Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#981 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 May 2008 - 02:47 PM

Meni so lasje božanski in barva je super. če pa se že želiš barvat, pa uporabi preliv, jaz bi ti svetovala L'Oreal Casting Creme Gloss v odtenku Chocolate. Kinky ima ta odtenek in je prečudovit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#982 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 01 May 2008 - 02:57 PM

A ta, ko ga ima Kinky, je sigurno preliv, ne barva ?
Saj, rajši bi preliv ja biggrin.gif .

Na njej mi je božaansko všeč, samo se mi zdi, da meni ne bi pasal. Jaz bi toplo rjavo, ampak ne s primesjo rdeče, ampak malce oranžkaste. Pa ne bi rada, da bi kaj pretemnega ven prišlo. Bi ostala pri približno enaki svetlosti, ampak z drugim, poenotenim odtenkom. Ker barvala sem se prejšnjič z videti izjemno lepo, temno rjavo, kostanjevo barvo, ki je prišla ven fuul temna, skoraj črna, na soncu z rdečim odbleskom. Počutila sem se kot ciganka ! cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#983 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 May 2008 - 03:10 PM

Ja, tisto je zagotovo preliv. Temno rjave barve skor zmeri pridejo črne, prelivi pa so svetlejši, ne tolk močni in se tudi sperejo sčasoma.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#984 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 01 May 2008 - 03:15 PM

Sem šla še enkrat gledat njene slike in ja, mi je pretemna in prerdeča barva. Mogoče bi kaj podobnega tem na slikah.

IPB Image
desna

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
leva

• 0

#985 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 May 2008 - 06:50 PM

men maš lepo barvo! ne bi se barvala, ker boš sam temnejša. men se zdi da maš dost posobno barvo k tele bejbe gor, pa men je lepo če se mal prelivajo barve. to ti je pomoje una temna obšesala, da je zj taka oranžkasta, sj to se ful spere pa posvetli.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#986 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 May 2008 - 07:12 PM

hmm.gif pa js ne vidim nobeneih pregodov barve in sploh ne vidim dveh različnih barv po dolžini hmm.gif maš ful noro barvo, pa še kot da bi iela take lepe pamenčke zgleda - js si na tvojmu mestu nebi nobenih barv gor dajala, edino kak preliv (če že moraš). pa izberi en odtenek svetlej od tistega ki ti je na sliki všeč, ker vedno pridejo temnej ven. Sam poglej - zdej bo morje in sonce (vsaj upamo wink.gif ) in ti bo vsako barvanje čist brezveze. Sploh pa ti bo sonce še mal posvetlilo barvo, pa še sprala se ti bo tko da mogoč ti bo pa še všeč wink.gif ne vm, razmisli če se ti splača lase mučit, da ti ne bo pol žal?!
Lp
  • 0
Why so serious?

#987 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 01 May 2008 - 07:58 PM

V poštev pride le preliv, ker ne mislim mučit mojih naravno suhih las z barvo smile.gif

Na steh dveh slikah se res ne vidi, ampak je v živo ful grdo. Zgoraj temno, hladno rjavi, spodaj skoraj oranžni. Ne bi se pritoževala, če bi bilo tako po dolžini, ne pa počez. ermm.gif

Kakšna barva, mislite, da bi prišla, če si dam oranžen preliv gor ? Bom šla kakšno sliko iskat, sam mal ... biggrin.gif
  • 0

#988 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 01 May 2008 - 09:04 PM

Mah, teh slik od prelivov je tako malo ... down.gif

Pa že tako jih je sedaj po trgovinah ful manj kot včasih, se mi zdi hmm.gif
  • 0

#989 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 01 May 2008 - 09:18 PM

Casting Creme Gloss

izvoli - prečekirej odtenke pod caramels and honeys biggrin.gif , če ti bo kej všeč
  • 0
Why so serious?

