Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#981 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 July 2008 - 10:01 PM

A nima Colorstay samo 15? To bi bilo verjetno premalo.
  • 0

#982 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2008 - 10:29 PM

Joj ne komplicirajte tak. Jaz se mažem z Differinom že 3 leta.. uproabljam Revlonov Colorstay in sem še živa.
  • 0
Viens, reste ici!

#983 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 July 2008 - 09:06 AM

Saj umreš zaradi tega ne (razen, če dobiš in ne preboliš kožnega raka). Koža pa vseeno trpi. Vsaj SPF 30 se potrudite namalat zdaj ko je poletje. Da ne boste predčasno starčkaste tongue.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#984 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 July 2008 - 10:24 AM

Ima kakšen puder tako visok faktor?

Ker s kremo pacat spodaj mi je grozno, ker bi bila na soncu vsa oljnata potem ermm.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#985 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 July 2008 - 10:39 AM

Saj obstajajo kreme, ki niso oljnate in ne puščajo belih sledi. Npr. La Roche Posay, Shiseido ima ful lahkih z visokim zaščitnim faktorjem, Collistar, Clarins.

Pudra pa s tako visoko zaščito ne poznam. Vem, da ima Dior Forever SPF 25... Pa nekaj Lancomovih in Revlonovih 20.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#986 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 July 2008 - 11:04 AM

Okvirna cena takih kremic pa je ____ ? down.gif
  • 0

#987 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 02 July 2008 - 11:12 AM

LRP je verjetno najcenejša. Okoli 18€. Res ni poceni down.gif
  • 0

Tumblr

#988 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 July 2008 - 11:34 AM

Super ermm.gif . Senca je najcenejša laugh.gif .
  • 0

#989 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 02 July 2008 - 12:05 PM

Men je za poletje zlo fajn krema Piz Buin Mountain SPF30 za obraz, ker mi obraza dodatno ne zmasti, se hitro vpije in se mi zdi, da celo malo matira. Kupi pa se jo lahko v Müllerju za 10€.

OCENA
  • 0

#990 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 July 2008 - 12:21 PM

Uu hvala. Ne bi zdele nekaj dragega namreč, ker šparam za kakšen parfumček ipd. smile.gif
  • 0

#991 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 02 July 2008 - 08:20 PM

Ne mi s takimi bolanimi sm še živa gor prhajat. rolleyes.gif
Jaz bom kar Revlonovega uporabljala, vse kremce vspodi mi skos samo sranje nardijo.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#992 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 11 July 2008 - 12:52 PM

Jaz sem včeriaj šla po skinoren in ga začnem uporabljat v pondeljek. Sem hotela najprej klimicin, kr mi je ful pomagal. Mozolji so se mi delali predvsem po čelu, ob redni uporabi klimicina pa mozoljev skoraj ni bilo. Ampak se ga baje ne da več dobit, pa mi je dala skinoren. Dalcina pa tudi trenutno ni in ne vejo kdaj ga bo spet mogoče dobiti.
Zakaj pa sploh je Dalcin? Klimicin naj bi bil za gnojne mozolje, Skinoren za ogerce, ...
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#993 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 July 2008 - 01:11 PM

Zakaj ga boš v pondelk šele začela uporabljat? smile.gif

Jz pa zdj nimam več mozolov ampak mam pa take drobne bele bunkice - ene so res čist drobne ene pa večje- ampak te k so večje se ne vidjo ampak se čutjo kot bunka če podrgnem / potipam pa prtinsm na kožo na unm delu.
No teh ta ful večjih ne morm stisnt, ker tko čez ene 3 mesce dozori vsaka zase ampak ne v obliki mozola ampak sam bel stržen se prkaže. Une male pa pač lah stisnm.
A so to velki pa mali ogrci al kaj?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#994 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16952 posts

Posted 11 July 2008 - 02:07 PM

Ene so pisale o srbeči in razdraženi koži ter izbruhu. Jutri in v nedeljo pa imam še pomembne opravke, potem pa sem celi teden doma, tako če bi bile kakšne reakcije kože. smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#995 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 12 July 2008 - 07:40 AM

Men je Skinoren te bunkice spucov. So se mi tut nardile zele med poletjem...zej mam pačist lepo čelo.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#996 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 12 July 2008 - 09:08 AM

Jaz sem pa ful neki mozoljev dobila na predelu čeljusti. Pa nisem menjala ne kozmetike ne nič. Res mi je čudno da samo tam.
  • 0

#997 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 16 July 2008 - 04:30 PM

Jaz sem pa zdaj vedno za sušitev posameznih morebitnih mozoljev uporabljala Klimicin T 1% dermalno raztopino (ful alkoholna reč). Sem vsake tok časa zajamrala zdravnici, da če se mi kaj nardi, je to vedno podkožna bula, kar še bolj boli. Imam kar nekaj teh roll onov Klimicina, ker to za posamezne mozolje v celem letu ne porabiš, pa še ful zoprno je nanašanje...kroglica roll on ima 2cm premera.

Zakaj to pišem? Ker sem zdaj v lekarni izvedela, da proizvajalec te raztopine ne dela več, in da bodo od sedaj te raztopine naredili v domači lekarni. In pridem iskat, embalaža čisto druga (dosti manjša, boljša, na ozek dulec, da direkt naneseš), a presenetilo me je rok trajanja. Traja samo 1 mesec, tisti prej so imeli 2 leti. Pa izgleda glede na nalepko kot ista reč. Je pa zanimivo, da original Klimicin mi ni nič pomagall...tiste bule so ful počasi izginile (ker meni se ne delajo akne, mozolji, pač pa boleče podkožne bulice pred menstro, ziher fašem 2 ali 3). Pri tem novem pa bula dobesedno izgine v roku dveh dni. Ful presenečena.

Tak vidim, da to ne more biti ista reč. Verjetno spet kako nadomestno zdravilo...ki je v tem primeru boljše, začuda.

Katera uporablja Klimicin kremo v tubi (tak prozoren gel je)? Me zanima, če so tudi to proizvodnjo ukinili...

• 0

#998 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 July 2008 - 09:18 PM

Jaz sem začela zdej nekaj časa nazaj Skinoren skoz po hrbtu uporabljat. Se tolažim s tem, da mi mal lasje tam čez pokrijejo na soncu.

Pa po obrazu ga bom spet, ker je zdele noro. Mislm tok še nisem mela niti en dan v življenju rolleyes.gif .
  • 0

#999 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 17 July 2008 - 06:44 PM

Mladoletna, raje počakaj do jeseni, ali pa nujno vsak dan na obraz sončno kremo (spf 30), ker Skinoren in sonce se ne marata smile.gif
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1000 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 July 2008 - 08:39 AM

Jaz mam spet napade. cry.gif Jemala sem homeopatska zdravila in mazala s Cleanance K in je bilo stanje ful boljše! worship.gif Zdej pa ene 5 dni nisem jemala zdravil, niti mazala se nisem in mam spet celo štalo. Ampak sem tik pred M. huh.gif Nej mine že čimprej. rolleyes.gif

Me pa zanima tale krema, če ma katera izkušnje.
Bergland

Krema čajevca z ognjičem - je dnevno nočna krema za nego nečiste ter problematične kože, mozoljev in aken. Kombinacija čajevca in ognjiča kožo regenerira ter aktivira naravne funkcije kože. Priporoča se tudi za nego srbeče kože. Vsebuje rožno vodo, olje jojobe ter pšeničnih kalčkov, izvleček ognjiča ter olje čajevca. Vsebina: 50 ml

Ampula za nego aken v stiku - uporabljamo jo za najbolj mozoljasti del obraza. Mozolj ali akno natremo z ampulo 2 - 3 krat dnevno. Pri redni uporabi ampule je uspeh zagotovljen. Za še boljši učinek se priporoča še uporaba tonika in negovalne kreme. Vsebina: 10 ml

IPB Image
Negovalne kreme za obraz in telo, losjoni za telo:
- na osnovi rastlinskih sestavin in rastlinskih izvlečkov
- z dodanim emulgatorjem na naravnih osnovah
- proste PEG
- ne vsebujejo konzervansov
- ne vsebujejo alkohola
- ne vsebujejo sintetičnih vonja, dodatkov ter mineralnih olj

Aha, tlele so sestavine:
Bergland Teebaum Hautcreme mit Ringelblume

-Aqua
-Caprylic / Capric triglyceride -
-Glycerly strearate
-Pentylene glycol
-Sorbitol
-Cetyl Alcohol
-Polyblyeryl methyl glucose distearate
-Dicaprylyl Ether
-Parfum
-Melaleuca Alternifolia
-Boxus chinensis-
-Glycerin
-Cera Alba
-Triticum vulgare
-Xathan gum
-Calendula Officinalis
-Propylene glycol
-Usnea barbata
-Tocopherol
-Ascorbyl palamitate-
-Lecithin
-Hydrogenated palm glycerides citrat

QUOTE(ninaa @ 12. 7. 2008 - 10:08) View Post

Jaz sem pa ful neki mozoljev dobila na predelu čeljusti. Pa nisem menjala ne kozmetike ne nič. Res mi je čudno da samo tam.

Baje to pomeni, da maš slabo prebavo. huh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users