Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#9981 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 04 June 2009 - 10:56 PM

Ja vem da tut to vrtijo, ampak a samo to al tut kkšno tehnažo?
  • 0

After all this time?

Always.

#9982 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 04 June 2009 - 11:18 PM

To pa ne bi vedla, ker nikol nisem bla tam. Vem samo kar so mi drugi povedali.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#9983 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 June 2009 - 07:28 AM

Ful me je strah staranja cry.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#9984 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 June 2009 - 07:44 AM

Mene tudi, Sally. cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#9985 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 June 2009 - 08:27 AM

Lahk bi odprle temo posebi za to,ker mislm da nas je kr dost biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#9986 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 June 2009 - 11:36 AM

Ful sem olajšana, po današnjem pregledu, ker mam končno feeling, da vejo kaj delajo. Hvalabogu, da so me v bolnico napotili, kjer so dejansko že slišali za mojo bolezen, in dejansko vejo kako je treba posredovat pri nosečnosti in porodu. Danes se mi mora samo še uspet prebit skozi telefonsko centralo/barikado sester, da se naročim, pol bo pa res z mojega hrbta padel en ogromn kamen.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#9987 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28034 posts

Posted 05 June 2009 - 11:50 AM

Fino Eli! thumbup.gif Pohvalno, da se tudi v nasem zdravstvu lahko zgodi kaj taksnega!

Babe fear not to grow old it's a privilege granted to few, too few. To sem v srednji nekje prebrala pa se vedno spomnim. smile.gif

Za spremembo danes: I feel good. Juhu! smile.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#9988 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 June 2009 - 05:25 PM

QUOTE(_Planet_ @ 5. 6. 2009 - 12:50) View Post

Za spremembo danes: I feel good. Juhu! smile.gif

tudi jaz. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#9989 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 June 2009 - 05:30 PM

Že cel dan se mi spiii. oops.gif
  • 0

#9990 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 05 June 2009 - 06:33 PM

Poslušam Pavarottijevo izvedbo Nessun dorma in si želim iti daleč nazaj, 10 let ali več cry.gif , v čas večerov s starši in družinskimi prijatelji. Lepo je bilo
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#9991 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27479 posts

Posted 05 June 2009 - 06:35 PM

QUOTE(Eli @ 5. 6. 2009 - 12:36) View Post

Ful sem olajšana, po današnjem pregledu, ker mam končno feeling, da vejo kaj delajo. Hvalabogu, da so me v bolnico napotili, kjer so dejansko že slišali za mojo bolezen, in dejansko vejo kako je treba posredovat pri nosečnosti in porodu. Danes se mi mora samo še uspet prebit skozi telefonsko centralo/barikado sester, da se naročim, pol bo pa res z mojega hrbta padel en ogromn kamen.

Smem prašat kaj ti je? Nisem nikjer zasledila.
  • 0

#9992 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2009 - 06:38 PM

Joj, Frči . . . . pa ta komad je takooooo leeeep. cry.gif cry.gif cry.gif

Moja spoved: I'm digging my own grave. laugh.gif

Ja.

Pa še to: danes je en mulc prišel k meni na inštrukcije, pa sem mu hotela svinčnik v zenico zapičiti, preserator prepotenten. Kot da se meni da razlagati mu pogojnike po celem dnevu službe, samo res, takšen odnos je imel do mene, kot da mu moram biti jaz neskončno hvaležna, da je prišel, prašič!!!! Vsaj malo spoštovanja prosim, pa odnosa. mad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#9993 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 June 2009 - 06:42 PM

Ora, saj tudi če ti povem ne boš vedla laugh.gif Saj dejansko nisem več bolana (uradno sem še), ampak jaz živim v prepričanju da bolezen ne obstaja. Sam pač pri porodu so malo posebene razmere. Drugače pa Miastenia Gravis.
  • 0

#9994 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27479 posts

Posted 05 June 2009 - 06:42 PM

Aja čist pozabla napisat, da mi gre ful na živce zadnje čase en prepotenten folk. Zdi se mi, da so prav povsod kamor pridem (pri tem se najbrž nisem dosti zmotila). Potem pa razlagajo na dolgo in široko in ob vsaki priliki, kako so oni popolni, kaj oni vse majo, kakšne avto vse vozjo, kam gredo na doput, kak so oni oh in sploh talentirani. Bruh, če maš manjvrednostni kompleks ni zdej treba name odlagat vsega bremena, ki ti leži na tvojih, prekrasni in oh in sploh, ramenih. Fej in fuj res. Pa zdi se mi, da je takih vedno več. Drugi, ki mi parajo živce, so pa tisti, ki se hočejo s temi ljudmi primerjat, tisti, ki dejansko verjamejo kako oh in sploh so oni in kaj vse obvladajo. Ahh, bedarije.
  • 0

#9995 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 05 June 2009 - 06:49 PM

QUOTE(Kinky @ 5. 6. 2009 - 19:38) View Post

Joj, Frči . . . . pa ta komad je takooooo leeeep. cry.gif cry.gif cry.gif

Moja spoved: I'm digging my own grave. laugh.gif
Ja.

Pa še to: danes je en mulc prišel k meni na inštrukcije, pa sem mu hotela svinčnik v zenico zapičiti, preserator prepotenten. Kot da se meni da razlagati mu pogojnike po celem dnevu službe, samo res, takšen odnos je imel do mene, kot da mu moram biti jaz neskončno hvaležna, da je prišel, prašič!!!! Vsaj malo spoštovanja prosim, pa odnosa. mad.gif

Sej je, sam me veliko spominov nanj veže
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#9996 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27479 posts

Posted 05 June 2009 - 06:55 PM

Sem si pogledala kaj to je smile.gif A potem si slabo vidla?
  • 0

#9997 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 June 2009 - 06:57 PM

Ne sam to, še 5000 drugih stvari. Saj sem pisala ful nazaj o tem. Ne moreš požirat, govorit, veke padajo, dvojni vid, vse pada iz rok, nimaš moči hodit, na koncu še težave z dihanjem. V glavnem mišice ne delujejo kot treba.
  • 0

#9998 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27479 posts

Posted 05 June 2009 - 07:00 PM

Spomnim se sam tega, da si govorila kolk slabo vidiš. Svašta kaj vse obstaja, bolše, da niti vemo ne vsega.
  • 0

#9999 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 June 2009 - 07:06 PM

Kinky če rabiš kaj opreme za kopanje in strokovno vodstvo sporoči. sleep.gif

Sej ne upam da se bo izšlo tako, da bo za vse vpletene najbolje.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#10000 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 June 2009 - 07:24 PM

Ne skrbi, če naletim na kakšno arheološko najdbo te tudi pokličem. laugh.gif

Hvala, ma sej bo, sej bo. smile.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users