Sanjala sem, da so me dobili pri kraji zapestnice v neki izmišljeni drogeriji in, da so poklicali policijo in ne vem kaj še vse....prav res neprijeten filing. Še dobro, da sem se zbudila in, da so bile le sanje.
Kaj ste to noč sanjali?
Posted 23 November 2007 - 06:31 PM
Sanjala sem, da so me dobili pri kraji zapestnice v neki izmišljeni drogeriji in, da so poklicali policijo in ne vem kaj še vse....prav res neprijeten filing. Še dobro, da sem se zbudila in, da so bile le sanje.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 November 2007 - 12:12 PM
Zadnjič sem sanjala, da imava s sestro nove zobne ščetke. In je treba stare pometat vstran. Jaz sanjam, kak se nekaj pogovarjama o zobnih ščetkah, nakar se zbudim, grem v kopalnico pograbim vse zobne ščetke in jih vržem v koš. Potem nazaj zaspim. Zjutraj se zbudim in gledam kam za hudiča sem dala zobno ščetko. Naenkrat vse skupaj vidim v košu. Skoraj me je kap.
Predvčerajšnjim sem sanjala, da sem se spet skregala s starši (kot vsaki dan). Šlo se je nekaj v zvezi s tem, da mam predolgi jezik phaha, da preveč na računalniku visim, da doma nič ne delam in podobne bedarije. To poslušam drugače vsak dan, nakar se meni v sanjah film vtrga, znorim, začnem jokat, da naj mi data že enkrat mir, da ju sovražim in, da hočem da me pošljeta daleč daleč vstran. Za eno leto nekam drugam, v Anglijo, na Kitajsko kamorkoli. Od same groze sem se cela objokana zbudila in še kako urco se nisem spravla k sebi. Obup no.
Posted 25 November 2007 - 12:05 PM
Posted 01 December 2007 - 12:59 PM
Pablo Picasso
Posted 05 December 2007 - 02:32 PM
Posted 05 December 2007 - 02:40 PM
Sanje o izločanju nakazujejo na bojazen, da nam bo odvzeto nekaj, kar nam je ljubo. Kaj pomeni, če Tibor svinja po stanovanju, pa ne vem.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 05 December 2007 - 03:03 PM
Ne ni bla Dilemina (iz nje itak nobenmu ni dovoljeno pit), bla je ena moja, lepa.
Pa ni svinjal po stanovanju, ampak nekje po eni fuuul lepi terasi. Pa ene 5x sem morala ven, dat v skodelico in v wc nest. Res je blo ogabno.
Posted 05 December 2007 - 03:42 PM
Hvalabogu se ne spomnim kaj sem danes sanjala, ker ponavadi če sanjam sanjam res eno zgodbo, totalno zmešano in morečo. (Npr. kakšne tri dni nazaj sem sanjala, da sem zdrobila zob oz. mi je odpadel brrr)
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 05 December 2007 - 06:11 PM
Prvič v življenju se mi je sanjalo o dreku (a kdo ve kaj to pomeni?)Ful ogabne sanje, ko se spomnem, mi gre na kozlanje. In sicer Tibor (fantov pes), se je nekje ful posral, 3 kupe je nardil. In pol sem jst morala počistit, najprej pobrat, dat v svojo najljubšo kavno skodelico in nest v WC. In medtem, ko sem nesla, je nekdo prišel mimo, rekel kaj maš to in še preden sem lahko povedala je notri namočil prst in probal. Res ogaaaaabnooooooo.
