Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10121 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 09 June 2009 - 10:43 PM

Lahko pa žar uporabimo za druge namene ... za povsem negurmansko nalogo. Posadimo nanj Braunkopf in ji razložimo relativnostno teorijo. smile.gif
  • 0

#10122 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 June 2009 - 10:45 PM

QUOTE(ananas @ 9. 6. 2009 - 23:42) View Post

jajco laugh.gif laugh.gif

Make that x2. laugh.gif lol1.gif
  • 0

#10123 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27564 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 June 2009 - 10:45 PM

Chick fight! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#10124 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 09 June 2009 - 10:48 PM

Ne znam pregibat jajco na noben način, s sajkom čakava, da nama Ana razjasni značilnosti te zanimive besede.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#10125 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2009 - 10:57 PM

Jajco se pregiba samo na žaru. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10126 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 09 June 2009 - 11:45 PM

ddd, ne razumete mariborščine. bi rabli en šnelkurs. Ajajaj sleep.gif
  • 0

#10127 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 June 2009 - 12:17 AM

Ke te ne. Čuj čuj čuj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#10128 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2009 - 12:18 AM

ka pa te ti to govoriš čuj, to še svet ni vido s kakimi vun prihajhaš, bež no fstran pa idi na A E robiko laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#10129 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 June 2009 - 07:22 AM

Faaak. Full bi šla v Anglijo. Ne najdem nobene svetle točke glede tega, da ne grem, razen da mi ne bo več potrebno prenašati tega stvora, imenovanega tudi moja bivša šefica. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10130 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26179 posts

Posted 10 June 2009 - 07:48 AM

Jst bi tud ful šla v V.B.. Prav enkrat bi se odpravila za 2 tedna tja pa šla vse gor do Manchestra (ali višje)...
  • 0

#10131 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 10 June 2009 - 08:01 AM

QUOTE(sajk @ 9. 6. 2009 - 23:43) View Post

Lahko pa žar uporabimo za druge namene ... za povsem negurmansko nalogo. Posadimo nanj Braunkopf in ji razložimo relativnostno teorijo. smile.gif

Jest sem čisto ziher, da si ji jo sposoben razložiti predno bi se do konca spekla. closedeyes.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10132 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 10 June 2009 - 10:42 AM

QUOTE(ananas @ 9. 6. 2009 - 14:56) View Post

Jokam. Težave v raju. No sj ne vem, če so glih težave. očitno so, ker jokam. Mogoče si pa tud sama delam težave. Zadnje čase opažam, da fant ni več tak kot je bil. Vem da me ima noro rad, samo sm očitno postala preveč samoumevna. Pogrešam malenkosti. Pogrešam ga noro. Moti me ker mi ne pošilja več smsov kr tko za brezveze. Pa to ne mislim, 20 na dan, ampak enega, dva pa bi že lahk. Zadnje čase je tko, da mu js pošljem kakšn lep sms, potem pa sploh ne dobim odgovora. To me prov prizadane. Vem da mogoče pretiravam, lahk pa da tud ne. Res ne vem, kdo je zdej čudn. Ko ga pokličem, je ful čudn, zatopljen v učenje... Včeraj sva se videla prvič po 2 tednih, ker se morava ful učit, in še to je bil skos brez energije ker se ima velik za učit. Skos sm mu govorila, da naj pozabi za trenutek, da lahko uživava ta čas, k se po dolgem času vidiva. Js sm ful prekipevala od energije, čeprav sm tud izmozgana, ful sm bla srečna ker sva se končno videla.
Zdej sm mu po telefonu vse to povedala, se konkretno zjokala. Se mi je opravičil in da je res da bi se lahko večkrat spomnil name... Js se popolnoma zavedam, da ima bitko s časom- sam šit, js jo imam tud! Ne vem... Pa še poleti se ne bova mogla tok vidit, ker imam izpite do 17.7, on potem dela... Potem grem na morje brez njega, potem bom pa že js začela delat, pa se učit... Upam da se bo to uredilo!

Ananas don't take it too personal. Jaz sem tudi vcasih planila v jok ob vsakem izginotju pozornosti. Prvic, ko se je zgodilo, da me je malo postavil na stranski tir sem tulila dva dni skupaj potem pa spakirala in sla domov (zivela sem pri njemu).
Z leti sem se naucila, da dedci, ko imajo veliko dela (sploh, ce morajo razresevati se kaksne probleme povezane z delom) enostavno odklopijo okolico. Jim pac ne znese multitasking tako kot nam zenskam. sleep.gif Jaz dam vse iz sebe in se hocem pomeniti on pa se zapre vase, me noce obremenjevati s svojimi problemi, sploh se noce pogovarjati o njih, dokler jih sam pri sebi ne razresi. Sem mu z muko in po dolgem casu doterala, da me moti taksno obnasanje, ker se pocutim izkljuceno, ceprav razumem, da je to njegova moska narava. Sedaj se potrudi, da mi vsaj pove, da ga to in to muci in, da potrebuje cas za delo/razmislek v zvezi z delom. In ga pustim pri miru.
Mi je pa cisto jasno, da se ti odvije ves film za naprej, kako se bosta malo videla in te zgrabi panika.

QUOTE(Coco* @ 9. 6. 2009 - 23:25) View Post

^Ko smo že pri tem, mi rečemo, da je iz Idrije, lol.

