Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10161 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 June 2009 - 05:28 PM

Ful nočem, da mi kdo kupuje kakršne koli zadeve za bejbija, čeprav sama nimam nekaj ful denarja, pa vem, da nebom mogla najboljši možnih zadev kupit. Ampak, nevem...rada bi sama zbrala, takšne zadeve kot meni ustrezajo, kot so meni všeč itd. In zdaj bom izpadla, kot največji nehvaležneš.
Sem mogoče čudna?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10162 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 June 2009 - 05:44 PM

Sploh ne! Čeprav kakšne pomoči in pa že rabljenih pajacov itd. pa bi blo kr greh zavrnit, ker bi ti blo marsikaj olajšano. Bo več denarja za plenice biggrin.gif
  • 0

#10163 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 June 2009 - 05:46 PM

Oblekce niso problematične, to imam itak že polno ponudnikov smile.gif . Voziček pa to mislim, kaj mi pomaga če dobim nek pregrešno drag voziček, če pa meni npr.ne bo ustrezal, ker hočem da ima določene lastnosti.
  • 0

#10164 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 June 2009 - 05:49 PM

Zakaj se folk ne nauči BONOV kupovat, mi ni jasno? Mi vedno bone kupimo, isto za rojstne dneve, ker sedaj ko se pač ne vidimo non stop, ne vemo točno kaj potrebujemo in česa ne, tako da se mi res zdi najboljša ideja.

Aja, še nekaj: bivši bivši bivši . . . ma en iz prvega letnika faxa, se mi je opravičil, ker me je pred leti pustil.

Jao. Res sem žalovala celo en dan. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10165 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29937 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 June 2009 - 05:51 PM

sitna sem. napizdla sem K. zarad Šmarne in ker se ne spomni, da bi meni recimo full pomenilo, da bi mi prišel dat lupčka vsaj, če se že ne vidva. NE, nočem, da to nardi zdej, ko sem mu to povedala, ampak naj se SAM SPOMNI tega. eh, too late. bom še mal sitna, pa kaj.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#10166 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 June 2009 - 05:51 PM

QUOTE(Eli @ 11. 6. 2009 - 18:46) View Post

Oblekce niso problematične, to imam itak že polno ponudnikov smile.gif . Voziček pa to mislim, kaj mi pomaga če dobim nek pregrešno drag voziček, če pa meni npr.ne bo ustrezal, ker hočem da ima določene lastnosti.

Ja to pa itak!!! To pa jim moraš dat vedet! Sam res Kinky, BONI!
  • 0

#10167 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 June 2009 - 05:53 PM

Pa saj mi vedno bone kupimo. To je itak najboljše. Pa če nič ne rabiš tako konkretnega, lahko v končni fazi kakšno vsakdanjo potrebščino kupiš.
  • 0

#10168 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2009 - 05:59 PM

LOL, Kinky eni desci so pa res...no comment. laugh.gif
  • 0

#10169 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26179 posts

Posted 11 June 2009 - 06:17 PM

QUOTE(Eli @ 11. 6. 2009 - 18:46) View Post

Ej moji starši so bratu kupili voziček. Ampak itak so se zmenili, da ga bo sam izbral. In kako so uredili? On je zadevo našel na internetu in jo tudi prek interneta kupil, naslov za pošiljanje je dal od staršev, starši so plačali paket po povzetju, brat pa je prišel na obisk in potem odpeljal voziček k sebi domov. Elegantno rešeno biggrin.gif
  • 0

#10170 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 June 2009 - 06:29 PM

Problem je, da še jaz sama nevem kakšnega bi laugh.gif To je too much za mene. Rajši zbiram maskare...LOL
  • 0

#10171 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17115 posts

Posted 11 June 2009 - 06:36 PM

Ful mi je na beda ko majo vsi sošolci napisano nekaj v stilu izpit položen, sam par izpitov še do konca,še malo pa fešta, pa take finte, jaz pa gledam pa bi najraj v jok, ko še nimam nobenega naretega zaj v letnem semestru cry.gif ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10172 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 11 June 2009 - 06:53 PM

pa dej ne pretiravajte s temi izpiti pa faksom
sej sem se tut jst neki sekirala zarad tega, no pa sem ugotovila, da so tut pomembnejše stvari in hujši problemi
( moje mnenje in moje izkušnje pač)
  • 0

#10173 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 11 June 2009 - 07:16 PM

tašika in zakaj nimaš izpitov narejenih? Ker te zdravje zafrkava. Če bi bila fit, verjamem, da ne bi zaostajala za sošolci. ;)

Spovedujem se, da sem današnjo nevihto izkoristila za nakupovanje namesto za učenje. Je bilo treba avto peljat pod streho, da ga ne bi morebitna toča stolkla. biggrin.gif
  • 0

#10174 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 11 June 2009 - 07:20 PM

tašika, ne se sekirat. V takih trenutkih je najbolj pametno, da se na sebe osredotočiš. Glavno je, da si zdrava. Ker ti čisto nič ne pomagajo narjeni vsi izpiti, pa ti po rušo laugh.gif Ni blo to nesramno mišljeno...hočem rečt, da sploh ne misli, zdaj na izpite, ker vse gre. Boš pa potem imela večjo motivacijo, da vse zrihtaš. Poleg tega ti pripada tudi pogojni vpis, če imaš zdravstvene težave.
  • 0

#10175 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 11 June 2009 - 07:39 PM

Kooooonc sem s šolo! V tem trenutku me briga samo to, da mam konec učenja za dobra 2 meseca, konec morilskega stresa in prisilnega trpanja neuporabnih podatkov v možgane, konec, konec, KONEEEC!

Leave all your troubles by the riverside.
ride a painted pony,
let the spinning wheel fly!!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#10176 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 11 June 2009 - 07:39 PM

ups
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#10177 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17115 posts

Posted 11 June 2009 - 07:47 PM

Ma ja, sej vem. Preveč časa mam in pol mi same take čudne misli rojijo po glavi. Od sexi dohtarjov, do raznih medicinskih teminov in kar se tiče okol faxa. smile.gif

Fotr mi je prneso sam šampon, na balzam pa seveda pozabo. Pa sm si kr od ene tete sposodla, ko ga je pustla v tušu. Brez vprašanja seveda. oops.gif rolleyes.gif smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#10178 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 11 June 2009 - 07:51 PM

Ful se gnilo počutim že cel dan, učenje sploh ne gre :S Pa se lotevam, ampak ni koncentracije, ni motivacije, ni volje do življenja :S Pol lekcije sem naredila danes namesto načrtovanih dveh, obesit bi se šla.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#10179 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 June 2009 - 10:04 PM

Zdj sm gledla film na kanalu A - Prva ljubezen. joj kak film. cry2.gif cry2.gif Preveč spominov se mi je vrnilo in sedaj sem tak žalostna in jokam cry2.gif cry2.gif
Zakaj morajo ljudje umirati z levkemijo ????? NI FER!!!!!!!!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10180 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 12 June 2009 - 08:10 AM

Najraj bi šla nazaj spat še za kakšni 2 urci. oops.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users