Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 21 March 2009 - 09:47 PM
Posted 21 March 2009 - 11:58 PM

Na živce mi grejo nergači in te popin' reklame na cudoviti, g'sus, i get it. Z adblockom se jih ne morm losat.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 March 2009 - 12:08 AM

Sicer sm bla pa zdele 14 dni bolna pa itak nisem imela pametnejšega za početi.

Posted 22 March 2009 - 11:47 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 March 2009 - 12:28 AM
Mene pa živcira ko ljudje niso zadovoljni s svojo postavo in potem sto let jamrajo kako bojo mogl kej shujšat pa kej narest zase čimprej... Poudarek na temu, da se to jamranje vleče in vleče in vleče, nardijo kej v tej smeri ne pa nič. Well guess what, samo od sebe se ne bo nič naredilo.
Ja, sam veš kaj, težko je to. Jst sm stara 17, do 15 leta nisem mela PIKICE celulita, bla sem presuha, mela sem sixpack- res popoln, lep raven trebušček. Skos sem se sekirala ker sem mela luknjo med nogami- pač bla sem suha. Nisem jedla, žrla sem. Eno dvojno pakiranje šparovih jaffa piškotov -1200 kalorij samo za to vsak dan, celo poletje košarica jagod, pol sladoleda planica, pol stepene sladke smetane, fuuul sladkega greha. Vsak dan. In pol zdej k se kr naenkrat vse to pozna, vse pice pa hotdogi pa kebabi pa Mcdonalds.. Težko nehat jest sladkarije, ker sem odvisna. Težko zmanjšat obroke, ker preveč uživam v hrani

After all this time?
Always.
Posted 23 March 2009 - 12:49 AM
Moja mami je mela, ko je bla z mano noseča na 170 cm, 45 kil - noseča je bla z mano - ...

pa je v službi non stop jedla sladkarije, kolegica pa grozd grozdja vsak dan ... zdj je pa ona suha, moja mat pa debela.
Navade pač, pa debiln način življenja.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 March 2009 - 03:13 PM
Na živce mi gre, da tok hitr obupam.
After all this time?
Always.
Posted 23 March 2009 - 03:41 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 23 March 2009 - 03:54 PM

Posted 23 March 2009 - 04:04 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 March 2009 - 04:55 PM
Ti Ninč pa ne moreš samo ležat doma pa gnit pred TV, če si lih gor napisala da hodiš na aerobiko 2x tedensko

Če si bla prej iber športnica se ti pa seveda zdi, da si zdaj iber mlahava in njokasta. Lahko začneš spet iber športat al se pa s tem sprijazniš, druge spet ni. Mlahava boš pa pri 50 ziher, lahko da tudi že prej.
vuelvo a vos,
Posted 25 March 2009 - 08:39 PM

Ajaaa, ma buci guci muci mucu muci, agu gu agu gu.

Jaz se vedno pogovarjam z njimi kot z normalnim človekom, ne spreminjam nekaj glas in se pobebavim totalno. Kaj pa vem?

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 March 2009 - 08:46 PM

Trenutno mi gre najbolj na živce mami.
Posted 25 March 2009 - 08:56 PM
Meni gre pa na živce kadar se ljudje z otroci (majhnimi) pogovarjajo kot da so retardirani.

Joooj, ne omenjaj, men se to zdi tako glupo!
P.S. Sej tut z živalmi se ti ljudje, predvsem s psi, tut na ta način pogovarjajo hahaha.
Posted 25 March 2009 - 09:01 PM

vuelvo a vos,
Posted 25 March 2009 - 09:28 PM
Posted 26 March 2009 - 07:32 AM

Komaj se človek pozdravi, pa ti že en na busu zakašlja za hrbtom, pa je konec.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 March 2009 - 11:10 AM
Meni gre pa na živce kadar se ljudje z otroci (majhnimi) pogovarjajo kot da so retardirani.

Jaz se vedno pogovarjam z njimi kot z normalnim človekom, ne spreminjam nekaj glas in se pobebavim totalno. Kaj pa vem?

Podpis!!!

Na živce mi grejo kolesarji, ki se kljub kolesarski stezi vozijo po cesti - po možnosti še v nasprotni smeri.
In pomoznosti se po kaksnem nepreglednem odseku. Potem ga bos pa enkrat zbil in bo spet jok in stok in jadikovanje v Preverjenem in Trenjih in ne vem kaj se vse. :| Sem pa pred casom dobila mail z informacijo, da se po novem tudi kolesarje, ki vozijo po napacni strani ceste, kaznuje. V Lj vem, da ze izvajajo sankcije.
Posted 26 March 2009 - 01:57 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 26 March 2009 - 07:35 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users