Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#1001 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 18 March 2011 - 07:52 PM

Ma ja dej, FO pa se te dlake. rolleyes.gif Jaz pulim s pinceto.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1002 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 March 2011 - 08:00 PM

Jaz uporabljam tele trakove za obraz.
  • 0

#1003 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 March 2011 - 09:34 PM

QUOTE(Christianne @ 18. 3. 2011 - 20:00) View Post

Jaz uporabljam tele trakove za obraz.

A Veet-ove si mogoče tudi imela? Za primerjavo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1004 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 19 March 2011 - 12:34 AM

QUOTE(Nincha @ 17. 3. 2011 - 14:16) View Post

Moja mami je bila že vsaj 5x na laserju za brčice, pa jih ma še vedno. In je rekla, da ne bo več šla, ker je več kot očitno metanje denarja stran.

Moja enako.

QUOTE(Coco* @ 16. 3. 2011 - 20:12) View Post

Pazduhe si še nisem probala, bom rekla sestrični enkrat, če mi potegne; sama si, dokler se ne bi zmehčale, ne bi upala, ona pa je ful v tej kozmetiki pa to in jo pol za voskanje izkoristim kdaj pa kdaj, haha. Za bikini ti toplo priporočam, da si kupiš v Milerju tisti roza komplet Strep Kit Epilazione Professionale, v Millerju je dobrih 19 €, notri imaš kaseto z njihovih roza voskom + trakove (ko ti jih zmanjka, kupi v Iliriji, mislim da je 100 trakov 5€, ful dobro!) + neke robčke in en kup zadev, ko pa ti voska zmanjka, za 6€ dokupiš kaseto z voskom in to je to. Meni je ta vosek najboljši za bikini, ker potegne tudi ful močne dlake in jih ne pretrže, kot se mi je rado zgodilo pri drugih voskih. Meni je zakon no, je pa malo zoprno, ker se ne odstrani z vodo, ampak oljem.

Ja končno, to sem čakala! laugh.gif Sem začela brazilsko kar sama doma izvajati (lol) in so tile Veet trakovi za en K. Neprimerljiv je s tistim voskom s katerim mi je delala kozmetičarka ampak men je odveč dajat 30€/mesec in sem se pač mogla sama znajt. Iskala sem še samo malo boljše trakce in končno mi jih je nekdo zaupal (škoda edino da ni tista 13€ cena) ampak okej na dolgi rok se definitivno splača.
  • 0
Memento mori.

#1005 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 19 March 2011 - 09:39 AM

QUOTE(Marmelada @ 18. 3. 2011 - 21:34) View Post

A Veet-ove si mogoče tudi imela? Za primerjavo.

Ja teli so kar mal nenavadni, ker nimajo takih mehkih povoskanih trakov kakor Veet, ampak so trakovi bolj "plastični" in prozorni. Meni so primerljivi oboji, te sm kupla, ker so cenejši od Veeta in me niso razočarali.
  • 0

#1006 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 March 2011 - 07:04 PM

jst si tudi na vsake tok časa dol potegnem, z veet za obraz in sem nazadnje grozno kožo dol poskinla in je blo katastrofalno videt ene 3, 4 dni. Tako da sem nazadnje s pinceto, sem fobijo dobila cry.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1007 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 19 March 2011 - 07:06 PM

^^Js sm si tako na nogi. Tudi z Veet trakovi. Ful občutljivo sem mela še dolgo potem cry.gif
  • 0

#1008 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 March 2011 - 07:08 PM

jst ne vem, kako mi je to ratal, ker je blo do zdej vse kul, nazadnje pa kr vse rdeč zarad plasti kože, ki je šla, en dan kasnej se mi je kr gnojno vse nardil, res je blo obupno in sem samo skoz z mastno kremo mazala in bla bogu hvaležna za puder, da se ni rdeč vidlo cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1009 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 20 March 2011 - 02:20 AM

Neytiri, meni se tudi to zgodi občasno, sicer se mi na srečo potem nikoli ni zagnojilo ali kaj takega. To se mi zgodi na zunanji strani ustnic, ob kotičku. Pa ne vem zakaj, ker vedno na enak način uporabim trakove. Najbrž nerodno potegnem, ne vem. Zato si vedno voskam vsaj kak dan preden grem kam ven in upam, da bi uspe lepo potegnit. biggrin.gif Bi zato probala še kakšne druge trakove, da vidim, če bi se mi enako dogajalo.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1010 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 20 March 2011 - 02:59 AM

^^

Zaradi taksnih in podobnih "incidentov" sem jaz zadnja leta pristala pri najbolj "osnovni" depilaciji - pinceta, britvica. Zna biti zamudno, ampak imam vsaj nadzor nad obnasanjem kože. V obup me je spravljalo, ko so se mi kdaj dogajale podobne stvari kot N., seveda ob najbolj neprimernih trenutkih.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1011 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 May 2011 - 12:45 PM

Sem se naročila v Berni v četrtek. Upam, da bo ta izkušnja boljša kot moja prva. biggrin.gif Vam vrjamem !
  • 0
Viens, reste ici!

