Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10081 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 June 2009 - 12:50 AM

In še ena.
  • 0
Viens, reste ici!

#10082 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 June 2009 - 01:01 AM

Naj se tudi jaz pridružim grupiču. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10083 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2009 - 01:38 AM

Meni bo menda končno ratalo čez nekaj časa rolleyes.gif

Vso srečo Dilema! builder.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#10084 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 09 June 2009 - 07:16 AM

QUOTE(Princeska @ 8. 6. 2009 - 17:51) View Post

Zdle pa morm počt od jeze in od začudenja

Kaj, pejd k prfoksu in mu povej...Zdaj že itak imaš 9. hmm.gif Da se študent ne more postavit zase, tud nikamor ne pelje.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10085 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 09 June 2009 - 07:19 AM

QUOTE(Braunkopf @ 9. 6. 2009 - 2:01) View Post

Naj se tudi jaz pridružim grupiču. sleep.gif

Tudi jaz se pridružujem, samo da jaz ga imam ob 14h. mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10086 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 09 June 2009 - 10:11 AM

QUOTE(Errol @ 9. 6. 2009 - 8:16) View Post

Kaj, pejd k prfoksu in mu povej...Zdaj že itak imaš 9. hmm.gif Da se študent ne more postavit zase, tud nikamor ne pelje.

Ja, čeprav jst se znam zase postavt in marsikej rečt, ampak vedno pa vem tud to, kdaj je preveč. Predvsem je fant tak, ki se vedno buni na faksu in postavlja zase in loputa z vrati in ne vem kaj... In se prek njega naučim, da to ni dobr, ker ne vem, kako ga bodo glih zarad te njegove trme spustil čez par izpitov. En ga je zadnjič glih fajn zajebu in ni mogu na kolokvij, ker zadnjič ni gobca zaprtga držal. Tko je. Jst sm rajš mal diplomatska.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10087 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2009 - 10:36 AM

Ena zadeva me nenormalno obremenjuje. Najrajši bi se razjokala, tak me stiska v prsih.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#10088 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17467 posts

Posted 09 June 2009 - 01:01 PM

Ja šit no. Enmu dečku rečem, da ne želim z njim na kavo (pač se mi zdi, da se ne poznava zadost pa še nikol se nisva vidla v živo in ne vem sploh, če bi se ujela) in zdej se mi zdi, da je užaljen. Sej po eni strani razumem, ampak točno vem kam to pelje. 2x na kavo, potem bo enkrat pijan in bom dobila kšn blazno osladn mesiđ in mi bo še to viselo nad glavo in se ga bom mogla otepat in iskat kšne izgovore, ker sm smotana in nočem nobenga prizadet blink.gif Rabim deca, da bo že 1x mir!!!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#10089 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2009 - 01:16 PM

Jaz mam glih enega takega na grbi. 2x sem govorla z njim v živo za 10 min, malo po fb in že ma vmes kake zasliševalne fore glede faksa, razno drkanje v glavo glede drugih tipov itd. Mi je precej privlačen za pogledat, a kaj, ko ni najbolj med brihtnimi. Sploh ga ne poznam in že mam tlko problemov z njim, da kar glava peče. Namigov, da se mi ni z njim za dobivat itak ne šteka, če položim iskreno karte na mizo, pa točno vem, da bom dobila tisti standardni odgovor užaljenega ega, da si samo domišljam preveč in da on ne bi mel nič z mano. rolleyes.gif
Hvala bogu, da je obdobje izpitov in imam izgovor, da se ne srečava...
Škoda, pa tak fajn ga je pogledat evilgrin.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#10090 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 09 June 2009 - 01:19 PM

U pm. Proklete učiteljice. Mislim, da greš otroku v glavo vtepat, da ni sposoben naredit gimnazije, ker pač ne mara njenega predmeta in se ga zato skoraj ne uči in ima zaključenega slabše kot bi ga lahko imel, če bi v učenje vložil kanček več truda. Halo. Baba zmešana.

