Hvala, bom kupila to isto verzijo kot jo imaš ti!

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 08 July 2015 - 05:28 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 July 2015 - 06:00 PM
Meni ni bil Borotalco nič posebnega, sem bila prav malo razočarana.
[Napoleon]
Posted 08 July 2015 - 06:57 PM
Fant je imel do sedaj blazne probleme s potenjem, nervira ga, nonstop se sekira in si stvari samo še komplicira. Kljub uporabi antiperspiranta (enega bolj fancy, ne spomnem se imena) je bil moker pod pazduho. Zadnje dni je sprobal navadno, domace handmade milo iz nekih eko sestavin s cimetom in je rekel, da je skoraj suh, kljub vrocini. Upam, da tole drzi dlje casa. :-)
Meni je Borotalco totalno razdrazil kozo, sem ga prehenala uporabljat par mesecev, zdaj ga pa spet postopoma uvajam v zelo skopuskih nanosih, pa je zaenkrat vse ok. Mi je super, res se ne potim pa lepo mi disi.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 July 2015 - 08:35 PM
Kako to misliš milo? V kombinaciji z antiperspirantom ali samo umivanje s tem milom?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 July 2015 - 09:01 PM
Umivanje z milom + antiperspirant. Itak če si že samo roke s tem umiješ, zateguje kožo. Tako da bi kar razumela, da izsuši tudi pazduhe.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 July 2015 - 07:28 AM
Meni je Borotalco zakon, ga uporabljam že od osnovne šole in ga ne menjam, ker je edina stvar, ki me reši. Jaz se fuuuul potim, tako da mi potenja ne prepreči, še vedno sem mokra, ampak je edina stvar, po kateri tudi če se cel dan ne stuširam in se potim kot v savni (recimo zadnih 7 dni ) dejansko še dišim. Nisem še našla nobenega drugega deota/antiperspiranta/votever, ki ne bi imel tistega rezkega čip vonja, ki se razvije po tem, ko se spotiš, čisto vsak je zasmrdel, medtem ko je z Borotalcom čista pudrčkasta poezija.
Pablo Picasso
Posted 09 July 2015 - 08:12 AM
Hm, jaz uporabljam kristal, kar unega DM. Precej se potim, pa nimam problema z neprijetnim vonjem. Glede antiperspiranta, a ni to sredstvo, ki naj bi preprečevalo potenje? Ne vem, ali je smiselno, pametno, kar že, preprečevati telesu uravnavanje temperature z izločanjem vode skozi kožo. Z uprabo kristala se koža ne nadraži. Na embalaži piše, da je antialergen in resnično ves dan ni nobenega vonja.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 09 July 2015 - 02:50 PM
Meni je čisto vseeno, kako škodljivo naj bi bilo, če potenje preprečiš na tistih 5x10 cm kože. Imam raje majice brez flekov švica.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 July 2015 - 09:42 PM

Posted 10 July 2015 - 03:35 PM
Posted 16 July 2015 - 04:49 PM
Ta Borotalco je res čudežen, jaz niti malo nisem mokra po pazduho, niti v tej vročini. Fant tudi ne, pa sicer švica kot konj.
STOP POTENJU!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2015 - 05:26 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 July 2015 - 06:35 PM
Borotalco Pure je že imela katera? Ta nima aluminijevih soli. Me zanima, če je enako dobre kot Original. Nisem še nobenega njihovega imela.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 16 July 2015 - 09:04 PM
Jaz imam Borotalco v spreju že kakšno leto pa je najprej bil ok potem pa ne več.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 July 2015 - 09:07 PM
Posted 16 July 2015 - 09:08 PM
Pa vonj tudi pride...
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 July 2015 - 09:09 PM
Posted 24 July 2015 - 12:02 PM
Tegale mam zdej in mi je ful všeč. Sicer je res, da danes ni pošastno vroče, pa vseeno. Našpricala sem se zvečer po tuširanju in malo danes zjutraj; koža je suha in ne smrdim. Pa poceni je, manj kot 3€ sigurno, točne cene se ne spomnim. Vpija se nekje srednje, mene ne moti.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 March 2016 - 08:40 AM
A se ta kristal še kje lahko dobi?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 March 2016 - 05:23 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users