#990 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 May 2008 - 07:00 PM

Z odtenkom Caramel sem se jaz pred dvema dnevoma pobarvala.Pride nekako tako kot si nalepila slike.Super barva.Tako kot na prvi slikci natančneje.
  • 0

#991 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 02 May 2008 - 08:23 PM

Kakšno barvo las si imela pa pred barvanjem ? Kaj podobno moji ? Če jo opredeliš za eno izmed treh barv (dark blonde, light brown, brown), katero bi izbrala ...( ful so mi čudne barve pod tem narisane, take nerealne hmm.gif ) ? Ti je ta preliv kaj izsušil lase ? Bi lahko dala sliko svojih las zdaj, če jo imaš ?

Jooj, sploh ne vem, če bi mi tako "oranžkastordeče" rjava pasala hmm.gif hmm.gif

Misliš, da je ta chestnut precej bolj intenzicno oranžna kor caramela ? biggrin.gif

• 0

#992 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 03 May 2008 - 10:42 PM

Danes sem bla v dm-u in ni bilo caramel odtenka. Niti ni bilo videti, da bi jim kaj zmanjkalo ... nugat je bil še najbolj blizu, ampak vseeno preecej drugačen sad.gif
  • 0

#993 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 04 May 2008 - 06:03 PM

Moraš gledat po cifrah, ker nekje majo nemške barve in so imena odtenkov drugačna...tko da ti glej za cifro 630.
  • 0
Why so serious?

#994 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 04 May 2008 - 06:06 PM

Hvala, bom. Ampak še vseeno bom mogla et verjetno kaj v Müller, ker te naše drogerije nimajo vseh odtenkov

• 0

• Guests

Posted 04 May 2008 - 09:14 PM

Jaz imam naravno tako skodrane lase kot ti Mladoletna in sem imela samo enkrat v življenju preliv. Nikoli več. Ko se je barva spirala, so bili lasje čedalje slabši, tanjši, neverjetno suhi, tako da sem se takrat morala precej postrižt. ermm.gif
  • 0

#996 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 05 May 2008 - 03:42 PM

Grozno ohmy.gif cry.gif . Ne bom se pobarvala, okej cool.gif .
  • 0

#997 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 May 2008 - 05:10 PM

Pred kakimi tremi tedni sem si kupila podaljšek .. tisti ki se s klipsno pritrdi na glavo. Zgleda mi ful fajn in se nič ne vidi da niso moji ker je barva IDENTIČNA.

IPB Image
IPB Image

No - bilo je super tak prvi teden ampak zdaj so se ful scufali ker pač niso pravi las in so kot konjska žima pa še vozljajo se ful in če si ne misliš krtačkat na vsakih 3o minut nebo lepo. Me je pa začelo pred 4 dnevi bolet lasišče tam ko si zahaklam špango. In sem misla da pač ker skozi nosim čopek tam (preden zatakneš špango moraš spet laske z majhno elastiko) ampak me je čedalje bolj bolelo in danes zjutraj rečem sestri naj mi pogleda če se vidi kaj pa se ful zgravži pa jas rečem kaj jeee ? Pa mi pač pove da mam kraste, gnoj in še kaj drugega laugh.gif valda meni pa ful panika ker nisem mogla videt. Pa sem si slikala:

IPB Image
IPB Image

Evo, tak da jas res mislim da je kakršnokoli podaljšanje samo metanje denarja ustran. Ker ono ko pa ti s čepki nardijo, plačaš 400€ recimo mojo teto so tak ribali da si je na koncu spraskala do krvi in je za 3 dni vrgla ustran 400€. down.gif Jas odsvetujem.

• 0
Memento mori.

