Spovednica
Posted 09 June 2009 - 10:43 PM

Posted 09 June 2009 - 10:45 PM

Pablo Picasso
Posted 09 June 2009 - 10:48 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 June 2009 - 10:57 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 09 June 2009 - 11:45 PM

Posted 10 June 2009 - 12:17 AM
vuelvo a vos,
Posted 10 June 2009 - 12:18 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 10 June 2009 - 07:22 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 June 2009 - 07:48 AM
Posted 10 June 2009 - 08:01 AM
Lahko pa žar uporabimo za druge namene ... za povsem negurmansko nalogo. Posadimo nanj Braunkopf in ji razložimo relativnostno teorijo.

Jest sem čisto ziher, da si ji jo sposoben razložiti predno bi se do konca spekla.

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 June 2009 - 10:42 AM
Jokam. Težave v raju. No sj ne vem, če so glih težave. očitno so, ker jokam. Mogoče si pa tud sama delam težave. Zadnje čase opažam, da fant ni več tak kot je bil. Vem da me ima noro rad, samo sm očitno postala preveč samoumevna. Pogrešam malenkosti. Pogrešam ga noro. Moti me ker mi ne pošilja več smsov kr tko za brezveze. Pa to ne mislim, 20 na dan, ampak enega, dva pa bi že lahk. Zadnje čase je tko, da mu js pošljem kakšn lep sms, potem pa sploh ne dobim odgovora. To me prov prizadane. Vem da mogoče pretiravam, lahk pa da tud ne. Res ne vem, kdo je zdej čudn. Ko ga pokličem, je ful čudn, zatopljen v učenje... Včeraj sva se videla prvič po 2 tednih, ker se morava ful učit, in še to je bil skos brez energije ker se ima velik za učit. Skos sm mu govorila, da naj pozabi za trenutek, da lahko uživava ta čas, k se po dolgem času vidiva. Js sm ful prekipevala od energije, čeprav sm tud izmozgana, ful sm bla srečna ker sva se končno videla.
Zdej sm mu po telefonu vse to povedala, se konkretno zjokala. Se mi je opravičil in da je res da bi se lahko večkrat spomnil name... Js se popolnoma zavedam, da ima bitko s časom- sam šit, js jo imam tud! Ne vem... Pa še poleti se ne bova mogla tok vidit, ker imam izpite do 17.7, on potem dela... Potem grem na morje brez njega, potem bom pa že js začela delat, pa se učit... Upam da se bo to uredilo!
Ananas don't take it too personal. Jaz sem tudi vcasih planila v jok ob vsakem izginotju pozornosti. Prvic, ko se je zgodilo, da me je malo postavil na stranski tir sem tulila dva dni skupaj potem pa spakirala in sla domov (zivela sem pri njemu).
Z leti sem se naucila, da dedci, ko imajo veliko dela (sploh, ce morajo razresevati se kaksne probleme povezane z delom) enostavno odklopijo okolico. Jim pac ne znese multitasking tako kot nam zenskam.

Mi je pa cisto jasno, da se ti odvije ves film za naprej, kako se bosta malo videla in te zgrabi panika.
^Ko smo že pri tem, mi rečemo, da je iz Idrije, lol.
Mhm.

Sem pa ze slisala tudi za sale, ki vkljucujejo Duplek ali pa recimo zg./sp. Kašelj.

Posted 10 June 2009 - 10:45 AM

Posted 10 June 2009 - 10:50 AM
Duplek pa se mi zdi, da je na udaro zaradi Dupleške mornarice

Posted 10 June 2009 - 10:51 AM

Posted 10 June 2009 - 10:54 AM
Ananas don't take it too personal. Jaz sem tudi vcasih planila v jok ob vsakem izginotju pozornosti. Prvic, ko se je zgodilo, da me je malo postavil na stranski tir sem tulila dva dni skupaj potem pa spakirala in sla domov (zivela sem pri njemu).
Z leti sem se naucila, da dedci, ko imajo veliko dela (sploh, ce morajo razresevati se kaksne probleme povezane z delom) enostavno odklopijo okolico. Jim pac ne znese multitasking tako kot nam zenskam.

Mi je pa cisto jasno, da se ti odvije ves film za naprej, kako se bosta malo videla in te zgrabi panika.
Ja sj vem. Fantje se čist zaprejo vase. Ne vem kako jim rata, vse to prebrodit. Recimo me punce, se zjokamo, skregamo... vglavnem povemo kaj nam ni všeč in je ful boljš. Sj zato sm pa ga spomnila, da še js obstajam. Danes recimo se že čist drgač počutim in sploh ne vem več, kaj mi je blo včeraj.

Drugače pa ne vem kaj si mislila z: dont take it too personal. Sj si čist lepo napisala, ti nimam kaj zamerit. Očitno si hotela kaj bolj sočnega napisat, pa ti ni ratal

Posted 10 June 2009 - 10:59 AM

Posted 10 June 2009 - 11:05 AM
Ja sj vem. Fantje se čist zaprejo vase. Ne vem kako jim rata, vse to prebrodit. Recimo me punce, se zjokamo, skregamo... vglavnem povemo kaj nam ni všeč in je ful boljš. Sj zato sm pa ga spomnila, da še js obstajam. Danes recimo se že čist drgač počutim in sploh ne vem več, kaj mi je blo včeraj.

Drugače pa ne vem kaj si mislila z: dont take it too personal. Sj si čist lepo napisala, ti nimam kaj zamerit. Očitno si hotela kaj bolj sočnega napisat, pa ti ni ratal

Hehe ne, ne, nic posebnega, v smislu, da zelo verjetno ti nisi "krivec" za njegovo odsotnost in spremenjeno obnasanje. Da ni spremenil custev do tebe, ampak, da ima pac probleme z necim zunanjim in, da te probleme trenutno resuje in premleva.

Posted 10 June 2009 - 11:17 AM
Posted 10 June 2009 - 11:28 AM
Jest sem čisto ziher, da si ji jo sposoben razložiti predno bi se do konca spekla.

Sanja svinja kukuruz, pomoje bolj obvladam rel. teorijo kot vidva obadva skup.

Kar je res je res.
vuelvo a vos,
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users