Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#981 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 28 June 2007 - 08:52 PM

Nej ne bi bla več pod stresom pa že pol ure žvekam svoje nohte. Packa grda. (vrjetn je to zato, ker je Cvetkolinka misnla, da sm pozabla nanjo in me čist iz tira vrgla s tem ermm.gif sad.gif )
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#982 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 June 2007 - 08:53 PM

Ponižno se kesam že drugič. Sindrom zapuščenega deteta odpihila buggy, brez kančka dvoma. cool.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#983 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 28 June 2007 - 09:04 PM

Grešne misli... oops.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

• Guests

Posted 29 June 2007 - 06:32 AM

QUOTE(Cvetka* @ 28. 6. 2007 - 21:01) View Post
In ne Nila, hvalabogu še ne gre, gre sred avgusta. Jst sm preprosto taka, da se za vse takoj zacmerim. Če mi kej ne gre, če sm žalostna, če me kdo razjezi, prav neverjetna sem. Nevem kako to popravt. Eh.
Srečnica, toliko časa boš še z njim? Joj, potem pa res nehat jokat, ker drugače te bom spank.gif laugh.gif! Moj pa pride avgusta (pa upam, da še kaj vmes kak vikend). Ah ja ...

Paradise, zakaj pa tvoj odhaja iz Slovenije? Čim bolje izkoristi še zadnje trenutke z njim! wink1.gif Jaz vztrajam, ker se enostavno z njim najbolje počutim in si (trenutno) nikakor ne predstavljam, da bi bila s kom drugim. Se pa oba zavedava, da dolgo ne bo šlo več tako in zato se bom z novim letom preselila k njemu (kar ni ravno čisto po mojem okusu, bi bilo bolje, če bi on prišel nazaj v Slo.). Bomo videli ...

• 0

#985 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 29 June 2007 - 11:11 AM

nila: na faks gre tja, nazaj bo hodil 3krat na leto cry.gif
trenutno je v španiji, vidiva se šele čez 14dni, taakrt imava potem še približno tri tedne, ki jih nameravam do konca izkoristit.čeprov si tudi jaz ne znam predstavljati, kaj bo ko bo šel, ker je postal del mojega življenja, vendar bo treba zdržat smile.gif

in, in..FIZIKO SM NAREDILAAAAAAAAAAAAAAA..vesela, zdaj grem pa mal spat, potem pa pičim nazaj u center.
  • 0
mačka figa.

#986 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 29 June 2007 - 11:13 AM

-z nekom se naskrivaj dobivam

-najraje bi ubila sodelavko
  • 0

#987 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 June 2007 - 03:40 PM

Spovedujem se in priznavam, da bom zdejle šla, vzela banjico sladoleda in žlico, se počla na kavč in se nažrla kolkor bom lahko!! ohmy.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#988 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 29 June 2007 - 08:12 PM

Žal mi je, da sm na takmu faksu, na katerem si ne upam tvegat, se pobrat iz te k* bajte in delat poleg faksa. Se mi zdi, da mi ne bi znesl. Ampak če bo šlo tko naprej, bom zlo kmal probala. Prov mazohist sm, da žvim zravn ene tok velke pras***. Budala neumna. Žal mi je, da nimam jajc, evo.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#989 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 June 2007 - 07:18 AM

Fant me je ful ful razočaral. Res ful in sm čist žalostna in taka čudna. Spet dela isto sranje, kar je delau pol leta nazaj in sem mislna, da bo s tem že nehou, pa komu jst vrjemm. huh.gif In sm mu rekla, da dans zadnjič pr njemu spim, da je pač konc, sam pol pa itak nism mogla tega potrdit, da je res konc. Ne morm, ga mam res ful rada, zgleda, da preveč. sad.gif Sm mu jst že dostkrat povedala, da nism jst tuki ena budala, iz katere se bo on norca delou, pa jo okol prnašou. In še una hinavska sošolka. Pi***, res sm jezna. Kako je lahko folk tko hinavski... To res najbolj sovražm. In pol mi on še pove, da mi je ta tedn lagou kr ene parkrat. cry.gif Matr, dobr laže, glede na to, da mi je takrat v oči gledu, pa zatrjevou nasprotno. Kako more... Sej zdej, ko pa mu gre pa za nohte, sm pa nwem kaj, pa tm neki jokat začne... Ka sm jst kriva, če on ne zna bit iskren do mene?!??!
Eh... mau sm si dušo olajšala, zdej pa ne vem... Bomo vidl.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#990 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 July 2007 - 09:29 AM