#998 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 May 2008 - 05:55 PM

O matr, boga reva. cry.gif Tak gnojnega in razdraženega lasišča pa še nisem nikdar vidla, verjamem, da te grozno boli. Pa še nekaj moram tle povedat - sem se zadnjič pogovarjala s svojo frizerko in mi je rekla, da folk pozablja, da je koža na lasišču ravno tako občutljiva in da se ji ne zdi prav, da medtem ko vsi negujejo samo kožo obraza in telesa, pa na lasišče ful pozabljajo in da je ravno to velikokrat vzrok slabše rasti las, lomljivih in suhih las ter izpadanja in drugih težav. Priporoča se, da se lasišče vsake 14 dni temeljito zmasira in umije z globinskim šamponom, poleg tega bi bilo dobro na lasišče pred pranjem nanašat kakšna kvalitetna olja (recimo avokadovo ali jojobino) in da se to svetuje tudi pri mastnem lasišču, ker itak potem to olje odstrani pranje s šamponom. Na tak način tudi lasišče dobi nujno potrebne vitamine, ki so ključnega pomena za rast las, pa še olje raztaplja tisto zažrto umazijo in tako dalje. Jaz se s tem ful strinjam - večina nas pridno neguje lase, na lasišče pa pozabljamo, kar je v bistvu neumno, saj samo iz zdravega in negovalega lasišča rastejo zdravi lasje. Jaz grem naslednji ponedeljek spet na piling lasišča, potem pa bom hodila verjetno enkrat na mesec, za vmes pa bi si mogoče kupila to E.F.A olje, ker se mi zdi, da mi res pomaga. Pa zraven bi dodala ene 10 kapljic ekstrakta grenivkinih pešk, ki deluje razkuževalno in zdravilno (ga imam zdej in je res super).

Tvoja barva las mi je dobesedno za zjokat lepa, vse bi dala za takšno.
  • 0

#999 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 15 May 2008 - 07:23 PM

Ej prav TO sem jas zadnje dni ful dosti študirala .. ko me je ful začelo bolet lasišče pa spomnila sem se da zdravje las v bistvu izvira iz lasišča in sem dobila ful slabo vest da nisem nič pazila na to. In zdaj sem si obljubila da bom malce več pozornosti posvetila lasišču, zdaj itak morem da si popravim stanje. Saj podaljšek zdaj ne bom nosla več. Ej kolko berem tvoje poste v katerih omenjaš frizerko, se ful vidi da dejansko ma ful pojma o tem. Ker se mi je že zgodilo da sm eno frizerko uprašala kaj meni o silikonih v maskah in to, pa me je ful čudno pogledala pa mi rekla: men se zdi da taki kot smo, smo .. raje mam male joške kot pa da si neke silikone not tišim. laugh.gif Jaz sem umirala.

No mam srečo da mam ta naravna olja doma in bom si že lahko dala gor danes .. zanima me še samo malce več o tem E.F.A olju ker še nisem slišala zanj .. aja pa ekstrakt grenivnikih pešk, to dodam v šampon?

Glede barve pa - hvala! Jaz bi pa vse dala da bi imela tako zdrave lase kot ti wink.gif .
  • 0
Memento mori.

#1000 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 May 2008 - 07:57 PM

ohmy.gif

O tole pa je grozno. Pa te je podaljšek kaj ribal po lasišču? Ker si drugače te razdraženosti ne znam razlagat, edino če si mogoče alergična na to umetno snov iz katere podaljšek je, ali pa na kako lepilo, s katerim se skupaj drži.

QUOTE(DiLeMa @ 15. 5. 2008 - 18:55) View Post

Priporoča se, da se lasišče vsake 14 dni temeljito zmasira in umije z globinskim šamponom, poleg tega bi bilo dobro na lasišče pred pranjem nanašat kakšna kvalitetna olja (recimo avokadovo ali jojobino) in da se to svetuje tudi pri mastnem lasišču, ker itak potem to olje odstrani pranje s šamponom.

Meni je pa ful čudno zadnje dni (no, kake dva tedna), ker imam občutek, da imam kot neko pocasto snov na enem od pramenov in mi šampon tega ne spere dobro dol. Stvari, ki jih nanašam na lase in bi dale tak pocast rezultat, so zgolj Tigijev Big & Bigger, občasno kak lak za lase, pa nekako pred dvema tednoma sem nanje nanesla malo olja, ki se ni dobro dol spralo (ravno ta problematičen pramen sem morala pol še enkrat prat rolleyes.gif).
Bom jutri še probala res ekstra to zadevo ven dat (čutim pa nek poc zgolj po umivanju, ko je razlika med res čistimi lasmi in tem pramenom očitna, danes pa denimo že ne več).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users