Posted 22 August 2007 - 10:11 AM
Vsem ljubiteljicam L'Occitane balzamov sporočam, da so prenovili lasno kolekcijo citronka (verbena) in zato je njihov stari balzam 20% znižan. Ful se ga splača kupit, ker je razlika med novim in starim res minimalna - dodan je samo en ekstrakt, ostalo je enako, tudi vonj, s tem da je novi balzam nekoliko bolj živo rumen. Aja pa embalaža je tudi isto sranje. =)
Jaz sem ga vzela, predvsem zato, ker je namenjen normalnim lasem in mi ga je prodajalka predstavila kot lahkega, vlažilnega, ampak nemastnega. Sestavine so fajn, je vlažilen, silikonski, vsebuje kar nekaj mandljevega olja, citronkin ekstrakt, vitamina B in E, pa nekaj mentola, kar bi sicer znalo koga zmotit, meni je kul. Diši krasno, po mešanici pristne limonce in mentola.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.