Mhm. laugh.gif 24 let sem se kar naprej zafrkavala na to temo "ma dej ti si iz Idrije", "ma dej ti si za v Idrijo", "gricek vabi" (psihiatricna ustanova je v Idriji na hribu) na koncu pristanem sama tu. Pod grickom, ne na njem, da se razumemo. laugh.gif In je cisto prijetno mestece, narava pa se lepsa. love.gif

Sem pa ze slisala tudi za sale, ki vkljucujejo Duplek ali pa recimo zg./sp. Kašelj. biggrin.gif Verjetno so ljudem imena malo smesna. smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10133 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26179 posts

Posted 10 June 2009 - 10:45 AM

pri nas je pa kakšen Maharuc al pa Gabrje smile.gif Na splošno pa rečemo "podgurc"
  • 0

#10134 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 10 June 2009 - 10:50 AM

Pri nas je pa še vedno aktualen Ormož (na moje domačem teritoriju), pri fantu se reče, da si za v Vojnik.
Duplek pa se mi zdi, da je na udaro zaradi Dupleške mornarice laugh.gif

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10135 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 10 June 2009 - 10:51 AM

"podgurc" ja LOL, imam kolega iz NM in slisim kdaj pa kdaj o "podgurcih" biggrin.gif
  • 0

#10136 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 10 June 2009 - 10:54 AM

QUOTE(_Planet_ @ 10. 6. 2009 - 11:42) View Post

Ananas don't take it too personal. Jaz sem tudi vcasih planila v jok ob vsakem izginotju pozornosti. Prvic, ko se je zgodilo, da me je malo postavil na stranski tir sem tulila dva dni skupaj potem pa spakirala in sla domov (zivela sem pri njemu).
Z leti sem se naucila, da dedci, ko imajo veliko dela (sploh, ce morajo razresevati se kaksne probleme povezane z delom) enostavno odklopijo okolico. Jim pac ne znese multitasking tako kot nam zenskam. sleep.gif Jaz dam vse iz sebe in se hocem pomeniti on pa se zapre vase, me noce obremenjevati s svojimi problemi, sploh se noce pogovarjati o njih, dokler jih sam pri sebi ne razresi. Sem mu z muko in po dolgem casu doterala, da me moti taksno obnasanje, ker se pocutim izkljuceno, ceprav razumem, da je to njegova moska narava. Sedaj se potrudi, da mi vsaj pove, da ga to in to muci in, da potrebuje cas za delo/razmislek v zvezi z delom. In ga pustim pri miru.
Mi je pa cisto jasno, da se ti odvije ves film za naprej, kako se bosta malo videla in te zgrabi panika.

Ja sj vem. Fantje se čist zaprejo vase. Ne vem kako jim rata, vse to prebrodit. Recimo me punce, se zjokamo, skregamo... vglavnem povemo kaj nam ni všeč in je ful boljš. Sj zato sm pa ga spomnila, da še js obstajam. Danes recimo se že čist drgač počutim in sploh ne vem več, kaj mi je blo včeraj. biggrin.gif Ful mi je smešen to! Če kaj ni v redu, js to takoj opazim in toliko časa vztrajam, da mi pove kaj ga moti itd. Pa se pogovoriva, mal mi da mislit, kakšno stvar spremeniva in je to to.
Drugače pa ne vem kaj si mislila z: dont take it too personal. Sj si čist lepo napisala, ti nimam kaj zamerit. Očitno si hotela kaj bolj sočnega napisat, pa ti ni ratal tongue.gif

• 0

#10137 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 June 2009 - 10:59 AM

Ne da se mi učit. Tlele podčrtujem književnost in se mi Prešeren naravnost gabi. butl.gif
  • 0

#10138 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 10 June 2009 - 11:05 AM

QUOTE(ananas @ 10. 6. 2009 - 11:54) View Post

Ja sj vem. Fantje se čist zaprejo vase. Ne vem kako jim rata, vse to prebrodit. Recimo me punce, se zjokamo, skregamo... vglavnem povemo kaj nam ni všeč in je ful boljš. Sj zato sm pa ga spomnila, da še js obstajam. Danes recimo se že čist drgač počutim in sploh ne vem več, kaj mi je blo včeraj. biggrin.gif Ful mi je smešen to! Če kaj ni v redu, js to takoj opazim in toliko časa vztrajam, da mi pove kaj ga moti itd. Pa se pogovoriva, mal mi da mislit, kakšno stvar spremeniva in je to to.
Drugače pa ne vem kaj si mislila z: dont take it too personal. Sj si čist lepo napisala, ti nimam kaj zamerit. Očitno si hotela kaj bolj sočnega napisat, pa ti ni ratal tongue.gif

Hehe ne, ne, nic posebnega, v smislu, da zelo verjetno ti nisi "krivec" za njegovo odsotnost in spremenjeno obnasanje. Da ni spremenil custev do tebe, ampak, da ima pac probleme z necim zunanjim in, da te probleme trenutno resuje in premleva. ;)

• 0

#10139 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 10 June 2009 - 11:17 AM

Ananas, jaz sem ista. Se vedno skregama zaradi takšne ali podobne bedarije, ki se mi dan kasneje zdi banalna. Sem tudi en veliki občutljivko.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#10140 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 10 June 2009 - 11:28 AM

QUOTE(Errol @ 10. 6. 2009 - 9:01) View Post

Jest sem čisto ziher, da si ji jo sposoben razložiti predno bi se do konca spekla. closedeyes.gif

Sanja svinja kukuruz, pomoje bolj obvladam rel. teorijo kot vidva obadva skup. sleep.gif
Kar je res je res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users