#1012 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 May 2011 - 12:47 PM

Če boš mela Teo ti garantiram. smile.gif
  • 0

#1013 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 06:09 PM

Evo sem dala skozi brazilsko v Berniju.
Bolelo me itak je, ampak se je dalo preživet. Saj logično da boli, če pa gre dlaka s korenino vred ven. biggrin.gif Sem rdeča še vedno, pa malo me boli. Upam, da se do jutri umiri.
Sem pa ful zadovoljna, ker je trajalo samo 20 min in ne 1h, kot takrat pri tisti v Mariboru. smile.gif Grem čez 3 tedne spet.
Coco, ti si šla že drugič, ali si se odločila, da več ne boš hodila ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1014 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 May 2011 - 06:26 PM

Ja, jaz sem potem šla še enkrat, to je bilo okoli 20, 22. aprila, torej 1 mesec in kikih deset dni po prvi, sem bila malenkost malo manj zadovoljna kot prvič. Delala mi je ista, bolelo me je malo bolj kot prvič, ker mi sicer ni jasno, ampak ok, pa je vprašala, kdaj sem bila nazadnje in je potem rekla, da drugič pridem prej, že po 3 tednih (ja halo, pol kocin je še pod kožo, ne bom metala 20€ za to, da bom čez 2 tedna prišla spet, pa še rezultat je v takem primeru zanič; še po dobrem mesecu je ven pogledalo kvečjemu slabih 3/4 dlačic), bom jaz lepo hodila, ko bojo vse kolikor toliko dovolj dolge za voskanje, pa tudi če mineta 2 meseca, ker je efekt ful boljši. Še fant je rekel, da je bilo prvič bolj gladko, lol.
Mislim, da bom kar redno hodila, da vidim, če se bojo dlake kaj zredčile; septembra pa itak neham in prešaltam spet na voskanje doma, zdaj hočem samo videti, če bo koža kaj lepša pred poletjem. Se bom zdej sama doma povoskala, potem pa šla na brazilsko še en dan, preden grem na Kanarske. Mene muči edino to čakanje down.gif , sem brala na enih fourmih, da nekatere punce to rešujejo tako, da najprej grejo na brazilsko, potem pa, ko dlačice začnejo rast, pobrijejo, da kao zrastejo hitreje, in grejo potem spet na brazilsko in tako dalje, samo meni je škoda metat keš stran, da izničim ves efekt.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1015 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 May 2011 - 06:31 PM

Jaz dobim čez 20 dni M, ki traja 7 dni in po tem bom šla spet. Torej po skoraj mescu.
Aja, jaz nisem čisto gladka. smile.gif Pač če grem z roko proti smeri rasti dlačic čutim, da so ene čisto mičkene, ki jih vosek ni mogel zagrabit še tam. Ampak to je itak normalno, ker ne rastejo enakomerno in potem ne more vosek teh dlačic, ki so na nivoju kože odstranit. Vglavnem, samo naj rdečica in bolečina zgineta, pa bom srečna.
  • 0
Viens, reste ici!

#1016 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2011 - 04:34 PM

Evo, jaz sem že vedno vsa rdeča in imam bolečine... Je možno, da imam tako občutljivo kožo ohmy.gif ... ? Upam, da mi zgine po parih dneh no .. groza!
  • 0
Viens, reste ici!

#1017 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 May 2011 - 05:25 PM

Meni se po par urah ni nič poznalo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1018 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 13 May 2011 - 06:14 PM

Meni je blo drugi dan vedno boljše. Sem pa mela včasih še mal rdeče. Jutri bo pomoje ok.
  • 0

#1019 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 May 2011 - 09:51 PM

Jaz mam grozno trenutno! Pomojem se mi bo komaj po kakem tednu spravilo na normalno stanje.
  • 0
Viens, reste ici!

#1020 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 May 2011 - 01:14 PM

Ko se jaz opipam, tudi traja, da se rdečica umiri/izgine.
Na nogah že naslednji dan, na hmhmhm predelu pa traja precej dlje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users