Jaz sem You prvo sezono, za naprej pa nisem prepričana. Zdržim absurd do neke mere, potem pa ne več.
Nekaj takega je mož komentiral, ko je z enim učem malo spremljal. ![]()
Posted 22 January 2026 - 09:26 PM
Jaz sem You prvo sezono, za naprej pa nisem prepričana. Zdržim absurd do neke mere, potem pa ne več.
Nekaj takega je mož komentiral, ko je z enim učem malo spremljal. ![]()
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2026 - 11:33 PM
Posted 24 January 2026 - 07:15 AM
Meni je pa zelo dober prikaz tega obdobja. Njuna zgodba mi je za enkrat bolj postranskega pomena, vse ostalo pa … cist prikovana pred ekran, kaksno je bilo njihovo zivljenje.Trespasses tudi mene ni navdušila.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 January 2026 - 11:56 AM
Posted 24 January 2026 - 11:16 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2026 - 10:31 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 January 2026 - 11:12 AM
Tudi jaz Wild Cherry, 2. del. Res je nepredvidljiva, na trenutke težko sledim.
jaz sem pa precej navdušena, da je Katarinca notri
Svaka ji čast.
Mi je pa po ogledanih dveh delih zelo všeč
Put A Kilt On It!
Posted 27 January 2026 - 07:10 AM
Miss Austen - zadnji del - jaz res še vedno padam na te zgodbe in to obdobje ![]()
Put A Kilt On It!
Posted 28 January 2026 - 09:11 AM
Trespasses 2. del, mi je bil ze bolj vsec.
enako
meni je za enkrat res odlična serija. Kakor mi je groza gledat vse te prizore, na nek način zelo uživam zraven
Put A Kilt On It!
Posted 28 January 2026 - 01:16 PM
^Sem prebrala na RTV strani, da gre za serijo po knjigi, ki sem jo prebrala dve leti nazaj. Dobra zgodba.
Posted 29 January 2026 - 08:26 AM
Včeraj sem pa več kot pol ure življenja stran vrgla, ker sem površna.
Na RTV preberem, da je film Sibirski brivec in skoraj najdražji ruski film, blablabla in seveda - To je pa klasika, nekaj znanega in enkrat v življenju pa moram pogledat, da končno vidim za kaj se gre. Še Julia Ormond (ki je meni res krasna ženska in sem v njo zaljubljena še od Jesenske pripovedi) igra not....
Bolj ko gledam, manj mi je jasno. Igra vseh je, kot da bi se prejšnji teden vpisali v osnovnošolsko gledališko delavnico. Prizori kao komični, ampak tako na prvo žogo, da je edino majhnim otrokom lahko smešno (Stan in Olio bi morala dobit oskarja v primerjavi s tem), ... skratka res VELIK vprašaj nad glavo.
Pride ravno moj čez vrata in seveda: kaj gledaš. In jaz izjavim, ne vem še, ampak naslov je Sibirski brivec. In on - verjetno si narobe prebrala - misliš Siviljski brivec. In takrat meni kapne, da to ni nobena klasila, ampak kar nekaj
![]()
No ta teden sem pogledala še eno "klasiko" - Prodajalka vijolic.
Igra tudi paše tja v peteseta, ampak to sem vzela v zakup, pa veliko pojejo. Ampak zgodba je pa simpatična. Pač tipičen film za tisto obdobje.
Put A Kilt On It!
Posted 29 January 2026 - 08:38 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 January 2026 - 09:45 AM
ja, tega Sibirskega brivca na RTV sem gledala, kjer je igrala tudi Ormond. In je meni "kar nekaj"
Seviljski brivec je pa znana komična opera - pač dejansko klasika.
Put A Kilt On It!
Posted 31 January 2026 - 01:43 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 January 2026 - 01:50 PM
Posted 31 January 2026 - 07:56 PM
― V. Van Gogh
Posted 31 January 2026 - 09:25 PM
Posted 01 February 2026 - 12:43 PM
Put A Kilt On It!
Posted 02 February 2026 - 08:25 AM
Ena bitka za drugo - HBO
Malo črne komedije, precej akcije. Meni osebno zelo dobro nastavljeno ogledalo ameriški družbi in white supremacy - in kaj vse lahko počne policija/vojska, če se tako odloči. D me je opozoril, da tudi republikanci lahko speljejo marsikaj na svoj mlin.
Igra glavnih odlična. Sean Penn je bil nerazpoznaven - kakšno karitakturo so naredili iz njega. Benicio Del Toro - popolnost
-tako z izgledom, kot z vlogo. Meni osebno vedno zasenči ostale, ne glede ali ima glavno ali stransko vlogo. Leonardo mi je tudi več kot prepričljivo odigral vlogo. Tamala luškana, a hkrati močna. Perfidia - nora ko noč ![]()
Meni je bil film zelo všeč.
Put A Kilt On It!
Posted 02 February 2026 - 01:28 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users