Najave, izjave ---- smeh
Posted 04 June 2010 - 01:18 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2010 - 01:22 PM

Posted 04 June 2010 - 01:22 PM
Ja, kaj pa k cela vlada in večina politikov k je kakšno nevemmkakšno kronanje (?) škofov pa nadškofov pa vsi v prvih vrstah ždijo. A ni bilo to celo letos oz. lani? Ločenost my ass.

Mene to ne moti. Saj so tudi na kulturnih, vojaskih, gospodarskih... dogodkih.
Posted 04 June 2010 - 01:23 PM

Posted 04 June 2010 - 01:26 PM
Ne ne, jaz drugač vem, da tista ni Stolnica. Neki sem pa vseen odnesla od umetnostne zgodovine. Ustoličevanja pa očitno ne lih.

Sej nism mislila da ti nisi vedla, za ostale sem mislila

Meni tud ni blazno všeč da hodijo, sej Cerkev tudi ne hodi ko se potrjuje vlada pa tak. Sploh mi je blo neokusno ko je šel pogorelc(bivše šef policije) v uniformi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2010 - 02:24 PM
Mene to ne moti. Saj so tudi na kulturnih, vojaskih, gospodarskih... dogodkih.
To pa res ne gre primerjat

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 June 2010 - 02:33 PM
Ampak pr tem bi se pa moglo koncat. Nc pol ne vem kakega cascenja itd. Si predstavljate, da bi se ene par kulturnih ustanov nabralo na kup in reklo: mi smo PROTI temu, da so trgovine v nedeljah odprte.

A prestavimo rajs kam drugam tole? Men je fajn debatirat o takih stvareh, samo najbrz ne spadajo v otle temo. A odpremo eno temo DEBATE?

Posted 04 June 2010 - 02:37 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 June 2010 - 02:56 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 June 2010 - 02:36 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 06 June 2010 - 08:55 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 06 June 2010 - 08:56 PM
Posted 06 June 2010 - 11:21 PM

Posted 06 June 2010 - 11:22 PM

Posted 06 June 2010 - 11:26 PM

Posted 07 June 2010 - 07:53 AM
Ko so delili cerkvi gozdove, nepremičnine in celo...otok, katerih uradni lastnik je zdaj Vatikan, ni nihče trenil z
očesom.
Malo vsem v razmislek.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 June 2010 - 07:58 AM
Posted 07 June 2010 - 08:04 AM
Posted 09 June 2010 - 08:37 PM

After all this time?
Always.
Posted 09 June 2010 - 09:14 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users