Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#10001 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 05 June 2009 - 08:19 PM

QUOTE(ora @ 5. 6. 2009 - 19:42) View Post

Aja čist pozabla napisat, da mi gre ful na živce zadnje čase en prepotenten folk. Zdi se mi, da so prav povsod kamor pridem (pri tem se najbrž nisem dosti zmotila). Potem pa razlagajo na dolgo in široko in ob vsaki priliki, kako so oni popolni, kaj oni vse majo, kakšne avto vse vozjo, kam gredo na doput, kak so oni oh in sploh talentirani. Bruh, če maš manjvrednostni kompleks ni zdej treba name odlagat vsega bremena, ki ti leži na tvojih, prekrasni in oh in sploh, ramenih. Fej in fuj res. Pa zdi se mi, da je takih vedno več. Drugi, ki mi parajo živce, so pa tisti, ki se hočejo s temi ljudmi primerjat, tisti, ki dejansko verjamejo kako oh in sploh so oni in kaj vse obvladajo. Ahh, bedarije.

Hoho Ora se sanja se ti ne, kako te razumem. Ze dvakrat se mi je zgodilo v zadnjem casu, da sem bila v nekih malo vecjih druzbah in kamorkoli sem se obrnila nisem slisala drugega kot hvaljenje s tem ali onim. OMG, in v vsaki skupinici je bil en vodilni bebo, ki je zvecil ves vecer, ostali so mu pa vdano prikimavali. In ze, ko sem mislla, da bo pa le nehal (ko je kaksen drug revez poskusil speljati pogovor kam drugam) je bebo spet elegantno nadaljeval "no in, kaj sem se hotel rect" ...... Groza!!! Ujela sem, da se je eden hvalil z dopustom na jadrnici, drugi z infinity poolom v hotelu na dopustu huh.gif huh.gif , tretji s tem kje, kako, kda,j kaj in zakaj je bil pozimi na smucanju (in pol blesavi detajli: a ste bili tu?!?! ne a ste sli po oni cesti?!?! k stari tam k zavijes pol do *vstavi ime fancy smucarskega sredisca, OBVEZNO v tujini* tam lahko gres po dveh poteh!!!!)

MA LJUDJE PA A JE VAZNO?!??! TA SVET JE ZNORU!!! cry.gif

Meni zacne kar sumeti v usesih pa kar nervozna ratam, ce se nimam v taksnih situacijah kam umakniti. Res, onesvestila bi se lahko. bruh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#10002 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 05 June 2009 - 10:22 PM

Joj kak sm žalostna ratala cry.gif fant mi je poslal sms da je zuni da mal feštajo, men se pa kr enkrat začelo trgati in postala žalostna in začela jokati cry2.gif cry2.gif sploh ne vem zakaj??? Zelo slabo se počutim sad.gif
Že nakaj časa se vse to vleče skup, ampak vsake tolko časa mi pošteno poči in mi je zelo hudo (kot zdej).
Zdi se mi da ne dosegam tisto v življenju kar hočem oz. bi rada. Ampak tudi ne vem kako naj to spremenim niti nimam poguma in vse to me počasa "napada".
Zdi se mi da tolko stvari prihaja za menoj, katere že par let držim zaklenjene v sebi in ne vem več kolko dolgo bom zdržala da me nebo razneslo surrender.gif Preveč stvari se je zgodilo v parih letih katere nikakor ne morem preboleti ali jih ignorirati""" don't no what to do cry1.gif

p.s. zelo hvaležna da obstaja spovednica!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10003 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 05 June 2009 - 10:31 PM

Žabica mene tudi kdaj zgrabi pa sem nazdovoljna s svojim zivljenjem, pa se kar zjocem in vse se mi zdi grozno. :| Imam pa obdobja, ko mi je vse super. Slabse je ja, ce sem sama doma in imam cas, potem razmisljam o vsem mogocem, sploh med vikendi, ko ni sluzbe je obupno. Cez teden mi delo zapolni mozgane. Kriza so tudi obdobja, ko se "prijatelji" kar nekam porazgubijo in so vsi super hiper prezasedeni in nimas s kom na pijaco, ko bi rabil prijazno besedo. Pa PMS pri meni tudi dela svoje, hormoni so hudic, kar nekaj jocem pa se pocutim obupno prazno in zalostno. :| Sej cisto vse ni iz trte zvito, tudi jaz bom morala kaj spremeniti, ampak tako crno pa tudi ni. ;) Trenutno delam na tem, da svoj cas zapolnim neodvisno od ljudi, s knjigami zaenkrat, moram si najti se kaj...
  • 0

#10004 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 05 June 2009 - 10:35 PM

QUOTE(žabica @ 5. 6. 2009 - 23:22) View Post

p.s. zelo hvaležna da obstaja spovednica!!

