Umirjeni in navelicani si lahko pricoscimo bit, ker so bili ukrepi vecinoma pravocasni in na mestu (prehajanja med obcinami se vedno ne razumem). Ce bi se sli Svede, bi bili Spanci 
Se mi zdi normalno, da nam gre vsem malo cez streho in sami od sebe pocasi pricenjamo z nekaterimi aktivnostmi, po svoje se mi zdi to tudi se najbolse, najmanj ogrozujoce.
Točno to. Ukrepi so bili pravočasni in v dovolj veliki meri, da se nihče ne rabi borit za vrsto za respirator in da se širjenje virusa zameji v največji praktično možni meri. Mislim, da bi ljudje bistveno drugače gledali na vse skupaj, če nas vlada ne bi tako mačehovsko obravnavala in nas imela za norce, grozila, nalašč povzročala zmedo, ignorirala stroko glede omejevanja v občinah ipd.
Ne vem pa več, kaj pomeni biti v 'Dragica team', da se z ukrepi sploh ne strinjate ali da bi jih bilo potrebno omiliti ali celo popolnoma razpustiti?
Jaz zagotovo ne bom nikoli zagovarjala stališča, da bi bilo boljše, da bi večino stvari laufalo naprej in da koliko ljudi pomre, pač pomre, ker se mi zdi skrajno neetično.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard