Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10141 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 June 2009 - 11:41 AM

Seksala bi.
  • 0

#10142 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4292 posts

Posted 10 June 2009 - 04:19 PM

Že tretji dan zaporedoma me boli glava. Ob vsakem koraku mi dobesedno utripa bolečina v glavi. Jaz se predam...
  • 0

#10143 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27480 posts

Posted 10 June 2009 - 05:32 PM

Danes grem po enem mescu spet tečt. Upam, da bo vse v redu. Ful me skrbi, ker od vsem kar trenutno visi nad mano ne potrebujel še zdravstvenih težav.
  • 0

#10144 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2009 - 08:38 PM

Full sem pozabljiva, pozabila plačati položnico, račun za mobitel (opomin), danes kmalu kje sem parkirala avto.

Fuzla se mi. wacko.gif wacko.gif wacko.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10145 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 June 2009 - 08:48 PM

Men se ofišli meša. huh.gif Najprej sem mislila, da je od 10. do 19.6 še 19 dni, in da mam še olala časa za ustne. Potem me včeri le prešine, da temu ni tako, ampak da mam vseen še naslednji teden čas, pa da so po tem tednu ustni. Pa niso. So lepo naslednji teden. cry.gif Učit se pa sploh ne morem spravit pa še edino knjigo k jo mam doma je za slovenčino.
  • 0

#10146 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2009 - 09:01 PM

QUOTE(Hevea @ 9. 6. 2009 - 23:48) View Post

Ne znam pregibat jajco na noben način, s sajkom čakava, da nama Ana razjasni značilnosti te zanimive besede.

Ana je včeraj zaspala sori.

Otrok pogleda z otožnimi očmi in reče : "Mama, speči mi eno jajco."

Ej sori ne da se tega pregibat. OMG jaz sem čisto zmešana ! laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#10147 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 10 June 2009 - 09:32 PM

Čist sm čustveno (al ne vem kako sploh) razdražena zaradi polno enih informacij ter dejstev, ki mi pač niso polepšale dneva ampak mi ga do konca uničle... pa še najbolj je bedno ker nekak sploh nimam veze s temi osebki in stvarmi in se vseen živciram, pomagat kej dost ne morem... ma v k... nej gre vse skup! zakaj je folk tok egoističen pa v navalu jeze izreče stvari katere v resnici ne misli in s tem prizadane drugo osebo potem se pa še opravičit ne zna kaj še pogovort?! zakaj je to tko?! zakaj se folk ločuje in gre narazen že za vsak prepir in je kar nekaj vse skupaj?!?!?! sicer pa... prej bi mislil ne?!?!? ma klinc! sami nej si pomagajo če si morjo, js nism psihiater! no pa še nobenmu ne smem nič povedat tko da sem srečna da vsaj tale spovednica obstaja, pa valda fantu sm vse zgobcala k sm mogla iz sebe dat in se mi je delno duša olajšala.

najrajš bi vzela ruzak pa s fantom ušla na Kubo pa je to to, pustila vse za sabo pa u p.m. vse skup! dobr da mam vsaj fajn deca, jebemtish! oops.gif

p.s.: no pa mi je lažje! thumbup.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#10148 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 10 June 2009 - 10:11 PM

Dons sm bla prov neverjetno pridna tongue.gif Najprej sem pomagala sošolki delat seminarsko o nanodelcih, potem pa še fantu o rečnih ekosistemih. Btw, o teh dveh temah ni ama niič pametnga na netu, krneki. Pa vozila sem po avtocesti 110 na uro, waa thumbup.gif huhu. Edin sobe mi ševedno ni uspel pospraut... oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10149 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 11 June 2009 - 09:34 AM

Totalno bedni dnevi. Cela sm žalostna in znervirana in živčna in prestrašena in depresivna. kr neki.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#10150 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6755 posts

Posted 11 June 2009 - 10:44 AM

Eh, spet se nisem vsega navadla. Zakaj se ne lotim prej učit!! GRRR
  • 0

#10151 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 June 2009 - 11:42 AM

Spovedujem se, da uspešno bluzim že cel teden in vsak dan se zbudim k cunja in se mi čist nč ne da.
(pol se pa igram genija in se poskušam ne vem kok snovi naučit v zadnjem momentu, bravo jst ja laugh.gif)
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#10152 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 June 2009 - 01:37 PM

QUOTE(Buggy @ 11. 6. 2009 - 10:34) View Post

Totalno bedni dnevi. Cela sm žalostna in znervirana in živčna in prestrašena in depresivna. kr neki.

