji je zdelo pa še blazno smešno.
To je bilo v enem 6. razredu OŠ.

• 0

#1011 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85966 posts

Posted 17 April 2010 - 09:27 PM

QUOTE(Nincha @ 17. 4. 2010 - 21:47) View Post

O fak, kok sem se nasmejala lol1.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 4. 2010 - 21:59) View Post

Jaz sem enkrat podarila sošolki v OŠ ene tri zelo lepe ribice, pa jih je ona čez dva dni doma v WC vrgla.
Še zdaj ne morem pozabiti tega. Kera krava.

huh.gif

Jaz sem tut mela razne živali po kozarcih, pa še porisala sem jih (kozarce), da jim ni bilo dolgčas. Pa vsakič sem jokala, ko je kdo videl, in sem jih morala spustit na svobodo. Težko zna bit to otroštvo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 17 April 2010 - 09:45 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 4. 2010 - 22:09) View Post

Ko mi je to povedala, se ji je zdelo pa še blazno smešno.
To je bilo v enem 6. razredu OŠ.

Blazno smešno, res....krava ena....(cenzuriram dalje)

• 0

#1013 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 18 April 2010 - 04:07 PM

QUOTE(Kalypso @ 17. 4. 2010 - 22:06) View Post

blink.gif Budalo babjo. Bi ti jih raje nazaj prinesla, kot pa po wc-ju spustila.
Meni je sošolka v 6. razredu OŠ dala dve zlati ribici. Ena je hitro zaplavala hrbtno, ker ni prenesla selitve iz majhne bučke v ogromen 200l akvarij. Ta druga je še zdaj živa. Veteranka. laugh.gif

A ne žvijo zlate ribice največ 2 leti laugh.gif
  • 0

#1014 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 18 April 2010 - 04:42 PM

Ne vem. Ta je definitivno izjema. biggrin.gif
  • 0

#1015 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 April 2010 - 04:49 PM

QUOTE(ora @ 18. 4. 2010 - 17:07) View Post

A ne žvijo zlate ribice največ 2 leti laugh.gif

če niso v bučki(kar je baje mučenje za zlate ribice)živijo tudi do 15let
moj brat jo ima v akvariju že 6 let biggrin.gif
  • 0

#1016 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 April 2010 - 10:47 AM

Jaz sem enkrat v Savi nalovila ene male ribice, pa sem jih mela par dni v tisti stekleni kugli. To je blo faj n gledat, ker jih je prišla mačka pol bezat s taco not. laugh.gif
Čez par dni so pa začele ful poginjat, zarad stare vode pa nič hrane in sem jih pol šla nest v Črnušnco. Črnušenca je pa lih tko kot tekoča kanalizacija. laugh.gif

Pa čebele sem lovila v kozarce. Ene par jih je tko poginlo. Kot da sem vedla kaj je O2 in zakaj se ga rabi back then. biggrin.gif

Pa ful je blo enih epizod s potepuškimi mačkami, včasih sem vse živo prinašala domov, nafutrala, pa pol peljala nazaj ven. Pa če je kaka muca poginila je bil cel pogreb pa solze all over.

Pol sem pa dobila svojo muco, pa šla sem v šolo, pa je blo teh epizod konec.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1017 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27689 posts

Posted 20 April 2010 - 02:31 PM

QUOTE(Nincha @ 17. 4. 2010 - 21:47) View Post

Sam pol jih je babi enkrat stran vrgla, sem se tut čist razjokala biggrin.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 4. 2010 - 21:59) View Post

Kaj ima folk s tem "metanjem zivali stran"? huh.gif Meni je pa foter dve mali zelvi enkrat v WC vrgel, ko sem bila v soli. huh.gif Se danes mi cisto jasno, zakaj, kao, da sta poginili, ne vem, ne vem.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1018 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 20 April 2010 - 05:21 PM

Ja nevem, sej jst jo po eni strani razumem, pojma nimam kaj mi je špilalo v glavi da sem na babičinem balkonu gojila celo skledo enih žuželk pa zemlje no, ew biggrin.gif Babi je rekla da smrdijo (ker je pač res zemlja biggrin.gif ), pa jih je "spustila v divjino".
  • 0

After all this time?

Always.

#1019 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 April 2010 - 05:29 PM

QUOTE(_Planet_ @ 20. 4. 2010 - 15:31) View Post
Meni je pa foter dve mali zelvi enkrat v WC vrgel, ko sem bila v soli. huh.gif Se danes mi cisto jasno, zakaj, kao, da sta poginili, ne vem, ne vem.

IPB Image

• 0

• Guests

Posted 20 April 2010 - 05:32 PM

Sam res!!!!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users