Sestavine
Posted 18 November 2005 - 11:48 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2005 - 12:23 PM

V eno psoodico si nalijem neki olivnega olja,potem pa z roko pomočim v posodo in potme potegenem čez lase ampak ne do lasišča-tam nekje od ušes recimo pa do konic. Pol si pa v lahko figo zvijem lase in dam na pouštr 2 brisači bol kratki in debeli.In to je to

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 November 2005 - 12:31 PM

Zbrskala sem sestavine od Clinique Mild Clarifying Lotion o katerem je bilo malo prej govora, pa me zanima komentar:
Water purified, butylene glycol, biosaccharide gum-1, cyclodextrin, salicylic acid, millet plant glycoprotein extract, aloe, arginine, peg-10 soya sterol, ceteth-20, dimethicone, ceteth-20, kimethicone, ceteth-2, dimethicone copolyol, hexadecanol, methylparaben, d&c green no. 5, d&c yellow no.10
Tisti butylene glycol je komedogen, če se ne motim? Kolk vpliva, če je recimo na prvih 3 mestih in uporabljaš tak izdelek na mešani do mastni koži?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2005 - 12:49 PM
Sicer je tonik v redu, s salicilno kislino, ki zdravi mozoljavost. Nima sicer pretirano antioksidantov, ampak je tonik na sploh v redu in ti ga priporočam.
Posted 18 November 2005 - 12:54 PM
Martina,a pa ma Afroditina krema zeleni čaj dobre sestavine?
Jo skoz uporabljaš?
Za ker letni čas je tko na 'uč'?
Za kakšno vrsto kože je?In pa še...s kero kremo bi jo lahko primerjala?(sorry,sam me vse full zanima!)
A ma še katera kremo zeleni čaj od afrodite?
Sj,če martine nau še par dni kle,lahko tud kdo drug pove

Posted 18 November 2005 - 01:00 PM

Posted 18 November 2005 - 01:40 PM
Posted 18 November 2005 - 02:54 PM
AQUA, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALCOHOL DENAT, PEG-6, PEG-32, GLYCERIN, CARBOMER, DIMETHICONE, METHYLPARABEN, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, MICA, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ASCORBYL GLUCOSIDE, MAGNESIUM SILICATE, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, MACROCYSTIS PYRIFERA EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, PVM/MA COPOLYMER, ALGAE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, CHLORPHENESIS, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77891
Vem, da ima na četrtem mestu alcohol denat, ampak ... boljše kot pa na drugem.

Pa še eno vprašanje imam. Vem da tisti Avonov Clinical Peel (tisti dve posodici z vatkami) kao pomaga tudi pri bledenju madežev na koži - recimo fleki od mozoljev - pa me zanima če je tole kaj podobno:
Avon Anew Clinical Micro - Exfoliant z mikrokristali aluminijevega oksida. Sestavin ne bi pisala ker jih je ful, ti Sonchika pa to sigurno poznaš ker je iz iste linije kot tisti kemični piling. Se lahko nadajam, da bo tudi to pomagalo pri tistih madežih ali ne? Sklepam da ne, ker to ni kemični piling.

Posted 18 November 2005 - 03:30 PM
Micro exfoliant je pa navaden mehanični piling in ni niti od blizu podoben CPju. Pa še predrag je za to, kar nudi.
Posted 18 November 2005 - 03:34 PM

Posted 18 November 2005 - 03:41 PM
-voda, actil, palmitat, glicerin, olje, stearet 2, 21, cetearil alkohol, tokoferil acetat, natrijev hialuronat, lecitin, tokoferol, aksorbinska kislina, citronska kislina, dimetikon, phenoksi etanol, metilm paraben, etil paraben, propil paraben dinatrijev edetat, natrijev dehidro acetat, carbomer, natrijev hidroksid, parfum...
kaj mislite?
Posted 18 November 2005 - 05:50 PM

Jaz sem ga tudi dobila zastonj. Pred časom je bila ena akcija. Ja, seveda je za porabit. Meni je všeč to, da je precej učinkovit. Ima aluminijeve delce, ampak če ne paziš, se popraskaš in lahko narediš veliko škode. Torej previdno z njim. Ko ga mažeš po rokah niti približno ni tako oster kot potem na obrazu. Je najboljši mehanični piling, kar sem jih probala, ampak to ne opravičuje cene - zato sem ga skritizirala.
Posted 18 November 2005 - 05:52 PM
-voda, actil, palmitat, glicerin, olje, stearet 2, 21, cetearil alkohol, tokoferil acetat, natrijev hialuronat, lecitin, tokoferol, aksorbinska kislina, citronska kislina, dimetikon, phenoksi etanol, metilm paraben, etil paraben, propil paraben dinatrijev edetat, natrijev dehidro acetat, carbomer, natrijev hidroksid, parfum...
kaj mislite?
Joj, mrzim, ko so sestaivne napisane v slovenščini. Bolj hranilna krema (olje), z antioksidanti. A ima še veliko sestavin po teh, ki si jih napisala ali je to vse? Krema je neke srednje kvalitete. Meni je kar všeč.
Posted 18 November 2005 - 05:59 PM
Sestavine: Aqua, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Montmorillonite, Glyceryl Stearate Se, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearyl Alcohol, Camphor, Carbomer, CI 42090, Disodium EDTA, Niacinamide, Octyl Methoxycinnamate, Panthenol, Salicylic Acid, Sodium Hydroxide, Spiraea Ulmaria, Triclosan, Xanthan Gum, Zinc PCA, Methylparaben, Chlorphenesin, Butylparaben, Parfum
Sonchika kakšna se ti zdi?Ima uv zaščito?Pomaga kaj proti nečistočam?
Posted 18 November 2005 - 06:26 PM
Posted 18 November 2005 - 06:33 PM
a je termalna voda avene tudi primerna za kožo z brazgotinami od aken? ker sem slišala, da je baje zelo nežna in zdravilna...
Posted 18 November 2005 - 08:43 PM
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sine Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), Sodium Chloride, Glycine Soja (Soybean) Oil, Zea Mays (Corn) Starch, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Eucalyptol, Limonene, Linalool, Camphor, Silica, Sodium Methyl Oleyl Taurate, CI 16255
Ful me zanimajo sestavine, ker mi tale tableta deluje prav mamljivo. Ful je velika in težka, čeprav je samo za eno kopanje, deluje pa baje tako, da se najprej uležeš v kad tople vode, nato pa spustiš notr to tableto, ki se potem približno 5 minut raztaplja in dela zraven take mehurčke. Diši pa tudi ful omamno ... seveda če vam je všeč vonj rožmarina, ker je res močen in predvsem zelo naraven. Upam, da so sestavine kul.

Posted 18 November 2005 - 09:40 PM
kaj mislite?
Joj, mrzim, ko so sestaivne napisane v slovenščini. Bolj hranilna krema (olje), z antioksidanti. A ima še veliko sestavin po teh, ki si jih napisala ali je to vse? Krema je neke srednje kvalitete. Meni je kar všeč.
to je krema barbara bort, sestavine mi je napisal zastopnica tako da ne vem ce so to vse
Posted 18 November 2005 - 09:40 PM
Posted 18 November 2005 - 09:58 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users