Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1001 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 21 March 2009 - 09:47 PM

Mene pa živcira ko ljudje niso zadovoljni s svojo postavo in potem sto let jamrajo kako bojo mogl kej shujšat pa kej narest zase čimprej... Poudarek na temu, da se to jamranje vleče in vleče in vleče, nardijo kej v tej smeri ne pa nič. Well guess what, samo od sebe se ne bo nič naredilo.
  • 0

#1002 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 March 2009 - 11:58 PM

Sinnaia, kolk časa ti pretipkaš dnevno na forumu zadnje čase? laugh.gif Just askin'. laugh.gif

Na živce mi grejo nergači in te popin' reklame na cudoviti, g'sus, i get it. Z adblockom se jih ne morm losat.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1003 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 22 March 2009 - 12:08 AM

Preveč. oops.gif
Sicer sm bla pa zdele 14 dni bolna pa itak nisem imela pametnejšega za početi. wink.gif

• 0

#1004 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 22 March 2009 - 11:47 PM

Na zivce mi gre kako eni pisejo na FB, brez kakrsnih koli vejic, pik, nista!! Pa kako zadeve crkujejo, namesto kdo gdo pa take blink.gif Pa nisem jaz nek zgled, ampak vsaj malo bi se pa lah potrudili.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1005 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 23 March 2009 - 12:28 AM

QUOTE(Sinnaia @ 21. 3. 2009 - 21:47) View Post

Mene pa živcira ko ljudje niso zadovoljni s svojo postavo in potem sto let jamrajo kako bojo mogl kej shujšat pa kej narest zase čimprej... Poudarek na temu, da se to jamranje vleče in vleče in vleče, nardijo kej v tej smeri ne pa nič. Well guess what, samo od sebe se ne bo nič naredilo.

Ja, sam veš kaj, težko je to. Jst sm stara 17, do 15 leta nisem mela PIKICE celulita, bla sem presuha, mela sem sixpack- res popoln, lep raven trebušček. Skos sem se sekirala ker sem mela luknjo med nogami- pač bla sem suha. Nisem jedla, žrla sem. Eno dvojno pakiranje šparovih jaffa piškotov -1200 kalorij samo za to vsak dan, celo poletje košarica jagod, pol sladoleda planica, pol stepene sladke smetane, fuuul sladkega greha. Vsak dan. In pol zdej k se kr naenkrat vse to pozna, vse pice pa hotdogi pa kebabi pa Mcdonalds.. Težko nehat jest sladkarije, ker sem odvisna. Težko zmanjšat obroke, ker preveč uživam v hrani oops.gif Ne morem nehat če še nisem sita. Tut ta aerobika 2x na teden nima glih rezultatov.. In kr nimam volje pa energije da bi spreminjala nek, kar mi je blo 15 let samoumevno. Ohja. Mogla sm dt to vn biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#1006 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 March 2009 - 12:49 AM

Jah navade ostanejo, teža pa ne...
Moja mami je mela, ko je bla z mano noseča na 170 cm, 45 kil - noseča je bla z mano - ... huh.gif
pa je v službi non stop jedla sladkarije, kolegica pa grozd grozdja vsak dan ... zdj je pa ona suha, moja mat pa debela.
Navade pač, pa debiln način življenja.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1007 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 23 March 2009 - 03:13 PM

Ja, sej to. Jst skos govorim da zdej bo pa res hmal poletje, da je treba mal učvrstit telo, dobit mal kondicije, začet jest zdravo itd, potem pa v šoli dve šolski uri sanjam o enem bauntiju in si ga grem nakonc kupt. In tko vedno. Tri dni se držim nekih teh zdravih stvari, potem pa neham.

Na živce mi gre, da tok hitr obupam.
  • 0

After all this time?

Always.

#1008 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 March 2009 - 03:41 PM

Ja Ninča iber si debela. Ne, sej štekam - ti se kar sekiraj, boš hitreje sprevidela da je življenje veliko več kot pa 0% celulita, teža pod 50kg, nescepljeni blond lasje, itd itd. Samo da ne boš to ugotovila kako desetletje prepozno in se boš skozi najbolj brezskrbno obdobje v življenju sekirala za bv.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1009 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26161 posts

Posted 23 March 2009 - 03:54 PM

crna, sicer se strinjam z napisanim, ampak povedala si pa tako, kot da si stara 50+ let (kao I know, I've been there tongue.gif ) hehehe
  • 0

#1010 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 23 March 2009 - 04:04 PM

Crna, sploh ne gre za to, jz nočem hujšat, jst sam nočm met že pr 17 čist mlahavega telesa, nič kondicije (ki je btw nimam- sprehod v tretje nadstropje je zame muka, kakršna koli fizična aktivnost sploh- zato ker sem utrujena po 10sekundah). Fora je v tem da sem bla jst celo oš dobra športnica, gimnastika, tenis, zmagovala sem na krosih, atletskih tekmovanjih itd. In zdej mi je ful muka k sto metrov komi odtečem, kakšen kros haha, nazadnje ko smo tekl sem skor omedlela. Jst VEM da nisem debela, in kdorkoli mi to reče se mu lahko samo smejim, ampak vseen vem da sem mela včasih lepšo postavo, boljšo kondicijo itd. Okej, moja prehrana je že od vedno u kurcu, sej zato je to težko spreminjat. Pa ne zard tega da bi shujšala, ampak ker vem da to ni dobr zame. Ampak vseen če tega ne bom nikol spremenila, bom pri 30 alpa 50 res en bajsk. To pa pač nočem, ne glede na vse. Nism pa zdej ena obsedenka s težo. To itak samo po sebi nč ne pove, pač se pogledaš v ogledalo in vidš kje je preveč pa kje premal. Mi je useen a mam 50kg alpa 60, dokler zgleda normalno. Samo pač vem da ne bo šlo skos tko naprej. Da samo jem pa ležim doma. In to morm začet spreminjat, pa mi vedno zmanjka volje.
  • 0

After all this time?