Jst mam pa eno "kritiko" za spovednico- jst sem pisala dnevnik skor tri leta, kar precej pogosto (ne glih vsak dan, ampak 1-2x na teden recimo-no, odvisno od obdobja, kdaj tudi 3x na dan laugh.gif ). U glavnem, odkar redno sodelujem na forumu ga ne pišem več, ker vedno k me kej muč grem sem in tuki izlijem svojo dušo smile.gif Edina slaba stvar tega je, da je dnevnik za nazaj rees zanimiv brt, tuki se pa posti porazgubijo. Hehe. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#10005 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 05 June 2009 - 10:43 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 6. 2009 - 23:31) View Post

Žabica mene tudi kdaj zgrabi pa sem nazdovoljna s svojim zivljenjem, pa se kar zjocem in vse se mi zdi grozno. :| Imam pa obdobja, ko mi je vse super. Slabse je ja, ce sem sama doma in imam cas, potem razmisljam o vsem mogocem, sploh med vikendi, ko ni sluzbe je obupno. Cez teden mi delo zapolni mozgane. Kriza so tudi obdobja, ko se "prijatelji" kar nekam porazgubijo in so vsi super hiper prezasedeni in nimas s kom na pijaco, ko bi rabil prijazno besedo. Pa PMS pri meni tudi dela svoje, hormoni so hudic, kar nekaj jocem pa se pocutim obupno prazno in zalostno. :| Sej cisto vse ni iz trte zvito, tudi jaz bom morala kaj spremeniti, ampak tako crno pa tudi ni. ;) Trenutno delam na tem, da svoj cas zapolnim neodvisno od ljudi, s knjigami zaenkrat, moram si najti se kaj...

ja s e strinjam.. Morala bi se dobiti z kolegicodans pa ni dubila prevoza pa so plani šli po gobe. Pa tudi menzo pričakujem... mogoč vse to vpliva na to. Ampak nek v sebi tudi vem da ni to to kar želim z življenjem. Nimam izpopolnjenega življenja kot si ga želim. ta faks gulim, k me sploh ne veseli, pol pridm damu down.gif in kr neki.. ni to to down.gif pa tud opazla sem da sem bla zadne dni zlo živčna. posebi še na eno sošolko k ma take butaste, d še komentirat ne morem kako idiotsko prvleče na plan. samo usta na široko odprem ins e čudim da lahko nekdo pri 22 letih kaj tako kretenskega izvleče. Tud jst si morem izpopolniti življenje z kakšnimi knjigami ali pa čim. Ubija me pa še to izpitno obdobje sad.gif ker vse sošolke okoli mene hočejo biti popolne in se obnašajo kot da se bo svet porušil če slučajno pade en izpit in bi ga mogla it delat na drugi rok verymad.gif verymad.gif verymad.gif haloo ka je z vami????tak mi prtisk dvignejo...sm bla dans prav vesela da je konc pouka, saj sem mela poln kufr poslušanja .. kere zapiske maš..joj kak se to izračuna ..ka je ono.AAAAAAAAA!!!

upam da bom lahko kmalu zaspala, pa da bo jutri bolši dan- bolj pozitiven. Pa ta vreme naj se že zrihta!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#10006 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 05 June 2009 - 10:58 PM

Hehe Nincha odpri si svojo temo v "Dogaja se mi" pa samo ti pisi spovedi not. biggrin.gif

Žabica poznam obcutke ja, tudi mene ubija, ce mi nekdo neumorno kaplja na mozgane samo z delom ali pa s solo, ko sem bila se v soli. Sem potrebovala kar nekaj casa, da sem si pridobila toliko samozavesti, da sem se lahko na faksu distancirala od takega folka, ceprav cisto mi se sedaj ne uspeva. Ne vem - po eni strani me jezi po drugi strani se pa pocutim izkljuceno, ker ne cutim tako kot drugi. Zaje*ane zadeve, bo treba se delat na sebi.

• 0

#10007 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 06 June 2009 - 07:48 AM

Tudi jaz moram razmišlati kako bom začela delati na sebi, morala bi kar nekaj stvari spremeniti. hmm.gif Posebej se bom probala potruditi da na nek način ignoriram glupe izjave določenih ljudi.

p.s. hvala Planet, včer si mi res pomagala!
  • 0

#10008 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 06 June 2009 - 09:26 AM

I'm so happy. Še bolj bi bila, če se ne bi rabla učit, pa ok. Malenkost. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#10009 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 06 June 2009 - 09:33 AM

