Pečice so res obup za čistiti, če niso bile redno vzdrževane in je umazanija tisočkrat zapečena. In najhujše je, ker ribaš ribaš ribaš, na koncu pa še vedno ni v nulo čisto.

Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 30 January 2023 - 08:40 PM
Pablo Picasso
Posted 31 January 2023 - 09:26 AM
Sej zdej se že prepričujem, da kolikor bom lahko, pač bom, samo mi je res grozn.
Ful gledam te cleaning videe in sem včeraj neki B. kazala pa je šele pri enem res hudem rekel, da tko so imeli prej - js ne bi mogla v takem živet, res, samo mami mi je tut rekla, da pač nimajo vsi enakih standardov in da se moram s tem sprijaznit - meni je pa "moj standard" osnovna higiena.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 31 January 2023 - 10:36 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 January 2023 - 11:52 AM
Posted 13 March 2023 - 11:56 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 March 2023 - 11:59 AM
Lahko probaš tudi z globinskim sesalcem ali špricaš posamezne madeže, meni se slednje ni dovolj dobro obneslo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 March 2023 - 12:06 PM
Jaz sem probala prevleko oprat, ampak je niti slučajno nisem spravila v stroj. Kaj pa čistilnica?
After all this time?
Always.
Posted 13 March 2023 - 12:14 PM
Moja je na zadrgo in gre na polovico, hvalabogu, v celoti ne bi šla not. Verjetno bi iz čistilnice bil še najboljši rezultat, ma bom najprej poizkusila domačo metodo.
Matilda, a s sodo bikarono in namakanjem je neslo madeže ven? Bom magari najprej tako probala. Ni kritično, ni pa glih snežno bela, pa bi jo rada čim bolj refreshala. V glavi imam nek vanish prašek, pa imam občutek, da to drago preplačaš nekaj, kar na koncu ni nujno efektivno nič bolj, kot kak poceni eurospin odstranjevalec madežev.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 March 2023 - 12:38 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 March 2023 - 12:53 PM
Pablo Picasso
Posted 13 March 2023 - 12:56 PM
A ok. Fajn. Good to know.
Posted 13 March 2023 - 12:57 PM
Jaz sem mojo nesla v čistilnico. Poudarila je, da "rumenih flekov" ne morejo ven spravit.
Posted 13 March 2023 - 12:59 PM
Ha. Ok. ) Hvala.
Posted 13 March 2023 - 01:06 PM
Posted 13 March 2023 - 01:41 PM
Bill Bullard
Posted 03 June 2023 - 02:07 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2023 - 06:26 AM
Tiste, ki imate mačke doma, kaj naredite glede dlak? Naša se zdaj misi, in kljub rednemu krtačenju in sesanju je povsod polno dlak. Pa tudi ko daš stvari prat.
[Napoleon]
Posted 05 June 2023 - 06:32 AM
Posted 05 June 2023 - 07:07 AM
Nisem ziher, če je furminator primeren za dolgo dlako. Midva naše ne smeva z njim. Uporabljava KONG Zoom Groom.
Jst ti priporočam nekaj takega za tekstil, kavče, stole, majice itd., pa ful samolepilnih valjčkov (lint rollerjev). Pa čimprej se sprijaznit in nehat nosit črne obleke.
After all this time?
Always.
Posted 05 June 2023 - 07:22 AM
S cim grejo preverjeno dol z oblacil akrilne barve?
Ne grejo... Vsaj po mojih izkušnjah ne...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users