Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#981 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 02 November 2006 - 12:07 PM

jz se že slinm in sm prepričana, da to nebo stran vrženih 10 jurčkov happy.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#982 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 02 November 2006 - 12:16 PM

Hmm, jst bi pa mogla danes dobit dvojčke, pa ni blo nič ermm.gif Ma dobro, včeraj je bil itak praznik, pa so kaže lahko šele danes naprej pošiljali...No, verjetno bom jutri dobila pa bodo vse skrbi pozabljene smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#983 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 07:32 AM

mal sm brala začetne strani, pa še zdej nism prebrala nč pamtnga o Girl Toys serumu za izjemen sijaj las, se ga splača kupt na njegovo ceno 4.1oo SIT ?
vbistvu ga želi kupt sestra z zelo uničenimi lasmi od barvanja, k bo dons tko kot jz dobila OH komlpletk, zdej pa če bi bil ta serum za po pranju v redu, a se da kej cnejšga in isto kvalitetnega najdt ?
  • 0

#984 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 09:07 AM

ura 9, pa še nism dobila OH dvojčkov sad.gif
  • 0

#985 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2006 - 09:12 AM

Saj pošta hodi komaj ob okoli 10h, ne? Vsaj jaz mam takšne izkušnje... na rodni grudi in tu v Lj. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#986 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 09:25 AM

tok sm u pričakovanjih, da sam čekiram na uro, kdaj bo .. laugh.gif

ve kšna kj o Girl Toysu za povedat ?
  • 0

#987 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 November 2006 - 09:25 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 3. 11. 2006 - 7:32) View Post

mal sm brala začetne strani, pa še zdej nism prebrala nč pamtnga o Girl Toys serumu za izjemen sijaj las, se ga splača kupt na njegovo ceno 4.1oo SIT ?
vbistvu ga želi kupt sestra z zelo uničenimi lasmi od barvanja, k bo dons tko kot jz dobila OH komlpletk, zdej pa če bi bil ta serum za po pranju v redu, a se da kej cnejšga in isto kvalitetnega najdt ?

O tem sem jaz skor 100% pisala v tej temi ... namreč ko sem svetovala Verji. Ta Girl Toys zadeva je popolnoma običajen silikon, zelo preplačan po mojem mnenju. Ni nič negovalen al karkol, tko da če bo vzela Gliss Kur fluid, bo ful na boljšem, ker vsebuje veliko proteinov. Če pa mora bit nujno od Tigija, naj pa izbere namesto Girl Toys raje Ego Boost.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#988 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 09:27 AM

nene sploh ni nujno da je od Tigija, sam iščen zanjo kj, ker ma res lase v izredno groznem stanju sad.gif

torej bo mela OH dvojček , balzam pustila gor kšne pol urce, nato dala fluid od gliss kura, bi blo dobr še kj ?
  • 0

#989 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 November 2006 - 09:28 AM

Mladoletna, ima tvoja sestra tudi kej kodrčkov?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#990 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 09:35 AM

ma ja, dokler si ni las farbat začela je mela prbližn tko k jst, zdej po parih barvanj ma pa totalno uničene, skrepane, slamnate, še k ma mokre po balzamu je grozn občutek k se jih primeš, ker jih je frozerka šla razbarvat tud ermm.gif

ma pa že kr fino velik narastka in tud ne tok dolge lase, tam nekje do ramen, in vztraja, da bo počakala da ji lase prerastejo uničene lase novi, k te njeni so pa kr lepi, zdravi vidt thumbup.gif

no in tm k ma tok uničene, se ji sploh ne skravžljajo k so tok uničeni, drgač bi mela pa lepe kodrčke vrjetn smile.gif

torej, kaj bi mogla še kj uporabt ? kšno masko ?
  • 0

#991 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 November 2006 - 09:46 AM

Zdle sm se spomnla ene krasne stvari od Tigija, tole je sestavinsko full kvalitetno, zelo vlažilno, s proteini itd.

IPB Image
  • 0

#992 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 09:49 AM

fajn, še za jurja cnej je k tist serum smile.gif

• 0

#993 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 03 November 2006 - 09:59 AM

malo OT: jaz sem paket dobila. Dilema kolk si ti dala zanj? Jaz sem 5650 sit
  • 0

#994 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 10:01 AM

ej, a to so ga s kombijem dostavl ?

jz ga še nism dobila ..
  • 0

#995 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4218 posts

Posted 03 November 2006 - 10:02 AM

ne navaden poštar...sam ni mi jasno, ker poštnina je že všteta..na listku je pisalo odkupnina 5400...pol pa je zraven dodanih še teh 250 sit na roko napisanih. Kaj si ej to dodatno računal mi ni jasno. Razen če je to mišljen denar, ki si ga pošta zaračuna ker je plačilo po pvzetju mogoče? hmm.gif
  • 0

#996 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2006 - 10:04 AM

Sicer to ni od Tigija, pa da ne bom nove teme odpirala.
Vprašanje, kakšno je kaj tole. hmm.gif

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#997 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19998 posts

Posted 03 November 2006 - 10:09 AM

"navaden" poštar je bil že pred uro in pol, pa nism nč dobila ... kaj je zdej to ? cry.gif

Mateja, a ti si dobila ?
  • 0

#998 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2006 - 10:10 AM

Si prav predstavljam tvoje trpljenje. =)
Kdaj pa si naročila?

• 0

#999 anabella

anabella

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 03 November 2006 - 10:19 AM

www.tigi.studioma.si Ali katera ve kaj je to za ena zadeva v sredini?
  • 0

#1000 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 03 November 2006 - 10:20 AM

Jaaaaaaaaa! Glih pol urce nazaj. Kako velike flaše! blink.gif No, recimo jst sem poklicala že en teden nazaj, pa sva se z žensko zmenile, da dobim včeraj. Sam v sredo je bil pa itak praznik, tako da niso delal in tud naprej niso mogl pošiljat. Ti se nič ne sekiri, dobila boš v vsakem primeru wink.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users