Super slike. Vedno se nasmejim, ko vidim Burnsa, njemu sem se pa res ogromno nasmejala. Kaj sta mu delala, haha. No, če me spomin ne vara postanejo kasnejše epizode slabše oz. ogromno patetike je bilo v njih, pretiravati so začeli. Ampak bom vseeno še kdaj pogledala vse po vrsti, da dobim ponoven vtis. Ker prejšnjič sem gledala v najstniških letih, tako da verjamem, da bo določene stvari sedaj drugače videla.
V glavnem - M.A.S.H. je ZAKON.

QUOTE(Kami @ 14. 9. 2011 - 9:30)

Full mi je zanimivo, ko gledam ponovno od začetka SATC in ne morem verjet s kako drugačnimi očmi gledam na vse skupaj. Nazadnje sem gledala pred cca 5 ali 6 leti in sem se full strinjala z njo, kako je Mr. Big sebičen, aroganten. Zdaj se mi pa zdi, da gre full preko sebe, da bi ji ustrege, le problem je, da ni nikoli zadovoljna. Vedno hoče več, skuša ga spremenit. Jaz bi jo že zdavnaj nekam poslala

Enako, baba je neverjetno tečna in nevrotična, išče probleme, kjer jih ni, in jih nato sama umetno ustvari. Mi je pa še vseeno fajn, no. Ostale 3 so mi tudi super, najbolj mi je pa všeč Mirandin način razmišljanja.