Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#981 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 12 June 2015 - 02:08 PM

Tole s flašo in odpiračem, kar je Kami predlagala, jaz ne bi. Vsaj če sklepam po tipih v mojih krogih. To se mi zdi že fensi, primerno za tiste, ki znajo cenit vino in uživat v njem. Za koga takega, kot je npr. Errol. :D

Koliko denarja pa bi dala za vsakega? Kaj pa če pač vsakemu kaj v zvezi z njegovim hobijem, če jih imajo? Ali pa kar bon za športno trgovino ali kaj takega. 

Za moške je res ful težje kupovat. :)

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#982 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 12 June 2015 - 02:39 PM

Ja, športni navdušenci so pa res vsi full. V bistvu je to edino poleg služb, kar delajo. Hvala, bom šla v Intersport :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#983 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 July 2015 - 10:35 PM

Kaj pride prav mami, ki je tri tedne nazaj rodila in je zelo izcrpana, ker je imela blage zdravstvene zaplete?
Razmisljam v smeri "pampering goodies", kaka fajn krema za telo...?
Kaj smo rekle za darilo za novorojencka in 6,7 letno puncko?

Pardon, vem da je bilo ze fulkrat omenjeno, ampak nimam casa vsega nazaj brat.
  • 0
Viens, reste ici!

#984 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 30 July 2015 - 12:14 AM

Meni se kozmetika vedno zdi dobro darilo za žensko. Za izčrpano mamo prav specifično pa nimam pojma...mogoče še kakšen čaj za pomirjanje za zraven ali kaj takega?

Za novorojenčka odvisno, koliko denarja imaš v mislih in če veš, ali jim kaj določenega še manjka. Mi smo recimo kolegicam ob rojstvu otroka kupili komplet otroške kozmetike, oblačila, copatke, slinčke, kenguruja, un gugalnik/ležalnik za otroka....izbire je veliko. 

Fantova nečakinja, ki ima sicer 5 let, je v tisti tipični punčkasti fazi, ko je vse, kar je roza, zakon. Ful pali na labele, ker misli, da so šminke, torbice, mogoče kakšen obroč/trak za lase, ogrlica, zapestnica. Ali pa kakšna igrača, kot je recimo tista glava za friziranje. :D Kaj takega bi jaz kupila. Mogoče pa niso vse take ali pa pri 6., 7. letih že prerastejo to fazo, ne vem. Družabne igre se mi recimo vedno zdijo dobro darilo.

• 0

#985 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32333 posts

Posted 30 July 2015 - 07:26 AM

Za dojenčka lahko recimo pripraviš en »nature« paket plenic Bamboo in robčke zraven, pa recimo kakšen kos oblačila Clar Bambus, ki jih imajo v Baby centru in je res fajn material. Imajo bodije in hlačke do pasu, jaz sem si kupila par kosov, so pa kar dragi. Po 10 € za en kos. Men bi blo to super. Odvisno, koliko €€€ si namenila.

Ali pa brisače s kapuco so tud fajn za po kopanju, za drugo poletje mogoče tist pončo za na plažo… Glede kozmetike so ene mamice čist minimalistične in skoraj ničesar nočejo uporabljat za dojenčka, tako da odvisno, kako dobro jo poznaš. Res je tudi, da slinčkov ni nikoli preveč (čeprav smo jih mi imeli dejansko malo preveč, hehe), lahko pa tistega plastičnega kupiš, ki ima spodaj zavihan rob, da se hrana, ki zgreši usta, noter ulovi, hehe

Za mamico pa ne vem… mogoče res kakšna kozmetika, meni sicer take stvari po porodu niso kaj dosti pomenile, pa sem bila tud precej slaba.

• 0

#986 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 30 July 2015 - 07:32 AM

Za mamo bon za kozmetičarko, masažo ali kaj podobnega ... da si enkrat vzame čas zase!

Ali samo natisneš kvazi bon, da ji en večer prideš pazit otroke, onadva gresta pa na večerjo. Vnovči, ko se navadijo en drugega. Ali karte za kino (če rada hodita) ... ali jo ti nekam pelji.

To bi meni takrat zdaleč največ pomenilo. Se spomnim, da sta bila stara cca en mesec, ko so me punce peljale v kino - ZAKON!!!!! prvič tri ure brez plenic, joka, flašk in podobno!!!!

Punčka 6,7 let - USTVARJANJE!!!! pri nas je trenutno to totalno in.... kakšne svetleče flomastre, nalepke, za izdelovanje nakita, različne barve paprija, knjiga za ustvarjanje, da dobi še druge ideje. Pripomočki za izdelovanje vošilnic (novoletnih, rojstnodnevnih) ....

Muller ima cel oddelek in tam dobiš veliko idej. Ali pa kakšen Prometej in podobne trgovine.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#987 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 July 2015 - 09:36 AM

Hvala za predloge!
Kami, zal ji ne morem kupit bona za kozmeticarko ali jo peljat v kino, ker se cez par tednov selijo v tujino.
Mi pa ostali predlogi vsekakor super prav pridejo. Hvala!
  • 0
Viens, reste ici!

#988 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 30 July 2015 - 12:33 PM

Jaz pa mislim, da je kozmetika dobro darilo le, če veš katere stvari ta oseba uporablja, ker sicer lahko kaj hitro brcneš v temo. IMHO. 

Podobno je tudi z masažami, boni za kozmetičarko ipd. Če veš, da to oseba res prakticira, potem ja. Če pa ne, potem pa se lahko zgodi, da bodo šli boni v nič. 

