Aja čist pozabla napisat, da mi gre ful na živce zadnje čase en prepotenten folk. Zdi se mi, da so prav povsod kamor pridem (pri tem se najbrž nisem dosti zmotila). Potem pa razlagajo na dolgo in široko in ob vsaki priliki, kako so oni popolni, kaj oni vse majo, kakšne avto vse vozjo, kam gredo na doput, kak so oni oh in sploh talentirani. Bruh, če maš manjvrednostni kompleks ni zdej treba name odlagat vsega bremena, ki ti leži na tvojih, prekrasni in oh in sploh, ramenih. Fej in fuj res. Pa zdi se mi, da je takih vedno več. Drugi, ki mi parajo živce, so pa tisti, ki se hočejo s temi ljudmi primerjat, tisti, ki dejansko verjamejo kako oh in sploh so oni in kaj vse obvladajo. Ahh, bedarije.
Hoho Ora se sanja se ti ne, kako te razumem. Ze dvakrat se mi je zgodilo v zadnjem casu, da sem bila v nekih malo vecjih druzbah in kamorkoli sem se obrnila nisem slisala drugega kot hvaljenje s tem ali onim. OMG, in v vsaki skupinici je bil en vodilni bebo, ki je zvecil ves vecer, ostali so mu pa vdano prikimavali. In ze, ko sem mislla, da bo pa le nehal (ko je kaksen drug revez poskusil speljati pogovor kam drugam) je bebo spet elegantno nadaljeval "no in, kaj sem se hotel rect" ...... Groza!!! Ujela sem, da se je eden hvalil z dopustom na jadrnici, drugi z infinity poolom v hotelu na dopustu

MA LJUDJE PA A JE VAZNO?!??! TA SVET JE ZNORU!!!

Meni zacne kar sumeti v usesih pa kar nervozna ratam, ce se nimam v taksnih situacijah kam umakniti. Res, onesvestila bi se lahko.