Hvala Matilda...pa mi je le uspelo preklopit na standard funkcijo wii...
Pa niti niam ( vec ) tk problematicne koze...prej sm mela ful teh podkoznih,gnojnih...cela rdeca sm bla v obraz pa pod brado sm jih ful mela...prav bolelo me je...sam sm pol zacela hodit h kozmeticarki...pa pit dermabion tabletke ( prehransko dopolnilo ) umivanje 2x dnevno z gelom,uporaba maske,tree olja...nism se pa mazala z nobeno kremo...in se je kr popravla koza...mam zdj ful manj mozoljev po obrazu...prej sm jih mela po celmu obrazu od rdecih crnih belih

...zdj jih mam cist mal po lickah pa na T predelu..sam so vseen prisotni in je grdo za pogledat tako kozo..se posebi pa tiste "brazgotinice" ( sam niso prave brazgotine,zgleda tk ko da so sam niso ) take rdece/vijolcne fleke mam po obrazu vecinoma na spodnjem delu lica,obojestransko...
Sj js tud mislim...da se ne splaca jemat tablet ce nimas fejst hudo stanje...in niti nevem zaka mi je derm.napisala te tablete ce je sama rekla da niam tk hudo stanje da mam sam mocne komedone, ( gledam glih izvid sam to znam dol prebrat

ostalo je ful grdo napisala ) ...me je ful strah zacet jemat te tabletke...

( ceprav jih vsi hvalijo,sam to je spet nekako "poseg" v telo...:S )...si bom rajs kupla kako kvalitetno kremo pa gel za umivanje...in bom nadaljevala z normalno nego,dermabion tabletkami pa kozmetičarko...ce se ne bo nic izboljsalo bom sla po te tabletke...
Joj ka zdej...a me bo pregledla al ne...

ne me strasit.

..pomarancka ne nism jih se mela

...ma js ji bom rekla...tacke stran od mene

.....