Differin, Skinoren In Podobno
Posted 01 July 2008 - 10:01 PM
Posted 01 July 2008 - 10:29 PM
Posted 02 July 2008 - 09:06 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 July 2008 - 10:24 AM
Ker s kremo pacat spodaj mi je grozno, ker bi bila na soncu vsa oljnata potem

Posted 02 July 2008 - 10:39 AM
Pudra pa s tako visoko zaščito ne poznam. Vem, da ima Dior Forever SPF 25... Pa nekaj Lancomovih in Revlonovih 20.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 July 2008 - 11:04 AM

Posted 02 July 2008 - 11:12 AM

Posted 02 July 2008 - 11:34 AM

Posted 02 July 2008 - 12:21 PM

Posted 02 July 2008 - 08:20 PM

Jaz bom kar Revlonovega uporabljala, vse kremce vspodi mi skos samo sranje nardijo.

Posted 11 July 2008 - 12:52 PM
Zakaj pa sploh je Dalcin? Klimicin naj bi bil za gnojne mozolje, Skinoren za ogerce, ...
[Napoleon]
Posted 11 July 2008 - 01:11 PM

Jz pa zdj nimam več mozolov ampak mam pa take drobne bele bunkice - ene so res čist drobne ene pa večje- ampak te k so večje se ne vidjo ampak se čutjo kot bunka če podrgnem / potipam pa prtinsm na kožo na unm delu.
No teh ta ful večjih ne morm stisnt, ker tko čez ene 3 mesce dozori vsaka zase ampak ne v obliki mozola ampak sam bel stržen se prkaže. Une male pa pač lah stisnm.
A so to velki pa mali ogrci al kaj?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 11 July 2008 - 02:07 PM

[Napoleon]
Posted 12 July 2008 - 07:40 AM

Posted 12 July 2008 - 09:08 AM
Posted 16 July 2008 - 04:30 PM
Zakaj to pišem? Ker sem zdaj v lekarni izvedela, da proizvajalec te raztopine ne dela več, in da bodo od sedaj te raztopine naredili v domači lekarni. In pridem iskat, embalaža čisto druga (dosti manjša, boljša, na ozek dulec, da direkt naneseš), a presenetilo me je rok trajanja. Traja samo 1 mesec, tisti prej so imeli 2 leti. Pa izgleda glede na nalepko kot ista reč. Je pa zanimivo, da original Klimicin mi ni nič pomagall...tiste bule so ful počasi izginile (ker meni se ne delajo akne, mozolji, pač pa boleče podkožne bulice pred menstro, ziher fašem 2 ali 3). Pri tem novem pa bula dobesedno izgine v roku dveh dni. Ful presenečena.
Tak vidim, da to ne more biti ista reč. Verjetno spet kako nadomestno zdravilo...ki je v tem primeru boljše, začuda.
Katera uporablja Klimicin kremo v tubi (tak prozoren gel je)? Me zanima, če so tudi to proizvodnjo ukinili...
Posted 16 July 2008 - 09:18 PM
Pa po obrazu ga bom spet, ker je zdele noro. Mislm tok še nisem mela niti en dan v življenju

Posted 17 July 2008 - 06:44 PM
Mladoletna, raje počakaj do jeseni, ali pa nujno vsak dan na obraz sončno kremo (spf 30), ker Skinoren in sonce se ne marata

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 18 July 2008 - 08:39 AM

Me pa zanima tale krema, če ma katera izkušnje.
Bergland
Krema čajevca z ognjičem - je dnevno nočna krema za nego nečiste ter problematične kože, mozoljev in aken. Kombinacija čajevca in ognjiča kožo regenerira ter aktivira naravne funkcije kože. Priporoča se tudi za nego srbeče kože. Vsebuje rožno vodo, olje jojobe ter pšeničnih kalčkov, izvleček ognjiča ter olje čajevca. Vsebina: 50 ml
Ampula za nego aken v stiku - uporabljamo jo za najbolj mozoljasti del obraza. Mozolj ali akno natremo z ampulo 2 - 3 krat dnevno. Pri redni uporabi ampule je uspeh zagotovljen. Za še boljši učinek se priporoča še uporaba tonika in negovalne kreme. Vsebina: 10 ml

Negovalne kreme za obraz in telo, losjoni za telo:
- na osnovi rastlinskih sestavin in rastlinskih izvlečkov
- z dodanim emulgatorjem na naravnih osnovah
- proste PEG
- ne vsebujejo konzervansov
- ne vsebujejo alkohola
- ne vsebujejo sintetičnih vonja, dodatkov ter mineralnih olj
Aha, tlele so sestavine:
Bergland Teebaum Hautcreme mit Ringelblume
-Aqua
-Caprylic / Capric triglyceride -
-Glycerly strearate
-Pentylene glycol
-Sorbitol
-Cetyl Alcohol
-Polyblyeryl methyl glucose distearate
-Dicaprylyl Ether
-Parfum
-Melaleuca Alternifolia
-Boxus chinensis-
-Glycerin
-Cera Alba
-Triticum vulgare
-Xathan gum
-Calendula Officinalis
-Propylene glycol
-Usnea barbata
-Tocopherol
-Ascorbyl palamitate-
-Lecithin
-Hydrogenated palm glycerides citrat
Jaz sem pa ful neki mozoljev dobila na predelu čeljusti. Pa nisem menjala ne kozmetike ne nič. Res mi je čudno da samo tam.
Baje to pomeni, da maš slabo prebavo.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users