Draga lepa-si!

Moram se spovedat... Na nekoga sm toooooooooooook jezna. Direkt k njemu bi šla, mu povedala, kar mu morm in ga pretepla do krvi!!! Samo je žal moj ponos močnejši in se delam, kot da ni nič, čeprav me na notri žge.

Sumim, da je nekaj narobe. 100% druga bejba. Grem stavit! Pri tipih, na katere jst naletim, je to itak že standard. Če me še on razočara, bom obupala. Pa nalit se ga grem. Zihr.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#991 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2007 - 01:03 PM

ene neumnosti mi grejo po glavi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#992 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 01 July 2007 - 08:27 PM

Men se pa že od včerej neke čudne grešne misli podijo po glavi. oops.gif Jih moram hitro odpravit, ker drgač ne bo dobro... Sploh nwem kako lahko mislm na kej tazga, kot je to, ker skos zatrjujem, da tega nikol ne bi nardila.... joooj oops.gif ohmy.gif unsure.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#993 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 01 July 2007 - 09:56 PM

jeznaaa sm evil.gif evil.gif
kako so lahko nekateri ljudje TAKO ZELO OMEJENI??
debata, ki je bila že tolikokrat obdelana, pa vendar je še vedno aktualna..še posebej mojim prijateljem.
kako mi lahko nekdo zameri, ker je moj "fant" temnejše polti??te opazke, s strani "prijateljev" me sploh ne prizadenejo več,ampak razbesnijoo.
BESNA SEM. bruh.gif wallbash.gif rpg.gif sniper.gif 2guns.gif
  • 0
mačka figa.

#994 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 01 July 2007 - 10:13 PM

Kugaaaa? En ti je ZAMERU, ker je tvoj fant temnejše polti???
Kr nekiiiii!!!

• 0

#995 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 01 July 2007 - 10:21 PM

jah sej vem.
to je primitivno in..nevem.človek ima pač omejen um.ne vem, kako, da nisem tega prej opazila blink.gif
  • 0
mačka figa.

#996 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 02 July 2007 - 07:16 AM

Ljudje so homofobi, najhujš pa je, ker je marsikater zraven še rasist. In ravno tisti najhujši naglas razlagajo kako so strpni....
  • 0

#997 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2007 - 08:42 AM

Ne da se mi ukvarjat s stvarmi, ki so enemu kar precej pomembne.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#998 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 July 2007 - 11:54 AM

Rada bi sla domov (po moznosti pred petkom), tuki na Rakeku mi res ni vsec, folk je cist prevec cudn za moj okus (v vecini jih se slisalo ni ne za vodo ne za milo)!
  • 0

#999 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 02 July 2007 - 12:41 PM

Luciferka...odvisn od tega kere ljudi si spoznala...kr tut rakk ma kakšne fjn ljudi nismo usi zateženi...drgač ja sm pa slišala za vodo in milo in to redno uporablam wink.gif

• 0

#1000 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 02 July 2007 - 01:03 PM

Sej ni to zdej na vse letel k so iz teh koncev doma, ampak na dolocenga osebka. Pa kaj vem, probably je v meni problem, men je mal dolgcas, pa sem sitna. Drgac mi je pa glih vceri en skor pohabu, me je kresnu (k srec cist mal) po svezem piercingu.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users