Always.

#1011 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2009 - 04:55 PM

Anja če mi gre pa na Organ eno večno jadikovanje v tri dni. Res, takih ljudi jaz ne trpim ob sebi.

Ti Ninč pa ne moreš samo ležat doma pa gnit pred TV, če si lih gor napisala da hodiš na aerobiko 2x tedensko laugh.gif . Že to je neki. Lahko sicer prešaltaš na kak drug program, če se ti zdi premalo zahteven, ali pa pač voziš kolo, se greš kdaj odbojko, tenis, karkoli no s kolegi.
Če si bla prej iber športnica se ti pa seveda zdi, da si zdaj iber mlahava in njokasta. Lahko začneš spet iber športat al se pa s tem sprijazniš, druge spet ni. Mlahava boš pa pri 50 ziher, lahko da tudi že prej.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1012 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 March 2009 - 08:39 PM

Meni gre pa na živce kadar se ljudje z otroci (majhnimi) pogovarjajo kot da so retardirani. blink.gif

Ajaaa, ma buci guci muci mucu muci, agu gu agu gu. huh.gif

Jaz se vedno pogovarjam z njimi kot z normalnim človekom, ne spreminjam nekaj glas in se pobebavim totalno. Kaj pa vem? hmm.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1013 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 25 March 2009 - 08:46 PM

Jaz se občasno rahlo pobebavim tongue.gif . Sam ne gugugu ... ampak začnem pa nezavedno uporabljat pomanjševalnice. hmm.gif

Trenutno mi gre najbolj na živce mami.

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1014 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 March 2009 - 08:56 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 3. 2009 - 20:39) View Post

Meni gre pa na živce kadar se ljudje z otroci (majhnimi) pogovarjajo kot da so retardirani. blink.gif

Joooj, ne omenjaj, men se to zdi tako glupo!
P.S. Sej tut z živalmi se ti ljudje, predvsem s psi, tut na ta način pogovarjajo hahaha.
  • 0

#1015 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 March 2009 - 09:01 PM

Jaz absolutno zmagam v pobebavljenju ko so okoli mene moje svinjice. Sam mi je tok kul, ko me gledata z enim taklim pristnim "wtf" izrazom, pol pa bežita stran od mene laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1016 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 25 March 2009 - 09:28 PM

Na živce mi grejo kolesarji, ki se kljub kolesarski stezi vozijo po cesti - po možnosti še v nasprotni smeri.
  • 0

#1017 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 March 2009 - 07:32 AM

Na živce mi grejo viroze, prehladi in podobno. down.gif
Komaj se človek pozdravi, pa ti že en na busu zakašlja za hrbtom, pa je konec. sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1018 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27979 posts

Posted 26 March 2009 - 11:10 AM

QUOTE(Kinky @ 25. 3. 2009 - 20:39) View Post

Jaz se vedno pogovarjam z njimi kot z normalnim človekom, ne spreminjam nekaj glas in se pobebavim totalno. Kaj pa vem? hmm.gif

Podpis!!! dry.gif

QUOTE(Kalypso @ 25. 3. 2009 - 21:28) View Post

Na živce mi grejo kolesarji, ki se kljub kolesarski stezi vozijo po cesti - po možnosti še v nasprotni smeri.

In pomoznosti se po kaksnem nepreglednem odseku. Potem ga bos pa enkrat zbil in bo spet jok in stok in jadikovanje v Preverjenem in Trenjih in ne vem kaj se vse. :| Sem pa pred casom dobila mail z informacijo, da se po novem tudi kolesarje, ki vozijo po napacni strani ceste, kaznuje. V Lj vem, da ze izvajajo sankcije.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1019 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 March 2009 - 01:57 PM

men grejo pa na jetra tisti kolesarji, ki se vozijo po pločniku in ne po cesti, če ni kolesarske steze. sploh tisti, ki se ne bodo umaknili za milimeter - ej, halo, pločniki so za pešce! rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1020 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46101 posts

Posted 26 March 2009 - 07:35 PM

Špela se sicer strinjam, ampak po drugi strani raje vidim, da se vsaj na takih relacijah, kjer se na pločnikih znajde tu in tam kak pešec, kaka stara omica/opa, ki se na z vrečkami natovorjenem kolesu vozi ravno v hitrosti hitre hoje in vijuga sem ter tja, vozi po pločniku, kot pa po cesti. Se mi je že parkrat zgodilo, da sem kakega takega gospoda/gospo skoraj povozila, ko je naenkrat izgubil ravnotežje in se mi zapeljal pred avto. Od takrat jih raje prehitevam s tako razdaljo, kot da bi prehitela avto.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users