_M_, haha
Meni gre vedno bolj na živce kup krame, ki je sestra ne zmeče stran. Stari študijski zapiski, oblačila, prčkarije, nedokončani projekti, orodje, oprema za motor/avto.. Vse je tu nakramano. Mislim, da nič ne pretiravam, če rečem, da je za cca 50-70 škatlic in pakiranj čajev po različnih vrečkah stlačenih, ena omara komplet polna tega, pa ena polna miza stare kozmetike, da o oblačilih in raznih torbah, šalih.. sploh ne govorim. Danes sem stran zmetala za kakih 20-30kg starega papirja, kartonov, škatel, eno gajbo steklenih kozarčkov... Na kup pripravila stare odeje, ki jih zbira zavetišče v MB. Pobrisala prah, moram še pomest, posesat.
Umaknila eno visečo polico z njenimi plašči, jopami, jaknami.. vse to pospravila brez težav na drug obešalnik z oblačili. Druga zgodba!!!! Ne razumem, kako je ni to motilo, tako stanje je tu gor že 10 let cca, nikoli ni imela prav nikakršne ambicije uredit si v bivalne prostore, ne razumem. Ne, da si bom zdaj jaz tu naredila stanovanje, ampak, z malimi stvarmi se da prostor naredit čisto drugačen, da izgleda vsaj približno bivalen.