Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#981 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17149 posts

Posted 03 November 2007 - 03:35 PM

Ker nisem imela za delat kaj bol pametnega sam gledala High school musical 2. Tipično mladisko pocukrana komedija/musical. Pesmi so res obupno osladne, medtem ko so plesni vložki zanimivi. In seveda se glavna igralca cel film probata poljubit, vendar ju vedno nekdo zmoti. Na koncu pa jima vendarle uspe.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#982 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 03 November 2007 - 03:41 PM

Včeraj gledala žago 4. Je kar bilo, pač v stilu žage seveda. Komaj čakam nadaljevanja!
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

• Guests

Posted 03 November 2007 - 04:56 PM

A Žaga 4 je že??? Pa še nadaljevanje bo???
  • 0

#984 aeylita

aeylita

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 05 November 2007 - 09:42 PM

.
  • 0

#985 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 06 November 2007 - 09:51 AM

Včeraj gledala Because I said so ... mene moram reči, da me film ni nič kaj prida navdušil. Je sicer za pogledat ... kaj več pa ne pričakovat od njega ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#986 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 06 November 2007 - 10:33 AM

aja ... pa pogledala tudi Meet Joe Black

Luškan film ... božanski Brad Pitt ...
Najbolj mi je bilo všeč, ko je na koncu prikazano kaj naj bi bila prava ljubezen - nesebična.
  • 0

Put A Kilt On It!

#987 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2007 - 12:51 PM

Pred nekaj dnevi sem gledala Ratatouille. Sem bila zelo pozitivno presenečena, namreč tole je po dolgem času končno en risani film, ki se mi res dopade, animacija seveda prekrasna, podganjek neverjetno luštkan in posrečen, da bi ga kar vzel za svojega. Zgodba dovolj izvirna in prisrčna, da te prepriča, na trenutke tudi zelo duhovita. Nimam kej druga dodat, razen to, da ogled vsekakor priporočam. Ampak vseeno - ne pričakujte revolucije. Jaz ji dam oceno 8/10.

IPB Image

Gledala sem tudi The Simpsons Movie, original različico, sinhronizacij namreč ne toleriram. Kot smo navajeni pri Simpsonovih, gre pač za malce prikrito norčevanje iz marsičesa, tokrat iz okoljevarstva, politike, mentalno siromašnega naroda in še česa. Zgodba sama sicer seveda totalno za lase privlečena (po pričakovanjih), vendar vseeno toliko izvirna in smešna, da ni čisto brezvezna. Glavna napaka tega filma je v mojih očeh to, da traja predolgo in se na žalost vleče. Morda k temu pripomore to, da sem bila ob ogledu rahlo opita ( laugh.gif ) in takrat se men itak vse vleče oz. sem zlo težko dolgo pri miru. Jaz sem ga gledala po delih, vmes sem imela pavze, ker se mi je zdela sploh druga polovica strašno dolga, čeprav je imel film vseskozi svetle momente, začinjene z značilnim 'The Simpsons' humorjem. Mene je še najbolj od vsega navdušil spider-pig. Jaz mu dajem oceno 5/10.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#988 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 November 2007 - 02:57 PM

The Simpsons movie je tako butasta risanka, malo je manjkalo pa bi migreno fasala.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#989 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 November 2007 - 10:45 PM

Migreno fasala. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#990 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 November 2007 - 12:12 AM

Ej, meni tudi totalno mimo! Samo prvih 20 min sem gledala in ga zbrisala. Mislim, da sem se v tem času samo 1x zasmejala, pa se drugače skozi smejim
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#991 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 07 November 2007 - 06:39 AM

No, no, pretiravate. Dvakrat se je bilo za smejat. DiLeMa, še dobro, da si bila opita. laugh.gif
  • 0

#992 phobia

phobia

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 07 November 2007 - 09:06 AM

Zanimivo, meni je bil pa The Simpsons Movie še kar všeč, pa sicer nanizanke sploh ne prenašam.
Pričakovala sem, da bom uro in pol trpela (fant je namreč na vsak način hotel gledati ta film), ampak niti ni bilo tako hudo biggrin.gif . Zgodba je dokaj zanimiva, meni se film ni vlekel, pa tudi nekaj smešnih trenutkov ima.

• 0

#993 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 November 2007 - 12:09 PM

QUOTE(sajk @ 7. 11. 2007 - 6:39) View Post

DiLeMa, še dobro, da si bila opita. laugh.gif

Verjetno res. biggrin.gif

• 0

#994 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 07 November 2007 - 10:25 PM

Danes sem si končno pogledala A love song for Bobby Long ... dober film. Hvala za priporočilo! In spet sem se naslajala nad Gabriel-om Macht.
  • 0

Put A Kilt On It!

#995 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 23 November 2007 - 11:31 AM

Pogledala Lucky Number Slevin (2006) in bila kar prijetno presenečena.
Dobri igralci, zanimiva in napeta zgodba, ki te do samega konca ne izpusti.

Music and Lyrics (2007) - simpatična in lahkotna romantična komedija - ne ravno blazno smešna, za moje pojme tudi malo preveč romantična, ampak ene par scen je bilo pa dobrih.
Zelo mi je bilo všeč, kako se norca delajo iz popa in plesni gibi Hugh-a Grant so bili res "za lulat" smešni.
  • 0

Put A Kilt On It!

#996 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 November 2007 - 02:49 PM

Music and Lyrics sem tudi jst gledala pred kratkim in mi je bil super. Res fajn film, ravno prava mešanica med romantiko in komedijo. thumbup.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#997 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 November 2007 - 01:33 AM

QUOTE(Kami @ 23. 11. 2007 - 11:31) View Post

Pogledala Lucky Number Slevin (2006) in bila kar prijetno presenečena.
Dobri igralci, zanimiva in napeta zgodba, ki te do samega konca ne izpusti.

Meni je bil tudi zelo všeč. thumbup.gif

Persepolis - odlična zadeva, risanka na malo drugačen način. Spremljamo odraščanje male Margie, vse od njenega dojemanja politike do prve ljubezni. Teheran v sedemdesetih. Priporočam!

IPB Image

Hairspray - za sprostitev; sama sem oboževalka musicalov, zato tu pa tam rada kakšnega pogledam. Likeable characters, dobra glasba, že videna zgodba - vseeno pa - ljubko!

IPB Image

Crash - še en več kot odličen film; ko se usode ljudi v velikem mestu prepletejo med seboj. Rasizem. Vsi takoj pogledati ta film, ukazujem! thumbup.gif

IPB Image

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#998 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 24 November 2007 - 08:13 AM

Crash je super thumbup.gif Res film vreden ogleda!
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#999 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15807 posts

Posted 24 November 2007 - 12:10 PM

Crash mam že 100 let na dvdju, pa vem, da je fuuul fajni, pa še zdej ga nisem pogledala. Ga bom danes ali pa jutr!

Hairspray je bil meni super, sploh glasba je bla res fenomenalna. Sem si potem še original dol potegnla in sem ga samo na hitro preletela. Me ni pritegnil.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1000 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 24 November 2007 - 12:19 PM

meni Music and lyrics ni bil nič posebnega. glede na to da sta glavna igralca boljša v komedijah bi bilo lahko bolj smešno... drugače pa še ena tipična zgodba z znanim koncem :/

včerej sem gledala Sicko (2007) še en dokumentarec od Moora. je zanimiv in ti da misliti. lahko si srečen da si v Sloveniji. Govori o zdravstvu v Ameriki, Franciji, Kanadi, Britaniji, omenijo tudi slovenijo. ''film'' mi je zanimiv biggrin.gif

• 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users