Se podpišem pod Buggy cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10153 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 11 June 2009 - 02:31 PM

Popizdla bom. 14 dni ne smem telovadit, mene bo pobral! cry.gif
  • 0

#10154 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 11 June 2009 - 02:36 PM

QUOTE(Princeska @ 11. 6. 2009 - 14:37) View Post

Se podpišem pod Buggy cry.gif

console.gif Jz sploh ne vem kaj nej. Se mi zdi, da bi mi pomagal sam če bi se orng zjokala, ampak mi tud to v resnic ne pomaga. Fant je že čist obupan, ker ne ve več kaj nej nardi, da bom bolš in zdj že misle, da sm zato taka k njega ne maram več tolk kukr sm ga včasih. V resnic je pa glavni del na faksu, ker sm včer prov butast zajebala en izpit in se zdj sekiram kaj bo, če sploh ne bom nardila, jutr mam še enga pa zdj nimam nč motivacije za učenje pa vse mi gre narobe no. cry.gif

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#10155 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86557 posts

Posted 11 June 2009 - 04:41 PM

Faks is killing me, pa preveč sladoleda tut, prav slabo mi je. slap.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10156 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2009 - 04:43 PM

Buggy, ti boš čez kakšno leto pristala na psihiatričnem oddelku. Jaz ti želim vse najboljše, pač opažam, da se non stop nekaj sekiraš in sama sebe žreš. Poskušaj kakšno pozitivno stvar najti v celotni situaciji. Oprosti, če sem šla malo predaleč.

And guess what?

V življenju se ti lahko zgodijo tudi hujše stvari, kot da padeš izpit, ali ga narediš s 6!

Nimam se nič za spovedat, pridna sem, kaj naj. HA HA laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#10157 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 June 2009 - 04:48 PM

Buggy sj bo. Ta faks res ubija zdej. Vem kako je, ker mam sama tud take momente. Ko nism naredila enega kolokvija sm jokala k budala, potem sm pa na poti domov na avtobusu videla enega invalida, pa me je prešinil kok sm neumna, da se zaradi teh bedarij sekiram. Važn je, da smo zdravi. Nič drugega ni bolj pomembno. Pa ko sm zvedla, da nism naredila tega kolokvija mi je v horoskopu pisalo: Razočaranje bo bolelo bolj, če se ga boste nenehno spominjali. Pojdite naprej in si zaželite več sreče prihodnjič.
Ta trenutek je to moj slogan in sm si ga napisala na list in prpopala na steno, da je direkt pred mojimi očmi, da ga vsakič preberem ko me kaj prešine. Zaenkrat pomaga.
Imam dva sošolca k sta face pa en vedno pravi: Nič ti ne more bit. Drugi pa mi vedno pravi: Dej ne se sekirat, ker boš dobila čir na želodcu. laugh.gif
Vedno potem pomislim na ta dva stavka, potem na to da sm lahk srečna da sm zdrava, da imam fanta, ki me ima rad, in da ne bo konec sveta, če mi kaj ne bo uspel. Itak da te prizadane, pa rabiš nekaj časa, da prideš čez, sam beden je ker okolico na ta način obremenjuješ in tud oni na nek način trpijo. Sama pa želim ta faktor čim bolj omiliti, če se že sama težko pomirim.

• 0

#10158 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 June 2009 - 04:57 PM

Sovražm to vreme mad.gif mad.gif

Neda se mi it na morje z mami in sestro za 8 dni ermm.gif vem d se čudn sliš ampak tak je. šla bi za manj ampak pol pa mami jamra down.gif in ne vem ka nj nardim. Morem pa dans javit ker more sestra rezervirat letalsko karto down.gif hmm.gif hmm.gif hmm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10159 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2009 - 05:06 PM

Naj te samo spomnem, da obstaja nekaj tisoč otrok v Sloveniji, ki še nikoli niso bili na morju, in najverjetneje nikoli v življenju ne bodo šli.

POJDI!!!!!!!

edit: SORRY, se opravičujem za izpade, naredi pač kakor ti srce poželi.
  • 0

#10160 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 June 2009 - 05:15 PM

Sej ni to da nočem it na MORJE. ampak nisem več navajena bit toliko dni z sestro in to 24 ur ker ne živi v Sloveniji in sva si PREVEČ podobni. In se mi zdi da nekako ne gre to skup. Ker vsaka želi svoje in obe sva trmasti. Drgače jo mam zlo rada, ampak mi gre na živce ker sem jaz mlajša in se morem "delati" kot ona reče blink.gif meni pa to nekak ne ugaja.
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users