• 0

#989 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32333 posts

Posted 30 July 2015 - 12:37 PM

Se strinjam; meni te stvari nič kaj dosti ne pomenijo.

• 0

#990 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27718 posts

Posted 30 July 2015 - 06:13 PM

Se strinjam s Kalypso glede kozmetike in bonov, hkrati pa tudi s Kami, da ti v tem obdobju res največ pomeni, če lahko za uro ali dve vse skupaj odklopiš. Meni se je zdelo, da sem na drugem planetu že, ko sva po treh tednih končno zapustila porodnišnico. Da sem lahko bila spet na ulici, v vsakdanjem življenju. Huh.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#991 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 31 July 2015 - 01:52 AM

Ja, to je tudi res, da je ful odvisno od osebe. Enim ženskam kozmetika ne pomeni veliko, jaz pa sem recimo vedno vesela za darilo kakšne kreme za roke, stvari za tuširanje, losjona za telo, ker to pač vedno uporabljam. Tudi bona za kozmetičarko bi bila vesela. Isto tudi tega, da bi me kolegice peljale zvečer ven.

Točno, za otroka sem čisto pozabila na ustvarjanje, me je Kami zdaj spomnila. To se mi vedno zdi dobro darilo. Stvari za risanje, slikanje (čeprav verjetno to ni vsem otrokom enako zanimivo), za punco sigurno kak komplet za izdelovanje nakita. Aja, zdaj je med otroci te starosti, tudi med fanti, ful popularno izdelovanje zapestnic iz tistih elastik. Fantova bratranca, stara 7 in 10 let sta ful padla v to. Zraven pa še kakšen komplet Sparovih nalepk za v album, ker jih itak vsi otroci zdaj zbirajo. :lol:

• 0

#992 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 31 July 2015 - 09:33 AM

Če katera rabi OTOKOMANIO, imam precej paketov! :D

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#993 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 31 July 2015 - 09:49 AM

Jaz, jaz. Lahko ti pa sporocim katere slikice nam manjkajo, da mi ne posiljas vsega, ce bi se kdo rabil.
  • 0

#994 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 31 July 2015 - 11:54 AM

Pošlji mi na zs kaj ti manjka, jih bom odprla pa pogledala :)

• 0

Tumblr

• Guests

Posted 10 August 2015 - 10:04 AM

Prav bi mi prišla kaka ideja za darilo - brat ima 40 let in ne bo imel posebnega praznovanja, pelje nas pa na kosilo. Mama je nekaj govorila, da bi mu dali denar, ampak se mi zdi brezveze, da bom jaz, ki nimam denarja, bratu, ki ga ima, dajala za darilo denar. Nimam pa časa/idej in prosim za pomoč. :)

• 0

#996 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 10 August 2015 - 10:28 AM

Odvisno od denarja in njegovega zanimanja.

Zadnjič sem nekje videla, da je nekdo imel svojo karikaturo narisano na šalco ... meni se je zdelo full dobra fora.

Moj je bil nadvušen nad šalco Metallica in xy specialnimi pivi (še danes plačujem to napako, saj se zelo rad vrača v Pivoljuba :D

• 0

Put A Kilt On It!

#997 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 10 August 2015 - 10:34 AM

Drugače pa za kakšno malenkost mi je luštna naslednja ideja

Zadnjič smo v centru Ljubljane  (nasproti "Za popent") slučajno našli eno trgovinico Vezenina, kjer prodajajo predpasnike, brisače in podobne zadeve, na vse ti pa kar na licu mesta dopišejo ime ali poljuben tekst.

Tamala si je takoj zaželela predpasnik "Tjaša mini kuharica" in je šla še skoraj spat z njim.

• 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 10 August 2015 - 10:59 AM

Super. Našla sem eno knjigo o peki na žaru in bi kak predpasnik bil super za zraven. Bom preverila to vezenino.

• 0

#999 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 20 August 2015 - 01:22 PM

Izabela, a misliš to knjigo mogoče?

weber.jpg

Moj fant si jo je kupil letos in je super. Je kar debela, s trdimi platnicami in ima res ogromno receptov in nasvetov. Pa še cena je ugodna, 25 € približno. Predpasnik za zraven se mi tudi zdi dobra ideja, s kakšnim napisom po naročilu gor.

Jaz bi pa prosila za ideje za darilo za mamo, ki bo imela 60 let. Kakšno potovanje ali toplice odpadejo, ker z očetom ne hodita, ampak gresta občasno samo na kakšen izlet kam v bližino. Kozmetike in parfumov tudi ne bi, ker tega niti ne uporablja, oblačila pa sem ji že velikokrat kupila. 

Od nakita vedno nosi uhane, zato sem mislila, da bi se kupilo bon za zlatarno. Na izbiro imam Zlatarno Celje ali eno lokalno zlatarno, ki mi deluje ok. Kakšne cene ima Zlatarna Celje v primerjavi z drugimi?

Če imate še kakšen predlog, na dan z besedo. :)

• 0

#1000 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 20 August 2015 - 01:34 PM

Se ukvarja s kakšnim hobijem?

Moja je za 50 let dobila gojzarje, ruzak in še nekaj opreme za hribe. Eno leto smo ji kupili kolo (da skoči do trgovine in podobno, pač nič specialnega), eno leto multipraktik.

Za 60 pa bone za potovanje.

• 0

Put A Kilt On It!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users