Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#981 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 May 2006 - 04:35 PM

No, tuki se npr prou lepo vidi konček neprilepljenih umetnih trepalnic ... Ker bulšit o maskarah ... rolleyes.gif

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#982 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 05 May 2006 - 05:12 PM

ma kkšna izkušnje z izdelki s strani 25 v ta novem katalogu (06)??

pa še to...kje se najdejo sestavine na avonovi strani?
  • 0

#983 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 05 May 2006 - 05:21 PM

Sestavin na slovenski strani skoraj 100% ni,
menda se dobijo na eni tuji, samo sem slišala, da se te razlikujejo od dejanskih, navedenih potem na embalaži. ermm.gif
  • 0

#984 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 May 2006 - 06:34 PM

QUOTE(vrana)

Men se zdi, da je to nova kolekcija, no vsaj lansko leto je ni bilo...
  • 0

#985 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2006 - 07:01 PM

QUOTE(URŠKA)
No, tuki se npr prou lepo vidi konček neprilepljenih umetnih trepalnic ... Ker bulšit o maskarah ... rolleyes.gif
IPB Image

Nalimane so res profesionalno in neopazno. biggrin.gif:D
Spodaj ta prave, zgoraj pa umetne do obrvi. biggrin.gif
In od kod tisti šopek na koncu raste? O fak. biggrin.gif:D:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#986 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 May 2006 - 07:09 PM

QUOTE(vrana)

Meni je tista kolekcija bljak osladnega vonja. Mislim, da sprej vsebuje alkohol, ostalega ne poznam.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#987 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 May 2006 - 07:26 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(URŠKA)
IPB Image

In od kod tisti šopek na koncu raste? O fak. biggrin.gif:D:D

MUF all in one ti nardi take trepalnice (še meni, ko se NE znam ličit!!!! biggrin.gif) dokler rečeš keks.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#988 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2006 - 07:29 PM

[quote=Špela][quote=Jenna][quote=URŠKA]No, tuki se npr prou lepo vidi konček neprilepljenih umetnih trepalnic ... Ker bulšit o maskarah ... rolleyes.gif
IPB Image[/quote]
In od kod tisti šopek na koncu raste? O fak. biggrin.gif:D:D[/quote]
MUF all in one ti nardi take trepalnice (še meni, ko se NE znam ličit!!!! biggrin.gif) dokler rečeš keks.
Eno je, ko ti jih podaljša, drugo pa, če maš ene kratke spodaj, potem pa ostro mejo in ene dolge..... da ne omenjam, da one na koncu in kože al lufta rastejo. Slika za umret. biggrin.gif:D:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#989 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 May 2006 - 07:32 PM

QUOTE(Jenna)
Eno je, ko ti jih podaljša, drugo pa, če maš ene kratke spodaj, potem pa ostro mejo in ene dolge..... da ne omenjam, da one na koncu in kože al lufta rastejo. Slika za umret. biggrin.gif:D:D

hja, to so take posebne pač. biggrin.gif hotla sm rečt, da so z MUFko tko fajn podaljšane in poudarjene. nisem še opazla, da bi mi kere začele rast iz lufta, bom pa o tem fenomenu vsekakor poročala, ako se dogodi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (oprostite za OT!)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#990 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2006 - 07:35 PM

.
Ja, vem, da MUFka podaljša, saj mam sama 3 doma. Ampak a ne vidiš očitne nategancije na tej sliki? biggrin.gif
Jaz se ne morem nehat smejat. Oni šopek na koncu je najbolj dih jemajoč. biggrin.gif:D

.
  • 0

#991 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 05 May 2006 - 07:37 PM

QUOTE(Jenna)
Ampak a ne vidiš očitne nategancije na tej sliki? biggrin.gif
Jaz se ne morem nehat smejat. Oni šopek na koncu je najbolj dih jemajoč. biggrin.gif:D

vidim, vidim. zato pa pravim, da poročam v primeru fascinatnega fenomena, ako mi bodo začele iz lufta rast trepalnice.
  • 0

#992 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 May 2006 - 07:39 PM

.
Ja za ta fenomen bi najbrž rabila Avonovo maskaro. biggrin.gif:D:clown:

.
  • 0

#993 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 May 2006 - 08:08 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(vrana)

Meni je tista kolekcija bljak osladnega vonja. Mislim, da sprej vsebuje alkohol, ostalega ne poznam.

A res?! sad.gif Jz sm si pa naročila sprej...
  • 0

#994 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 May 2006 - 08:09 PM

Sej sem napisala, da se mi zdi. Na srečanju sta bila 2 spreja in eden od njiju je bil alkoholni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#995 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 05 May 2006 - 08:14 PM

Aha ok, no sej bom vidla kako mi bo všeč...
  • 0

#996 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 May 2006 - 11:19 AM

Pohvalit moram:

- Vita Nourish balzam za ustnice
- Ageless Results SPF 15 kremo za obraz
- Apricot & Tangerine vlažilno kremo za lase, ki se ne izpira (sestavinsko nič posebnega, učinek in vonj pa super)
- Apricot & Tangerine šampon za suhe in barvane lase (nežen in dišeč)
- ŠE ENKRAT Beyond Colour šminko, ker je res the one and only
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#997 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 May 2006 - 12:36 PM

Mimogrede... poglejte si to stran .
http://www.ewg.org/reports/skindeep/
In pa tole:
http://www.ewg.org/r...sort=&showall=1
  • 0

#998 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 06 May 2006 - 02:16 PM

Sonchika jaz sem tole malo na brzino pogledala in ugotavljam, da potem tile Avonovi izdelik niso glih tolk the best sad.gif
  • 0
IPB Image

#999 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 May 2006 - 04:00 PM

Jaz to stran že nekaj časa uporabljam, ker so tam navedene skoraj vse sestavine. Po moje jo je treba jemati malo z rezervo (ker piše, da je vitamin E strupen oziroma škodljiv), ampak v globalu pa kar držijo stvari.
  • 0

#1000 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 06 May 2006 - 04:16 PM

Hm, hm....
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users