Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#981 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85947 posts

Posted 16 March 2011 - 08:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 3. 2011 - 20:11) View Post

Tebi pa je fajn. twisted.gif cry.gif laugh.gif

Imam precej bonitet, ja. -)

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#982 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 16 March 2011 - 09:57 PM

QUOTE(Coco* @ 16. 3. 2011 - 20:12) View Post

Za bikini ti toplo priporočam, da si kupiš v Milerju tisti roza komplet Strep Kit Epilazione Professionale, v Millerju je dobrih 19 €, notri imaš kaseto z njihovih roza voskom + trakove (ko ti jih zmanjka, kupi v Iliriji, mislim da je 100 trakov 5€, ful dobro!) + neke robčke in en kup zadev, ko pa ti voska zmanjka, za 6€ dokupiš kaseto z voskom in to je to. Meni je ta vosek najboljši za bikini, ker potegne tudi ful močne dlake in jih ne pretrže, kot se mi je rado zgodilo pri drugih voskih. Meni je zakon no, je pa malo zoprno, ker se ne odstrani z vodo, ampak oljem.

^^Uf, to bom pa tudi jaz probala. Kaj je treba kaj gret ta vosek?
  • 0

#983 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 16 March 2011 - 09:59 PM

Jaz tudi ne vem, če bi šla na laser. Mene dlake ne motijo, nimam nekih hudih problemov s poraščenostjo, tako da mi ni panike se brit. Pa mogoče pri meni ne bi tako dobro učinkovalo, kot pri nekaterih in bi samo denar vrgla proč.
Na brazilsko tudi nimam namena it.
Tudi na voskanje nog h kozmetičarki še nikoli nisem šla in ne vem, če bom kdaj. Bomo videli.

S katerim Bepanthenom se mažete po britju bikini predela, tisti ki je za dezinficiranje in celjenje ran?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#984 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 16 March 2011 - 10:00 PM

b.plus
  • 0

#985 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27432 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 March 2011 - 10:02 PM

QUOTE(Christianne @ 16. 3. 2011 - 21:57) View Post

^^Uf, to bom pa tudi jaz probala. Kaj je treba kaj gret ta vosek?

Ja, piše vse v priloženih navodilih, samo vtakneš kabel v elektriko in je, greješ kakih 25 min, izključiš in voila, začneš. smile.gif Ko se je pojavilo pri nas, je bilo znižano na 13€, pol pa so ceno dvignili, bičez.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#986 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 March 2011 - 10:04 PM

QUOTE(Sally @ 16. 3. 2011 - 20:23) View Post

Jaz nisem na forum nalepila sebe v kopalkah, lol

Si! In ne na 5 metrov! tongue.gif
  • 0

#987 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 March 2011 - 10:04 PM

A kera mogoče ve kje bi se dalo kupit Perron Rigot vosek oz. za začetek, kdo so uvozniki? Pa prav PR, ne druge, cenejše verzije "roza" voska.
  • 0

#988 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 March 2011 - 02:16 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 16. 3. 2011 - 19:29) View Post

Punce, laser je najboljša rešitev. Nekaj denarja investiraš v to, pa odpadejo vse depilacije za zelo dolgo časa...

Moja mami je bila že vsaj 5x na laserju za brčice, pa jih ma še vedno. In je rekla, da ne bo več šla, ker je več kot očitno metanje denarja stran.

Jaz si jih enkrat na mesec povoskam, pa mam mir.
  • 0

After all this time?

Always.

#989 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 March 2011 - 05:54 PM

Nincha, kateri vosek pa uporabljaš (za brčice)? oops.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#990 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 March 2011 - 05:58 PM

Že ene 4 leta nazaj sem jih v Milerju kupila "Stap'rs girls depilacijski lističi za najstnice" piše na škatli. Pač obični dvojni trakovi, ki se segrejejo med rokami in dajo narazen, jaz si za vsako voskanje odrežem en trakec stran, širok cm in pol, zato mi tut drži toliko časa. Sicer nimam pojma, a to kaj zastara, svoje delo še vedno opravljajo, zato pač nimam potrebe po tem, da jih menjam. biggrin.gif

Če kaj voska ostane na eno vatko zlijem malo olivnega olja, dobro podrgnem in sperem. Čist "home made", brez kompliciranja. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#991 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 March 2011 - 06:00 PM

Odlično, bom tudi sama testirala tvojo metodo. wink.gif Hvala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#992 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 March 2011 - 06:05 PM

Kaj pa pinceta?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#993 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 March 2011 - 06:07 PM

Predolgo traja. S trakom si res v sekundi fertik, pa meni vse pobere. Plus s pinceto me ful bolj boli.
  • 0

After all this time?

Always.

#994 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 March 2011 - 06:10 PM

Js uporabljam iste kot Nincha in je tudi vedno vse bp. S pinceto res predolgo traja, nimam živcev. Sploh pa itak bolj boli ermm.gif
  • 0

#995 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 March 2011 - 06:27 PM

Jaz si tudi odstranjujem brke laugh.gif z voskom. Saj ne da sem imela prej kakšne res močne črne dlake, ampak so bile take, da so se od blizu opazile.

Nincha, a ti trakovi so namenjeni prav za obraz?

Jaz sicer uporabljam tiste od Veet, ki so prav za obraz. Je notri 10 trakov, vsakega pa jaz prerežem na pol, ker so sicer predolgi in tako jih imam za res dolgo. Uporabim pa približno na 14 dni. Ko vmes kaj zraste, si pa s pinceto izpulim. Da bi si pa vse s pinceto, bi pa predolgo trajalo, za vse tiste mini dlakice.
Moti me edino to, da mi včasih ne uspe lepo in si ob kotičku ustnic odstranim tudi del povrhnjice in potem izgleda, kot bi imela herpes. ermm.gif
Drugih trakov pa še nisem imela, bom mogoče naslednjič te tvoje probala. Jih imajo tudi v DM-u?

• 0

#996 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 March 2011 - 06:39 PM

Ne, moji so za telo in bikini linijo, kao. laugh.gif Ej nimam pooojma, res sem jih enkrat čisto na blef kupila v Milerju, 100 let nazaj, ne vem niti, če jih tam še prodajajo.

Se pa meni npr. to še nikoli ni zgodilo, da bi si kožo zraven dol potegnila. Niti nič nimam rdeče pol, kar je super.

• 0

After all this time?

Always.

#997 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 March 2011 - 06:47 PM

Ja, vprašanje, če jih sploh še delajo...ampak pomoje ja, ker vem, da je poleg Veet še ena znamka trakov, ki se imenuje na S. laugh.gif Razen, če so to kateri drugi. Na netu pa nisem našla nobene Strep strani, samo par slikic. hmm.gif
Veet mi grejo ravno h koncu, bom drugič pogledala, kaj je še na tržišču. biggrin.gif

• 0

#998 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 March 2011 - 06:48 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 18. 3. 2011 - 18:05) View Post

Kaj pa pinceta?

Traja sto let. sad.gif

Ju3 grem v Mullerja počekirat.

• 0

#999 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 18 March 2011 - 06:51 PM

Same brkonje smo na forumu. laugh.gif
  • 0

#1000 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 March 2011 - 06:53 PM

ph34r.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users