Slovenija ima talent
Posted 07 June 2010 - 01:56 PM
Posted 07 June 2010 - 01:56 PM

Posted 07 June 2010 - 01:58 PM
Maja zelo dobro poje, ampak tudi meni je šla že na živce s tistim "črnskim" glasom in rezgetanjem. Malo zafnano že vse skupaj.
Sem pa izredno razočarana nad zmagovalko. Sem si želela, da ne bi zmagala ampak jebiga. Obupna mi je, mala važička ošabna. Meni to niti malo ni luškano. Hvala Brane, hvala Lucienne, hvala Branko.

VIP talent šov je pa bil katastrofa od katastrofe. Kar nekaj so se drli drug čez drugega. Šele takrat sem tudi videla, da je edino previlno, da Maja Triler ni prišla v finale. Včerajšnje petje je bilo porazno. Zvenela je, kot da sploh nima posluha, niti malo...pa njena angleščina OMG. Naj se gre raje skrit.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 June 2010 - 02:22 PM
Pablo Picasso
Posted 07 June 2010 - 02:42 PM

Posted 07 June 2010 - 02:47 PM
Maja T je bla v plavi obleki s špegli? Meni je tista ženska bla TAAAAAK obupna, da me je blo sram namesto nje.

Ja, to je bla ona. Obupna je bla, čist res.
Jst sm si zdele še enkrat pogledala vse tri skupine, fak, tok so mi ble dobre.

Posted 07 June 2010 - 03:05 PM

Posted 07 June 2010 - 03:09 PM

Posted 07 June 2010 - 03:29 PM

(sem si pogledala potem še posnetek, ko poje My heart will go on....jao, njena izgovorjava...)

No, važn da jo slikajo, pa da je slavna...whatevah
Posted 07 June 2010 - 03:30 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 June 2010 - 03:32 PM
Nika, na talent.24ur.com bo najbrž gor. Ampak še ni.

aha, hvala, sem že misla, da sem mal blind. sem mela namen gledat sicer, ampak nisem vzela v račun časovne razlike

Posted 07 June 2010 - 03:41 PM
Posted 07 June 2010 - 03:43 PM

Posted 07 June 2010 - 03:43 PM
Starca sploh ne vesta kakšno sranje sta ji s tem nardila...
Zdej ji bo ego zrastel, čez par let pa noben več ne bo vedu kdo je ona in potem bo cela neka zafrustriranka...
Zdele ma pa aidealno šanso da rata razvajen, zlagan otrok.
Itak 3/4 stvari ki jih pove sta jo starša naučila.
Najbolj sem se pa razpičkila, ko sem prebrala komentar v žurnalu, ko je rekel nevemkdože, da je fotr od Petra fanatičen, da starša od line sta pa zelo down to earth...PROSIM?
Petra je prijavla glasbena šola in ne fotr. Lino pa starca. + tega se mi zd da fotr ni bil prov nč fanatičen, samo zelo ponosen, kar ima vso pravico biti. Res sm žalostna da ni zmagal...
Posted 07 June 2010 - 03:44 PM
Doli pa še posamezni izseki
http://talent.24ur.com/
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 07 June 2010 - 03:47 PM

Edit: Majco pa raj od Požigalca kupim, ko pa tolo od Talenta.

Posted 07 June 2010 - 04:56 PM
Tega otroka bodo uničli, pri 15 bo afna ko je nihče ne bo maral.
Starca sploh ne vesta kakšno sranje sta ji s tem nardila...
Zdej ji bo ego zrastel, čez par let pa noben več ne bo vedu kdo je ona in potem bo cela neka zafrustriranka...
Zdele ma pa aidealno šanso da rata razvajen, zlagan otrok.
Itak 3/4 stvari ki jih pove sta jo starša naučila.
Dobr povedano.
Mi je sicer dobro zapela in čez to nimam kej rečt, ampak res je premajhna za zmago in si sploh ne predstavljam kaj bodo zdej naredil z njo.Kaj a bo svoj cd posnela al kaj?In kdo bi to pravzaprav poslušal,mogoče kakšni majhni otroci.No ja ene par mesecov bo popularna potem si bo pa najbrž tut sama želela, da bi blo konec tega.Kolk je bila pa Hajdi stara,ko je uspela? Njo sem nekej poslušala ko sem bla majhna.
Teh talentov pa drugač nisem ravno spremljala,vsake toliko sem vidla kakšnega nastopajočega.Taki šovi so mi na splošno mimo.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 07 June 2010 - 04:57 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users