Jump to content

Photo

Sladoledi

• Please log in to reply
1875 replies to this topic

#981 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 June 2011 - 09:20 PM

Sem pa tja kje sunem kako žličko cukra (v takšni ali drugačni obliki).
Tud tu sem ga dve mali čajni žlički.

Hardcore cukrar pa nisem (več).

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#982 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 20 June 2011 - 09:26 PM

Aja, OK. Meni je to samo rajc, brezzveze.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#983 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 June 2011 - 07:08 AM

Meni je ta trikolori planica obupna, prav nek tak okus po razvodenelem mleku ima. Jagoda je najhujša.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#984 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 June 2011 - 07:25 AM

Ja, umeten okus ima. sad.gif Je pa to sladoled mojega otroštva in rada še včasih jem. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#985 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2011 - 10:29 AM

Jaz sem si včeri mal dala duška v Zvezdi in probala 4 okuse (2 kepici po pol-pol) in sicer: Sacher (odlična, še biskvit je bil noter), potem neki mascarpone-vanilija-jagode, vanilija-pomaranča-čokolada in še neki, sem pozabila kaj, ker do tega okusa sploh prišla nisem, ker sem mela po 3 žličkah vsega dost. In me še ni izučiil, da nikol ne pojem več kot kepico, pa še to ne. Pa tok presladko vse skupi. cry.gif Nasploh mi je večina sladoledov ful presladkih.

laugh.gif Najpri sem hotla it v Dulcis pa se jim je skrinja pokvarila pa nimajo sladoleda. Sred sezone. laugh.gif

Planica je tud men TOP, me tud spominja na otroštvo. Pa ko je bila včasih v kartonu in pol jo je babi z nožem narezala na rezine. wub.gif
  • 0

#986 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 21 June 2011 - 12:14 PM

Meni je trenutno edini ne presladek sladoled Carte d'or temna čokolada-višnjev liker. Ravno prav grenak
Zbiram predloge še za kakšnega drugega manj sladkega smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#987 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2011 - 12:20 PM

dry.gif
QUOTE(Plain Jane @ 7. 6. 2011 - 12:27) View Post

Mene je pa Carte D'Or čokolada z višnjevim likerjem razočaral na celi črti. sad.gif Moj je bil ful prhek, kar lomil se je (se mi zdi, da je bil že odtajan in ponovno zmrznjen-kako sovražim to!), tiste proge višnjevega želeja so bile samo po vrhu, skratka nič od nič. sad.gif Drugač je pa dobra čokolada, ne sladka.

• 0

#988 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 21 June 2011 - 12:51 PM

Hja, pri meni sladkoba pretehta vse ostalo. Je pa res, da je bil moj božansko puhast wub.gif . Kateri iz banjice je pa tebi OK, glede na to, da ne maraš presladkih?
  • 0

#989 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 21 June 2011 - 01:41 PM

Kakšen pa je novi Piran Panna cota in karamela? Do naslednjega torka so v Mercatorju Piran sladoledi znižani za 38%, Carte d`or prav tako.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#990 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2011 - 02:33 PM

QUOTE(Izgubljena @ 21. 6. 2011 - 13:51) View Post
Kateri iz banjice je pa tebi OK, glede na to, da ne maraš presladkih?

Razmišljam, pa ne vem. Verjetno nobeden. cry.gif laugh.gif Edino Planico mam rada. Tud v zmernih količinah, ne morem recimo pojest pol banjice kot nekateri. surrender.gif

• 0

#991 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 21 June 2011 - 04:28 PM

Jaz mislim, da so Carde d'or na splošno bolj blagi. Grški jogurt-med mi je bil ok. Moram kakšnega kupit, ampak je v našem lokalnem Mercatorju bolj malo izbire.
  • 0

#992 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 21 June 2011 - 04:38 PM

Meni se zdi pa ravno Planica obupno sladka, precej bolj kot Carde d'or.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#993 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 June 2011 - 01:05 AM

Meni Magnumi sploh niso všeč - preveč težki, smetanasti, čokolada je predebela.

Ampak tale pa zmaga (ni pa neki jaki presežek, bi ga pa zagotovo uvrstila v zgornje povprečje):

IPB Image

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#994 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 June 2011 - 06:13 AM

^^Točno, sem ga že oboževala tu gor! thumbup.gif Pred leti so mel še ful dobre kombinacije, neka višnja pa malina. wub.gif
  • 0

#995 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 June 2011 - 06:57 AM

Včeraj sem jedla v Cacao črna čokolada z malino - presladko, maline pa zmrznjene.

Za evro in pol kepica. FOAD
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#996 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19142 posts

Posted 24 June 2011 - 08:00 AM

Kje na slovenski obali se dobi najboljši sladoled?
  • 0

#997 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 June 2011 - 08:05 AM

QUOTE(Sarah @ 21. 6. 2011 - 8:42) View Post

sladoled je najboljši v Supernovi sleep.gif , ne bi bil greh probati tudi Kapitanijo, zelo lušna kavarna v centru mesta, ali pa Glacial, spodaj v Planetu Tuš. Glede restavracij ti je že Coco povedala, jaz bi izpostavila Primavero - če te zanimajo pice je to the one and the only, take pice še nisi jedla. Drugače če te pice ne zanimajo pa Bellavita restavracija, ta je bolj deluxe, taka malo "high" restavracija ampak so še sprejemljive cene.
Pa tudi zelo dobro kitajsko imamo, ta pa je malo izven centra. Ali pa se zapelji v Trst v enkratno japonsko. biggrin.gif

• 0

#998 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19142 posts

Posted 24 June 2011 - 08:31 AM

Hvala.

To je v Kopru, ane?
  • 0

#999 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 June 2011 - 08:33 AM

Jp.

Za Portorož pa ni napisala, samo Koper. smile.gif

• 0

#1000 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 June 2011 - 09:08 AM

Najboljši sladoled je v Supernovi, (tisto o Kapitaniji in Glacialu se ne nanaša več na sladoled!), če pa imaš rada ful izbire pa Kepica v centru mesta, za tržnico.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users