Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#981 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 27 February 2011 - 10:08 PM

Še enkrat morm napisat, kak dosadn komad mi je tale Vanilija. down.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#982 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46100 posts

Posted 27 February 2011 - 10:09 PM

Mah, pričakovano.

Res pa je, da jaz do EME za April še nisem slišala, Maja je le bolj prepoznavna. Upam, da bo angleška različica pesmi boljša. Finala Evrosonga verjetno ne bo videla, ampak sem prepričana, da bo boljša kot so bili Kalamari. No, je težko bit slabši kot so bili oni.
  • 0

#983 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26024 posts

Posted 27 February 2011 - 10:09 PM

biggrin.gif Sem za vsak slučaj dala mp3 player polnit, da mi jutri v avtu slučajno ne bo treba radija poslušat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#984 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 February 2011 - 10:10 PM

Spodaj kjer so napisani voditelji, kamermani itd. je pisalo, da gredo posebne zahvale dijakom gimnazije Jožeta Plečnika, jst se pa čudim, zakaj pol folka na tistih odrih poznam. laugh.gif

LOL!
  • 0

After all this time?

Always.

#985 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 February 2011 - 10:13 PM

Ma me zanima kdaj bi bili vsi zadovoljni! mad.gif laugh.gif Kaaaaaj mi gre na živce, ko so VEDNO vsi TAKO pametni. biggrin.gif Pa saj je logično, da na Evroviziji ne moremo zmagat, a ni? biggrin.gif Se ve kako se tam v glavnem "podeljujejo" točke. Ok, vse gor ali dol, Majina pesem je ziher boljša kot lanska. tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#986 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23396 posts

Posted 27 February 2011 - 10:14 PM

QUOTE(Nincha @ 27. 2. 2011 - 22:10) View Post

Spodaj kjer so napisani voditelji, kamermani itd. je pisalo, da gredo posebne zahvale dijakom gimnazije Jožeta Plečnika, jst se pa čudim, zakaj pol folka na tistih odrih poznam. laugh.gif

LOL!

Haha, kriza.

Pomoje s tem komadom na Evrosongu ne bo veliko dosegla.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#987 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 February 2011 - 10:19 PM

Na tujih forumih so bolj navdušeni nad voditeljem, kot nad zmagovalko laugh.gif Če se tujec, ki sploh ne zna slovensko smeji do solz voditelju, pol že ni bil tak slab. Saj Slakonja zna pretiravat, samo pripredba štikle v slovenščino je bila epska. Da ne govorim o Rodetu in Đurotu thumbup.gif

Aja danes izbirajo tudi Makedonci...mislim prava katastrofa kaj se gredo v Skopju. Toliko težav z mikrofoni in zvokom še nisem videla. Sploh nisem mogla gledat. Smo lahko zadovoljni z Emo.
  • 0

#988 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 February 2011 - 10:20 PM

Slakonja je več kot odlično opravil svoje delo, to pa, da se je javno norčeval iz Rodeta je bilo pa najboljše. twisted.gif

In pa Moj Mokasin. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#989 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 February 2011 - 10:23 PM

QUOTE(Sally @ 27. 2. 2011 - 22:05) View Post

No comment rolleyes.gif

Slovenceljni so spet dokazali, da izberejo tistega, k ije kao revček (ker ni zmagala na talentih...).

Oh, so sad.

Omfg laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nikoli ne bom razumela, zakaj si v lastno skledo pljuvajo ljudje. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#990 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 27 February 2011 - 10:24 PM

Haha, ja, Moj mokasin je zmagal! laugh.gif thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#991 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 February 2011 - 10:27 PM

Upam, da bo na youtubu posnetek, ker sem se tak hudo smejala zraven, da potem besedila nisem natančno slišala.

Joj bogi makedonci....kakšne pesmi blink.gif pa piiiiiiiskaaaaaa, kaj delajo tonski mojstri no.
  • 0

#992 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 27 February 2011 - 10:29 PM

Kje to gledate??? laugh.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#993 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 February 2011 - 10:30 PM

Pričakovano in obup. Rezultatov pa itak ne bo, ne s to ne s katero drugo pesmijo, ki je kandidirala tokrat.
  • 0

#994 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 27 February 2011 - 10:30 PM

Ravnokar mi je profesorica zgodovine (lol) pojasnila, da je rtv prišel na našo šolo po sto dijakov, haha. Zanimiv pristop. biggrin.gif

Jst sem ful uživala v tej Emi, pa me takšne stvari ponavadi ne ganejo preveč. Super, komaj čakam Eurosong!
  • 0

After all this time?

Always.

#995 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 February 2011 - 10:31 PM

Meni je bila tudi super EMA, po dolgem času, na nivoju. ESCja se pa tudi jaz - kot že od majhnega - veselim jaz. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#996 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 February 2011 - 10:33 PM

Jaz imam MTB kanal na TV-ju. Mislim prvo uro so meli kr nekaj...sploh niso predstvaljali pesmi. Zdaj še kr pojejo imajo preko 20 pesmi. Pa pri vsaki pesmi piska v mikrofonu, kot da bi bili preblizu zvočniku.
  • 0

#997 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 27 February 2011 - 10:35 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 2. 2011 - 22:31) View Post

Meni je bila tudi super EMA, po dolgem času, na nivoju. ESCja se pa tudi jaz - kot že od majhnega - veselim jaz. thumbup.gif

Točno tako. Se popolnoma strinjam in veselim. biggrin.gif tongue.gif

Bellini, ok. Hvala. Bom probala kje kaj najdit še sama.
  • 0

(taoistična modrost)

#998 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 February 2011 - 10:38 PM

Oki še en podatek sem izvedela. Lucien Loncina (žirantka v slovenija ima talent) je prevedla Vanilijo v angleški jezik.
  • 0

#999 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 27 February 2011 - 10:41 PM

QUOTE(fifa @ 27. 2. 2011 - 22:13) View Post

Ma me zanima kdaj bi bili vsi zadovoljni! mad.gif laugh.gif Kaaaaaj mi gre na živce, ko so VEDNO vsi TAKO pametni. biggrin.gif Pa saj je logično, da na Evroviziji ne moremo zmagat, a ni? biggrin.gif Se ve kako se tam v glavnem "podeljujejo" točke. Ok, vse gor ali dol, Majina pesem je ziher boljša kot lanska. tongue.gif

Hihi, jaz se kar podpišem pod tole... tongue.gif

No, bomo videli kaj je Luci prevedla... Mogoče pa bo užitno... Maja po mojem mnenju zelo dobro poje angleško... Mislim, njena izgovorjava je super.
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1000 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 27 February 2011 - 10:43 PM

QUOTE(Hannah @ 27. 2. 2011 - 22:41) View Post

No, bomo videli kaj je Luci prevedla... Mogoče pa bo užitno... Maja po mojem mnenju zelo dobro poje angleško... Mislim, njena izgovorjava je super.

Glede na to, da je pela v English student theatru na drugi nebi smela imeti problemov z izgovorjavo angleščine, pri njej me moti, da ne izgovarja besed razločno, ampak poje kot da bi žgance jedla (tak mi pravimo nekomu, ki ga ne razumemo kaj govori).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users