Tudi jaz pa nisem pričakovala, da bo Chuck umrl, ampak . . . saj vemo, da na tisti ulici (in okolici) ljudje umirajo kot po tekočem traku.
Desperate Housewives
Posted 09 January 2012 - 11:01 PM
Tudi jaz pa nisem pričakovala, da bo Chuck umrl, ampak . . . saj vemo, da na tisti ulici (in okolici) ljudje umirajo kot po tekočem traku.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 16 January 2012 - 04:03 PM
Pablo Picasso
Posted 16 January 2012 - 08:42 PM
Kakšne plane ima Ben z Renee, sedaj ko je denar zavohal?
Pa všeč mi je bilo, ko sta se spet zbližali Lynette in Gabi.
Zelo jih bom pogrešala, ko jih ne bo več.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 January 2012 - 08:47 PM
Spet bojo nekoga zakopavali, sem videla eno sliko.
Pablo Picasso
Posted 17 January 2012 - 12:20 AM
novega izvemo, počasi odkrivajo tančico za tančico.
Tako nekako sem tudi jaz doživela najbolj frišni del.
Susan je spet presegla samo sebe v mejah debilizma.
Ben je mutni tip, ja! Zdaj je to že sigurno. Grdo! In sklepam na podlagi vse skupaj, da oseba, ki izpred volana
opazuje Bree, zagotovo ni on!
Sumim, da bo Mike naj*bal.
Coco, a res ... uh ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 January 2012 - 12:45 AM
Pokopali pa bodo pomojem ženo od tega, ki so ga že pospravile
Posted 17 January 2012 - 12:52 AM
Rene me je s svojim "I'm not a missing kind of person" spomnila na JJ, ki mi je včeraj napisala enako reč!
V baru z Bree je zgledala fenomenalno!
Gabrielle ima fenomenalno modro jakno! Nekje pri osmi minuti.
Nimam pojma, kdo sloni za vsem tem. Ben mi je preočiten. Dosedaj sem mislila, da bo to Zack.
Susan je res bistroumna.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 17 January 2012 - 12:55 AM
Posted 17 January 2012 - 12:58 AM
Posted 17 January 2012 - 01:00 AM
Rene me je s svojim "I'm not a missing kind of person" spomnila na JJ, ki mi je včeraj napisala enako reč!
Sem se takoj našla v tem.
Opazovalca po moje ne poznamo. Morda sploh ni moški!?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 January 2012 - 01:04 AM
Posted 17 January 2012 - 01:05 AM
Posted 17 January 2012 - 01:08 AM
Posted 17 January 2012 - 01:09 AM
Posted 17 January 2012 - 08:47 AM
Bree, mi ima vedno bolj iritirajoč glas.
V baru z Bree je zgledala fenomenalno!
Gabrielle ima fenomenalno modro jakno! Nekje pri osmi minuti.
Nimam pojma, kdo sloni za vsem tem. Ben mi je preočiten. Dosedaj sem mislila, da bo to Zack.
Susan je res bistroumna.
Ja, tam kjer listje grabi. Tudi meni je padla v oči. Krasna.
Meni je bil dober del. Susan pa OMG, tako je neumna da že boli.
Najbolje bi bilo, da bi njo zakopale.
Edino nisem prav dobro razumela kaj se gre Ben in kdo je bil tisti moški s kovčkom denarja? Za kaj se je tam šlo?
po naslednjem tednu je spet premor - 12.februar
Posted 17 January 2012 - 12:46 PM
Edino nisem prav dobro razumela kaj se gre Ben in kdo je bil tisti moški s kovčkom denarja? Za kaj se je tam šlo?
Mutni posli; od nekoga si je Ben želel izposoditi denar.
Posted 17 January 2012 - 02:24 PM
In ko je v prejšnjem delu prilaufal iz bajte zgoraj brez. Nehajte brat in objavljat spoilerje, ker pol jih še jaz preberem za vami!
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 17 January 2012 - 02:42 PM
Meni pa Mike ni več dober, nekam totalno postarani je. Deluje mi ... mehek.
Smili se mi Renee zaradi Bena.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users