QUOTE(Nincha @ 5. 6. 2009 - 23:35) View Post

Jst mam pa eno "kritiko" za spovednico- jst sem pisala dnevnik skor tri leta, kar precej pogosto (ne glih vsak dan, ampak 1-2x na teden recimo-no, odvisno od obdobja, kdaj tudi 3x na dan laugh.gif ). U glavnem, odkar redno sodelujem na forumu ga ne pišem več, ker vedno k me kej muč grem sem in tuki izlijem svojo dušo smile.gif Edina slaba stvar tega je, da je dnevnik za nazaj rees zanimiv brt, tuki se pa posti porazgubijo. Hehe. smile.gif

Jst sm tudi pisala dnevnik, dokler nisem prišla sem. Je res olajšanje kej dat iz sebe in vedet, da ti bo vedno nekdo pomagal. Pa čeprav prek spleta. Ker tuki smo itak že prava družina thumbup.gif

Nincha, jst sm vse tiste dnevnike dejansko zakurla... sva mele s kolegico kres. Mela sem zlo problematično puberteto in me niti mal ne zanima, da bi kaj pomislila na to, kaj šele brala... hmm.gif

• 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#10010 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 06 June 2009 - 10:06 AM

QUOTE(žabica @ 6. 6. 2009 - 8:48) View Post

Tudi jaz moram razmišlati kako bom začela delati na sebi, morala bi kar nekaj stvari spremeniti. hmm.gif Posebej se bom probala potruditi da na nek način ignoriram glupe izjave določenih ljudi.

p.s. hvala Planet, včer si mi res pomagala!

Sej, zacetek je, da se tega zaves, potem pa lepo pocasi, ne gre cez noc, ampak se splaca, jaz sem zelo ponosna na vse, kar pri sebi izboljsam, super obcutek res. Zadnjic sem bila prav presenecena, mi je en znanec rekel, da sem se spremenila in, da sem verjetno veliko delala na sebi. Sem skoraj pozabila usta zapreti. smile.gif Sem rekla ves koliko mi pomeni, da nekdo, ki me v bistvu sploh ne pozna dobro to opazi. Je rekel ja, ja, ze izgledas drugace (prej zagrenjeno, sedaj veselo).

Np Žabica, you're welcome! ;)

• 0

#10011 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 06 June 2009 - 10:08 AM

Ne da se mi...res ne, pa upam da danes naredim da bo pol mir!!
Mami mi gre na živce, ker se ji prav opazi, da se z ničemer ne ukvarja in je samo doma
Rada bi kam šla, sama, nenačrtovano

_Planet_, v Sobotni prilogi je obširen članek o Lili Downs
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10012 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 06 June 2009 - 10:21 AM

O hvala za info Frčica, bom prebrala!
  • 0

#10013 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 06 June 2009 - 10:34 AM

Jezna!!
6. Julija bo balet na musko od Floydov v Cankarjevem domu. Karte so draaaaage(ok, pridejo z Milanske Scale...) od 59 do 84 €, praktično razprodano pa vem kdo bo šel gledat....otvoritev festivala Ljubljana torej sam folk ki se bo prišel kazat, ker jih kao ful zanima kultura. Ma mrš!!!
Mami mi ponuja, da mi da del denarja za karto sam pri unih za 59€ ne vidiš praktično nič!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#10014 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 06 June 2009 - 10:35 AM

Meni se bo strgal zaradi faksa, resno. Za končno razstavo sem delala kot žival, jo par ur postavljala, si vzela EN DAN pavze, zdaj se moram pa učit. To meni ni normalno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#10015 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 June 2009 - 11:52 AM

Mal se mi meša. oops.gif

• 0

#10016 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 06 June 2009 - 12:08 PM

Imam karto za balet!!! w00t2.gif Hvala, mami!!! Sicer grem sama, ma pa kaj...

to je to: http://www.ljubljana...alisca_la_scala
  • 0

#10017 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 06 June 2009 - 12:31 PM

Frči porocaj nujno!!! Sem tudi jaz imela ta balet na wishlisti pa grem ravno takrat v Milano na U2 (ironija a Scala v Lj, jaz pa v Milano). biggrin.gif Pa upam, da bo cimmanj bumbarjev, ki se bodo razkazovali. :|
  • 0

• Guests

Posted 06 June 2009 - 12:40 PM

Če bi bilo več Pink Floydov in manj baleta... bi šla. tongue.gif
  • 0

#10019 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28044 posts

Posted 06 June 2009 - 12:44 PM

^^
laugh.gif

Jaz sem si pa kupila karto za Richarda Galliana v Krizankah 3.7. tudi komaj cakam! thumbup.gif
  • 0

#10020 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 06 June 2009 - 12:45 PM

_Planet_ res ironija, ja!
Bom poročala wink.gif

Pure poison, pred tremi meseci je en band v Ortotu igral musko od Floydov. Pomoje je to najbližje temu, da bi jih slišala v živo cry.gif
Vseeno mi zveni obetavno, ko vidim s katerih albumov so vzeli glasbo. Molim, da bo Echoes med njimi!!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users