dragica: če še ne ve, drek v sanjah pomeni DENAR. tk da.....fajn da si to sanjala, ker sigurno neki bo an
Voltaire
Posted 05 December 2007 - 07:17 PM
Jupi!!! [attachmentid=3450]
Attached Files
Posted 06 December 2007 - 11:39 AM
Sanjala sem, da sem bila na počitnicah, kot eno predporočno počitnikovanje s svojim husbandom to be. In bil je to najboljši prijatelj (v sanjah, ne u real) od mojega sedanjega (v sanjah bivšega) fanta, Mateja. Bli smo tam s celo njegovo familijo, imel je tri sestre, s katerimi sm se noro dobro razumela, res enkratne punce, imel je super prijetno in tako toplo mamo in fotra, ki je bil sicer ful konzervativec (žena gospodinja, mož služi style), ampak pač tako vzgojen, drugače dober po srcu, ful faca, lepo delal z mano, smo se fajn zastopli. Ta moj fant je bil uspešen poslovnež, mene imel rad do smrti, res ono ful, jaz tudi njega. Bil je klasičen moški, lep, visok, ampak po razmišljanju ni bil kot njegov fotr, je bil bolj 'napreden', js sem ga imela noro rada in zlo lepo mi je blo z njim, me je privlačil in vse, sem bila srečna z njim, je pa res, da ga dost ni blo doma (biznis), ampak ko je bil, je delal z mano res noro lepo in ful sva se fino imela. Ampak v teh počitnicah (ki so trajale ene 14 dni) je prišel zraven Matej, ki je bil v teh sanjah moj bivši fant, s katerim sem vse prvič doživela, ki sem ga imela ful rada, noro dobra sva bla skupaj (narazen sva šla par let pred tem ker me je prevaral) in takoj, ko sva se zagledala, je blo v nama ono ... potres, vulkan, tornado, vse, vse, vse. =) V tistem momentu sem se zavedla, da nisem s tem husbandom to be sploh srečna oz. gre za neko kratkotrajno, bolj površinsko srečo, čeprav ga imam resnično rada. Vse te počitnice, ko je moj bodoči mož bolj letal naokol po poslovnih opravkih, sva preživela skupi na vseh možnih skrivnih mestih, se pogovarjala o vsem, totalno vsem, sexala, se lupčkala, cartala, blo mi je tak, ko da sem spet začela živet (dobesedno) in vsak dan sem se vračala domov polna dvoma, krivde, cele noči sem prejokala, ker sem imela rada dva totalno različna moška. Bivši tak vihrav, radoživ, še malo otročji, adrenalinski, z njim sem dobila razburjenje in tisto strastno ljubezen, po drugi strani pa bodoči mož, umirjen, družinski, zelo prijeten in prijazen, ljubeč, skoraj očetovski. Fora tega je bila, da se je v meni še od prej vleklo tisto nezaupanje do bivšega, jaz sem želela familijo, otroke, neko trdno vez in sem dvomila, da mi lahko on vse to nudi, čeprav sem vedla, da me ima neskončno rad.
Na dan poroke (zadnji dan počitnic) vem, da je bla ful velika žurka že cel dan, sestre od bodočega moža so mi vse ful zrihtale, se potrudle in pripravle, celo obleko so mi izbrale, tako ful rozasto, fluffy, smešno, ampak prisrčno, da si se kar moral nasmehnit zraven. In pred poroko js še stečem k bivšemu na skrivaj in mu cela v solzah rečem, da naj mi da en dober razlog, da se ne poročim in se ne bom. In on stoji tam, cel lep in čudovit v poltemi, me gleda in mi reče, da nima razloga, da se mu zdi, da mi ne more dat tistega, kar jaz iščem, čeprav me ima neskončno rad in bi umrl zame, če bi blo treba in ravno zato mi noče uničit tistih mojih upov in sanj. Jaz sem bla čist ... ne vem, res sm misla, da me bo 'odrešil' in vzel sabo, šla bi z njim kamorkoli brez zadržkov, kamorkoli.
Potem vem da so me klical in sm morala it, poroka se je začela, stala sem tam pred oltarjem in bla sem v sebi tako popolnoma sesuta, da nisem bila sposobna ničesar. Skos sem razmišljala, kak mi je lahko bivši po vsem tistem, kar sva doživela, pustil, da se poročim, skos sem razmišljala, da po drugi strani niti bodočega moža ne morem zapustit, ker tudi njega ljubim (ampak na drugačen način) in da nikdar, res nikdar več ne bom srečna. Zadnje kar se spomnim, je bilo to, da me je vse v sebi bolelo in sm sam molila, naj se onesvestim, da mi ne bo treba nič več rečt in naredit, ker nisem sposobna izpeljat te poroke do konca ...
Zbudila sem se pa res danes čist razštelana, zmedena, s čudnim občutkom v trebuhu, grozne sanje so bile. Je še bilo prepolno drugih podrobnosti, še nekaj drugih oseb vpeljanih, itd., ampak sem vam to prihranla, da kdo ne bo zaspal med branjem. =)
Posted 06 December 2007 - 05:24 PM
O mater, a ti pričakuješ, da bo to dejansko kdo prebral???
Posted 06 December 2007 - 05:27 PM
Posted 06 December 2007 - 07:02 PM
Prvič v življenju se mi je sanjalo o dreku (a kdo ve kaj to pomeni?)Ful ogabne sanje, ko se spomnem, mi gre na kozlanje. In sicer Tibor (fantov pes), se je nekje ful posral, 3 kupe je nardil. In pol sem jst morala počistit, najprej pobrat, dat v svojo najljubšo kavno skodelico in nest v WC. In medtem, ko sem nesla, je nekdo prišel mimo, rekel kaj maš to in še preden sem lahko povedala je notri namočil prst in probal. Res ogaaaaabnooooooo.
Dragica. Moja mami pravi, da če sanjaš kupe dreka itd pomeni, da boš dobila denar v kratkem
Edit: vidim da si že dobila isti odgovor
Posted 06 December 2007 - 07:12 PM
Posted 14 December 2007 - 10:20 AM
Posted 14 December 2007 - 05:10 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 December 2007 - 05:39 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 December 2007 - 07:07 AM
Posted 19 December 2007 - 03:36 PM
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users