• 0

#10091 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 June 2009 - 01:24 PM

^^Tak je naša sociologinja tupila staršem bivšega in njegovega brata, da naj raje vpišeta SŠ gostinjstva, ker gimnazije ne bosta izdelala. Prvi je sedaj diplomirani profesor športne vzgoje (UN), drugi pa diplomirani organizator informatik (UN). Oba diplomirala z 10.
Eni ljudje se res ne zavedajo, kako lahko krojijo življenje otrokom s svojimi besedami. verymad.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#10092 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 09 June 2009 - 01:33 PM

Ma ja. Pa naš pubec je samo len, pa se mu ne da učit, zdaj pa sploh ne, ko je dobil domov, da je sprejet na željeno šolo. Ampak ko mu voda teče v grlo in ko ima nek cilj, se potrudi in brez problema vse zvozi. Je pa žal zelo dovzeten za taka mnenja in zdaj, čeprav je sprejet na gimnazijo bluzi, da bo to pretežko, da se bo raje prepisal. Pa ta učiteljica ga tak ima za nekega bebčka. Enrat, ko so se pogovarjali o poklicih, mu je rekla, da ima visoke ambicije. Ja hvalabogu, da je ambiciozen. Bo vsaj nekaj dosegel v življenju.
  • 0

#10093 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 June 2009 - 01:42 PM

Jaz sem lansko leto padla v jok sred hodnika, ker smo pisali matematiko in če ne bi pisala 2 bi bila že z eno nogo na popravcu. No, in me je vidla profesorica geografije in me je vprašala kaj je narobe in ji moja razredničarka pove, pol pa rečem, da sem mela že v OŠ probleme z matematiko in da sem jo mela 3 in mi reče, zakaj sem šla pol sploh na gimnazijo. sleep.gif
  • 0

#10094 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 June 2009 - 01:56 PM

Jokam. Težave v raju. No sj ne vem, če so glih težave. očitno so, ker jokam. Mogoče si pa tud sama delam težave. Zadnje čase opažam, da fant ni več tak kot je bil. Vem da me ima noro rad, samo sm očitno postala preveč samoumevna. Pogrešam malenkosti. Pogrešam ga noro. Moti me ker mi ne pošilja več smsov kr tko za brezveze. Pa to ne mislim, 20 na dan, ampak enega, dva pa bi že lahk. Zadnje čase je tko, da mu js pošljem kakšn lep sms, potem pa sploh ne dobim odgovora. To me prov prizadane. Vem da mogoče pretiravam, lahk pa da tud ne. Res ne vem, kdo je zdej čudn. Ko ga pokličem, je ful čudn, zatopljen v učenje... Včeraj sva se videla prvič po 2 tednih, ker se morava ful učit, in še to je bil skos brez energije ker se ima velik za učit. Skos sm mu govorila, da naj pozabi za trenutek, da lahko uživava ta čas, k se po dolgem času vidiva. Js sm ful prekipevala od energije, čeprav sm tud izmozgana, ful sm bla srečna ker sva se končno videla.
Zdej sm mu po telefonu vse to povedala, se konkretno zjokala. Se mi je opravičil in da je res da bi se lahko večkrat spomnil name... Js se popolnoma zavedam, da ima bitko s časom- sam šit, js jo imam tud! Ne vem... Pa še poleti se ne bova mogla tok vidit, ker imam izpite do 17.7, on potem dela... Potem grem na morje brez njega, potem bom pa že js začela delat, pa se učit... Upam da se bo to uredilo!
  • 0

#10095 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 June 2009 - 02:14 PM

ananas, upam na najboljše zate in za vaju.

S tamalim sva ravnokar doživela tak EPIC FAIL da adijo. Se skrivaj meniva v moji sobi, kako bova šla zdej do mami se pogovort glede domačih živali, jo prepričat, argumentirat, res vse vse vse. Se oba napihneva, pripraviva na veliko, greva k njej v sobo...in mami spi. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#10096 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 09 June 2009 - 02:48 PM

A sta preverila, kje je podgana. Moja teta se je usedla na kanarčka press. PS: Slikovno gradivo daj v ustrezno rubriko.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#10097 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 09 June 2009 - 03:20 PM

S podgano je vse ok, lol. Trenutno si je našla zavetje na bratovem vratu, pod čopom. huh.gif laugh.gif
  • 0

#10098 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 June 2009 - 04:30 PM

ananas, saj bošta rešila, kar pogovarjajta se o tem. Je pač stresno izpitno obdobje.

BUTALCI IMAJO VELIKO POTOMCEV, NE SAMO V SPODNJEM DUPLEKU, AMPAK POVSOD. JEBO VAS ĐIĐI, NEUMEN FOLK.

lart.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#10099 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 09 June 2009 - 05:22 PM

Eno vprašanje: Kaj je na Dupleku takega, da se vsi norca delate iz njega? hmm.gif
  • 0

#10100 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 09 June 2009 - 05:22 PM

Joj, žal mi je, da nisem pred koncertom Killersov čez vikend mal njihove komade poslušala, ker bi potem lahk ful bolj uživala. Tko mi je pa zdej žal po njih, pa rajš pojem zraven oops.gif biggrin.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users