aja, to je drugo. Naši imajo itak kosilo šele ob 13h ali še kasneje, odvisno od urnika. Če bi jedli doma ob 14h, bi ju tudi odjavila.
Midva ne moreva skuhat pred 16.30 in nam je to kosilo super za premostit dan, da lahko potem že bolj večerjo jemo.
Posted 11 August 2022 - 10:23 AM
aja, to je drugo. Naši imajo itak kosilo šele ob 13h ali še kasneje, odvisno od urnika. Če bi jedli doma ob 14h, bi ju tudi odjavila.
Midva ne moreva skuhat pred 16.30 in nam je to kosilo super za premostit dan, da lahko potem že bolj večerjo jemo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 August 2022 - 08:36 AM
Posted 27 August 2022 - 08:53 AM
Pri takih apokaliptičnih napovedih bi se jaz vzdržala. A imaš kakšne številke, statistiko na voljo, ali pa je tole pač nekaj na pamet, nič boljše od šank debate
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 August 2022 - 11:50 AM
Posted 04 October 2022 - 09:54 AM
Zdaj se že pozna pri položnici za elektriko za september, da je nižja. Imamo višjo porabo pa cca 15 € nižji račun, za avgust 51, za september pa 36.
Posted 05 October 2022 - 07:32 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2022 - 10:03 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 November 2022 - 05:15 AM
Posted 02 November 2022 - 06:13 AM
Posted 02 November 2022 - 06:52 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 November 2022 - 06:53 AM
Posted 02 November 2022 - 08:02 AM
Jaz sem pred 2 letoma komot prišla s tedenskim nakupom skozi z 80 EUR. Zdaj pod 100 pridem še zgolj izjemoma, pa kupujem stalno iste stvari in še to samo v Sparu pa pri tem koristim 10% popust na nakup. Drugih trgovin ne uporabljam. Sem ravno danes pogledala na zadnji račun, kjer ti beleži koliko si prihranil z nakupi v akciji in tem 10% popustom s spar kartico in mi je pisalo, da sem v tem letu "prihranila" že 980 EUR.
Posted 02 November 2022 - 08:07 AM
Posted 02 November 2022 - 08:13 AM
Posted 02 November 2022 - 08:14 AM
V Eurospinu so cene nižje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 November 2022 - 08:17 AM
Posted 02 November 2022 - 08:26 AM
Meni pa razlike v ceni po trgovinah niso več zanemarljive in mi je škoda plačevati (pre)več. Tudi kupone za popust porabimo za kakšne dražje stvari, ki stanejo vsaj 4 ali 5€.
Pri nas isto. Pogosto porabimo kupon za 25% pri Mercatorju, večinoma pa kupujemo v Lidlu. Prejšnji teden sem bila v Eurospinu, ki mi je malo odročen, pa se m tudi tam stvari niso zdele več tako poceni. Jaz dostikrat porabim tudi kupon za Tuš drogerijo za kakšno večjo zadevo ipd.
Posted 02 November 2022 - 08:28 AM
Če bi ga imela bližje (Eurospin), bi se ga tudi posluževala, tako pa ga imam 15 km stran in mi nižje cene ne odtehtajo vožnje in časa.
Posted 02 November 2022 - 08:29 AM
Posted 02 November 2022 - 09:15 AM
0 members, 1 guests, 0 anonymous users