Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#981 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 November 2007 - 06:31 PM

Danes sem spet sanjala, le da ne tako prijetno. hmm.gif

Sanjala sem, da so me dobili pri kraji zapestnice v neki izmišljeni drogeriji in, da so poklicali policijo in ne vem kaj še vse....prav res neprijeten filing. Še dobro, da sem se zbudila in, da so bile le sanje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#982 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 November 2007 - 12:12 PM

Jaz mam vedno ful intenzivne sanje.

Zadnjič sem sanjala, da imava s sestro nove zobne ščetke. In je treba stare pometat vstran. Jaz sanjam, kak se nekaj pogovarjama o zobnih ščetkah, nakar se zbudim, grem v kopalnico pograbim vse zobne ščetke in jih vržem v koš. Potem nazaj zaspim. Zjutraj se zbudim in gledam kam za hudiča sem dala zobno ščetko. Naenkrat vse skupaj vidim v košu. Skoraj me je kap.

Predvčerajšnjim sem sanjala, da sem se spet skregala s starši (kot vsaki dan). Šlo se je nekaj v zvezi s tem, da mam predolgi jezik phaha, da preveč na računalniku visim, da doma nič ne delam in podobne bedarije. To poslušam drugače vsak dan, nakar se meni v sanjah film vtrga, znorim, začnem jokat, da naj mi data že enkrat mir, da ju sovražim in, da hočem da me pošljeta daleč daleč vstran. Za eno leto nekam drugam, v Anglijo, na Kitajsko kamorkoli. Od same groze sem se cela objokana zbudila in še kako urco se nisem spravla k sebi. Obup no. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#983 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 November 2007 - 12:05 PM

Sanjala sem, da mi je fant med sexom rekel, da bi rad eno bebico, jaz pa sem mu odgovorila, da zdej bolj težko, ker sem lih prejle predzadnjo tabletko vzela.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#984 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 December 2007 - 12:59 PM

Sanjala se, da smo bili spet na UG (naj bi bilo v Berlinu, ampak v nekem bolj rustikalnem okolju) v neki stari hiši z razmeroma majhno leseno jedilnico. In tako smo sedeli za mizo 2 Nemki, 2 Angleža, 1 Bosanec (podoben Edo Maajki lol) in ostali mi iz Slovenije. In tako smo se nekaj pogovarjali, pa rečem jst da kje so Srbijanci, da nardijo kako žurko, ker je znano no srbijanci no party, pa reče en Anglež, da letos ni nobenega iz Srbije, so pa Bosanci, nakar začne oponašati enega laugh.gif Krneki no. ;D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#985 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 December 2007 - 02:32 PM

Prvič v življenju se mi je sanjalo o dreku (a kdo ve kaj to pomeni?)Ful ogabne sanje, ko se spomnem, mi gre na kozlanje. In sicer Tibor (fantov pes), se je nekje ful posral, 3 kupe je nardil. In pol sem jst morala počistit, najprej pobrat, dat v svojo najljubšo kavno skodelico in nest v WC. In medtem, ko sem nesla, je nekdo prišel mimo, rekel kaj maš to in še preden sem lahko povedala je notri namočil prst in probal. Res ogaaaaabnooooooo. bruh.gif bruh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#986 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 December 2007 - 02:40 PM

Kavna skodelica je bila on anova od Dileme? biggrin.gif

Sanje o izločanju nakazujejo na bojazen, da nam bo odvzeto nekaj, kar nam je ljubo. Kaj pomeni, če Tibor svinja po stanovanju, pa ne vem.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#987 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 December 2007 - 03:03 PM

Ne ni bla Dilemina (iz nje itak nobenmu ni dovoljeno pit), bla je ena moja, lepa.

Pa ni svinjal po stanovanju, ampak nekje po eni fuuul lepi terasi. Pa ene 5x sem morala ven, dat v skodelico in v wc nest. Res je blo ogabno.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#988 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 05 December 2007 - 03:42 PM

Hvalabogu se ne spomnim kaj sem danes sanjala, ker ponavadi če sanjam sanjam res eno zgodbo, totalno zmešano in morečo. (Npr. kakšne tri dni nazaj sem sanjala, da sem zdrobila zob oz. mi je odpadel brrr)
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#989 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 05 December 2007 - 06:11 PM

QUOTE(Dragica @ 5. 12. 2007 - 14:32) View Post

Prvič v življenju se mi je sanjalo o dreku (a kdo ve kaj to pomeni?)Ful ogabne sanje, ko se spomnem, mi gre na kozlanje. In sicer Tibor (fantov pes), se je nekje ful posral, 3 kupe je nardil. In pol sem jst morala počistit, najprej pobrat, dat v svojo najljubšo kavno skodelico in nest v WC. In medtem, ko sem nesla, je nekdo prišel mimo, rekel kaj maš to in še preden sem lahko povedala je notri namočil prst in probal. Res ogaaaaabnooooooo. bruh.gif bruh.gif

dragica: če še ne ve, drek v sanjah pomeni DENAR. tk da.....fajn da si to sanjala, ker sigurno neki bo an smile.gif thumbup.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#990 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 05 December 2007 - 07:17 PM

Jupi!!! [attachmentid=3450]

Attached Files

• 0

#991 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2007 - 11:39 AM

Tako doživetih sanj pa še nikoli v življenju nisem imela.

Sanjala sem, da sem bila na počitnicah, kot eno predporočno počitnikovanje s svojim husbandom to be. In bil je to najboljši prijatelj (v sanjah, ne u real) od mojega sedanjega (v sanjah bivšega) fanta, Mateja. Bli smo tam s celo njegovo familijo, imel je tri sestre, s katerimi sm se noro dobro razumela, res enkratne punce, imel je super prijetno in tako toplo mamo in fotra, ki je bil sicer ful konzervativec (žena gospodinja, mož služi style), ampak pač tako vzgojen, drugače dober po srcu, ful faca, lepo delal z mano, smo se fajn zastopli. Ta moj fant je bil uspešen poslovnež, mene imel rad do smrti, res ono ful, jaz tudi njega. Bil je klasičen moški, lep, visok, ampak po razmišljanju ni bil kot njegov fotr, je bil bolj 'napreden', js sem ga imela noro rada in zlo lepo mi je blo z njim, me je privlačil in vse, sem bila srečna z njim, je pa res, da ga dost ni blo doma (biznis), ampak ko je bil, je delal z mano res noro lepo in ful sva se fino imela. Ampak v teh počitnicah (ki so trajale ene 14 dni) je prišel zraven Matej, ki je bil v teh sanjah moj bivši fant, s katerim sem vse prvič doživela, ki sem ga imela ful rada, noro dobra sva bla skupaj (narazen sva šla par let pred tem ker me je prevaral) in takoj, ko sva se zagledala, je blo v nama ono ... potres, vulkan, tornado, vse, vse, vse. =) V tistem momentu sem se zavedla, da nisem s tem husbandom to be sploh srečna oz. gre za neko kratkotrajno, bolj površinsko srečo, čeprav ga imam resnično rada. Vse te počitnice, ko je moj bodoči mož bolj letal naokol po poslovnih opravkih, sva preživela skupi na vseh možnih skrivnih mestih, se pogovarjala o vsem, totalno vsem, sexala, se lupčkala, cartala, blo mi je tak, ko da sem spet začela živet (dobesedno) in vsak dan sem se vračala domov polna dvoma, krivde, cele noči sem prejokala, ker sem imela rada dva totalno različna moška. Bivši tak vihrav, radoživ, še malo otročji, adrenalinski, z njim sem dobila razburjenje in tisto strastno ljubezen, po drugi strani pa bodoči mož, umirjen, družinski, zelo prijeten in prijazen, ljubeč, skoraj očetovski. Fora tega je bila, da se je v meni še od prej vleklo tisto nezaupanje do bivšega, jaz sem želela familijo, otroke, neko trdno vez in sem dvomila, da mi lahko on vse to nudi, čeprav sem vedla, da me ima neskončno rad.

Na dan poroke (zadnji dan počitnic) vem, da je bla ful velika žurka že cel dan, sestre od bodočega moža so mi vse ful zrihtale, se potrudle in pripravle, celo obleko so mi izbrale, tako ful rozasto, fluffy, smešno, ampak prisrčno, da si se kar moral nasmehnit zraven. In pred poroko js še stečem k bivšemu na skrivaj in mu cela v solzah rečem, da naj mi da en dober razlog, da se ne poročim in se ne bom. In on stoji tam, cel lep in čudovit v poltemi, me gleda in mi reče, da nima razloga, da se mu zdi, da mi ne more dat tistega, kar jaz iščem, čeprav me ima neskončno rad in bi umrl zame, če bi blo treba in ravno zato mi noče uničit tistih mojih upov in sanj. Jaz sem bla čist ... ne vem, res sm misla, da me bo 'odrešil' in vzel sabo, šla bi z njim kamorkoli brez zadržkov, kamorkoli.

