Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#981 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 17 August 2007 - 09:08 PM

Ampak Lala, najprej probaj testerje, ker je šampon malce predrag, da bi ga na blef vzela. Jst se se tak že večkrat osmodila prste, pa sem se odločla, da od zdaj naprej so prvi testerji, če le obstajajo. smile.gif

Miss*69, ja še paprika in peteršilj bi se manjkala. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#982 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 August 2007 - 01:26 PM

Vonj excellence po sveže zmčkanem česnu smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#983 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 August 2007 - 04:51 PM

yuck bruh.gif
  • 0

#984 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 August 2007 - 09:36 AM

QUOTE(eve @ 17. 8. 2007 - 21:26) View Post

Ja, sej so fajn pa tud jih maš kar dolgo, vsaj jst jih imam precej dolgo. smile.gif

Aja, sem šla mimo L'occitana danes in sm mal te nove paradajzove stvari pogledala v izložbi, sam ni blo vmes kakšnga parfuma. Samo krema za roke, za tuširat pa še nekej, vrjetno kak losjon... Morm it povohat biggrin.gif

Jp, parfum oljka & paradajz ne obstaja. Lala tebi pomoje kak drug parfum ni bil všeč.

Krema za roke mi ne diši. Gel za tuširat pa cisto nasprotno. Me je vonj popolnoma presenetil. V bistvu mi je to en najlepšiv vonje, ki jih imajo tam blink.gif laugh.gif

Aja, sam to itak samo iz flaške. Kakšen je pa med tuširanjem se mi pa ne sanja

QUOTE(laLa° @ 17. 8. 2007 - 19:23) View Post

Ok biggrin.gif Odločam se med sivkinim & olivnim. Hmm, bom videla v trgovini, kateri mi bo lepše dišal. =)

Majo še citronkinega z limono. To je men najboljši šampon na svetu. Ful je nežen je, diši, peni se pa še ne izsušuje. Tamale pakunge ni sicer ampak jst bi tega izbrala!!!
  • 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#985 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 09:50 AM

Ne obstaja ? ohmy.gif Omg, počutim se kot budalo cry.gif Pa sigurno sem to imela. Mogoče pa sem si kremo gor mazala oops.gif Fuck verymad.gif
  • 0

#986 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 August 2007 - 10:08 AM

Najbrž bo kaj takega Lala, ja laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#987 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 10:49 AM

Daj nehaj, poglej v kako sramoto sem se spravila blink.gif
  • 0

#988 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 20 August 2007 - 10:50 AM

Ijoj revca, svet se bo podrl smile.gif Čez 3 dni bodo itak vsi na to pozabil.
  • 0

#989 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 10:53 AM

Upam biggrin.gif
  • 0

#990 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 August 2007 - 11:57 AM

QUOTE(laLa° @ 20. 8. 2007 - 11:49) View Post

Daj nehaj, poglej v kako sramoto sem se spravila blink.gif
QUOTE(Ancka Pomarancka @ 20. 8. 2007 - 11:50) View Post

Ijoj revca, svet se bo podrl smile.gif Čez 3 dni bodo itak vsi na to pozabil.

Uf kera panika huh.gif
Je blo že prejšnji teden pozabljeno kar se mene tiče laugh.gif

• 0
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#991 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 20 August 2007 - 12:06 PM

Dobro, ne zdaj citirat, da bo res čimprej pozabljeno biggrin.gif
  • 0

#992 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 20 August 2007 - 12:09 PM

ok laugh.gif
  • 0

#993 ledy

ledy

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 20 August 2007 - 05:41 PM

ooila.....jaz se tudi mela skolioza. Stara sem prav tako kot ti [16 let) Sama sem imela 2 leti steznik pa mi ni nič pomagal. Zato so mi v valdoltri rekli da moram na opreacijo. In res na operacijo sem šla pred slabim mesecom. Zdaj sem res že v dobri formi:d....če bi se mogla še enkrat odločiti ali grem na operacijo ali ne bi si še enkrat to izbrala.

In koliko časa že nosiš steznik???? Jaz ti svetujem d nosi čim več časa steznik. RES!! Sama tega nism upoštevala. če se ti bo rotacija prsnega koša uravnala??.....ja mogoče ja mogoče ne...odvisno koliko že imaš krivo hrbtenico.......
lpo se mey...
čaw

živjo.....sm opazla da se tukaj večinoma pogovarjate o skoliozi...
sama sem jo tudi mela....2 leti sem nosila steznik, toda nič mi ni pomagalo.... pred slabim mesecem sem šla na operacijo....
če je kdo ki se mu bliža operacija hrbtenice zaradi skolioze mu z veseljem odgovorim, če ima mogoče vprašanje...
papa lpo se mejte:d
  • 0

#994 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 August 2007 - 10:11 AM

Vsem ljubiteljicam L'Occitane balzamov sporočam, da so prenovili lasno kolekcijo citronka (verbena) in zato je njihov stari balzam 20% znižan. Ful se ga splača kupit, ker je razlika med novim in starim res minimalna - dodan je samo en ekstrakt, ostalo je enako, tudi vonj, s tem da je novi balzam nekoliko bolj živo rumen. Aja pa embalaža je tudi isto sranje. =)

Jaz sem ga vzela, predvsem zato, ker je namenjen normalnim lasem in mi ga je prodajalka predstavila kot lahkega, vlažilnega, ampak nemastnega. Sestavine so fajn, je vlažilen, silikonski, vsebuje kar nekaj mandljevega olja, citronkin ekstrakt, vitamina B in E, pa nekaj mentola, kar bi sicer znalo koga zmotit, meni je kul. Diši krasno, po mešanici pristne limonce in mentola.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#995 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 August 2007 - 10:18 AM

A samo to od citronke je na znižanju?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#996 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 August 2007 - 10:19 AM

Ja.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#997 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 11:17 AM

Dilemca, koliko pa je zdaj znižana cena ?
  • 0

#998 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 August 2007 - 11:30 AM

Znižana cena je 10.82€, prej je bil neki čez 13€.
  • 0

#999 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 August 2007 - 11:32 AM

Super =) Pa mogoče veš do kdaj bo znižan ? Ker jaz prej, kot v torek, ne morem v mesto. cry.gif
  • 0

#1000 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 August 2007 - 11:38 AM

Znižan bo, dokler bodo trajale zaloge tega starega balzama, ker zdej ga itak ne delajo več, ko je prišla kao izboljšana verzija, ane. Tle v Celju so meli samo še 4 te balzame, ker niso imeli velike zaloge, pa še pošli so hitro zdej, ko so na znižanju. Tle jih itak ful jebejo zaloge, recimo hotla sm kupit to novo masko za lase, pa je nimajo in je rekla, da pride šele čez ene 3 tedne, ker so vse pokupli in je nikjer več nimajo na zalogi. Enako je rekla za celo cherry blossom kolekcijo, namreč morajo uvozit novo pošiljko, ker so tko hitr vse izropali kupci. =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users