Potem vem da so me klical in sm morala it, poroka se je začela, stala sem tam pred oltarjem in bla sem v sebi tako popolnoma sesuta, da nisem bila sposobna ničesar. Skos sem razmišljala, kak mi je lahko bivši po vsem tistem, kar sva doživela, pustil, da se poročim, skos sem razmišljala, da po drugi strani niti bodočega moža ne morem zapustit, ker tudi njega ljubim (ampak na drugačen način) in da nikdar, res nikdar več ne bom srečna. Zadnje kar se spomnim, je bilo to, da me je vse v sebi bolelo in sm sam molila, naj se onesvestim, da mi ne bo treba nič več rečt in naredit, ker nisem sposobna izpeljat te poroke do konca ...

Zbudila sem se pa res danes čist razštelana, zmedena, s čudnim občutkom v trebuhu, grozne sanje so bile. Je še bilo prepolno drugih podrobnosti, še nekaj drugih oseb vpeljanih, itd., ampak sem vam to prihranla, da kdo ne bo zaspal med branjem. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#992 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 06 December 2007 - 05:24 PM

O mater, a ti pričakuješ, da bo to dejansko kdo prebral??? laugh.gif
  • 0

#993 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2007 - 05:27 PM

Ničesar ne pričakujem oz. mi je popolnoma vseeno. Jaz sem se samo na nek način spovedala. Če bi hotela, da me berejo, bi napisala knjigo. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#994 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 December 2007 - 07:02 PM

QUOTE(Dragica @ 5. 12. 2007 - 14:32) View Post

Dragica. Moja mami pravi, da če sanjaš kupe dreka itd pomeni, da boš dobila denar v kratkem laugh.gif

Edit: vidim da si že dobila isti odgovor
  • 0

#995 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 December 2007 - 07:12 PM

Wow Dilema, pa ti bi lahko posnela film. smile.gif Sem vse prebrala! tongue.gif Sem pa tud jaz že mela take sanje, da so me preganjale še 2 dni zatem. Ne vem sicer kaj bi pomenile, ampak so pa ful zanimive. =)
  • 0

#996 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 14 December 2007 - 10:20 AM

Sanjala sem da se z barko vozim po neki reki, kapitan je bil Tom Cruise in se je stalno nekaj smejal. rolleyes.gif
  • 0

#997 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 December 2007 - 05:10 PM

Jaz pa da sem bila v partizanih in sem pobijala Nemce. jagr.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#998 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 December 2007 - 05:39 PM

Da sm mela raka in so mi izpadli vsi lasi, in potem sm šla v neko trgovino si kao po lasuljo, in so meli ful lepih in eno grozno rumeno nakodrano, dokaj klovnovska varianta, in jst sm si vpičla v glavo, da hočem točno tisto, in sm se usedla na tla in se drla ko en otrok.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#999 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 December 2007 - 07:07 AM

Sanjala sem, da so mi joške rasle z izjemno hitrostjo in na koncu so bili že taki baloni, da so počle. Ko sem se zbudila, sem se prec potipala, če so še tam. Uf.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1000 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 December 2007 - 03:36 PM

Jst sem pa sanjala, da smo imeli na nekem zidku pred Sočo (najstarejša veleblagovnica pri nas) s sošolci piknik. Na koncu, ko so že vsi šli domov sem se jst nekako znašla oblečena samo v mojo modro kanotjero in modre gatke in mimo so prišli 4 šiptarji in mi buljit v rit. O.o Jst sem ponorela in sem začela preklinjat in sem rekla nekaj v smislu Što rat nije potrajao još duže, i vi bi pomrli , nakar so oni nekam izginili. Jst sem šla v svoje stanovanje, ki je bilo takoj zraven tega zidka in medtem, ko sem se preoblačila, sem opazla, da so se vrata stanovanja odprla .. In grem pogledat in vidim tam te iste 4 šiptarje, ki so me zgrabli tako, da se sploh nisem mogla premikat in mi začeli žgat roke s tistimi dolgimi vžigalniki za štedilnik. ninja.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users