FOTOMODEL
Posted 20 February 2006 - 02:25 PM
Posted 20 February 2006 - 02:44 PM
P.S:ful maš lepo ime:)
Posted 20 February 2006 - 06:45 PM
Ko sem bila stara , mislim da 15 let, me je v nekem lokalu, kamor sem pogosto zahajala na sok ustavil en gospod in se predstavil kot manager Model Groupa. Povedal mi je, da imam zelo zanimiv obraz in ce bi se ukvarjala z manekenstvom. Povabil me je v agencijo na pogovor. In sem iz firbca sla pogledat naslednji dan, seveda v spremstvu svojega fanta, ki je bil kar precej starejsi od mene, da me bo čuval. In tako se je zacelo...
dve leti sem kar precej delala za njih, potem sem pa nehala, ker sem premalo samozavestna za to delo, ceprav so me se velikokrat klicali.
Nikoli mi ni bilo treba kaj plačati!!!! Slike za v book sem naredila z takrat še zelo neznanim, Alešem Bravničarjem ZASTONJ!! Vse mi je zrihtal MG!!
Še dve-tri leta nazaj, ko so me spet klicali in sem jim pojokala, da sem se zredila, so mi predstavili študenta DIF-ove fakulete, s katerim sem se dobila na kavi in sva se zmenila, da ko bom zelela tect in ne bom imela motivacije naj ga poklicem, da bos šel z mano!! Zastonj!! Na žalost ga nisem nikoli poklicala...
Ne vem kako je zdaj na MG, za takrat vem pa lahko povem da so bili zelo fer, zelo profesionalni in prijazni. Zdaj se je nekaj ljudi zamenjalo, tako da ne vem! Moj manager mi je postal kot stric, s katerim se še zdaj slišiva in se dobiva na kavi, vendar na žalost ne dela več tam!
Če vas še kaj zanima, vam bom z veseljem odgovorila, če bom znala!
Posted 13 March 2006 - 07:23 PM

Posted 13 March 2006 - 07:37 PM
Sicer se pa ta oseba nahaja tudi na tem forumu (ravno v tej temi) pod vsemi temi nicki:
Pinkica
drbeen
ella
pa jo kontaktiraj.
Posted 20 March 2006 - 11:52 PM
Isto jo je pošiljljala naprej, sam je niso še zbral. Sam js mislm da je itak najbolj book pr njej narest, kr je res super. Če te še kej zanima pošl ZS.
:wave:
Posted 21 March 2006 - 12:35 AM

Posted 21 March 2006 - 09:31 AM

Najprej jo naloži na tole stran. Potem pa skopiraj zadnji link v zadnji link na profilu (Povezava do podobe na neki drugi spletni strani:)
Če boš mela pa še kakšne probleme pa pošlji ZS.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 30 March 2006 - 10:07 PM
Posted 31 March 2006 - 12:27 PM
Meni je pa ogabno odbijajoča.
Posted 31 March 2006 - 01:14 PM
Posted 04 April 2006 - 11:04 AM
ej pupe mene pa nek zanima! tut js sm fotke Nini poslala in odg. še ni blo...sicer ne gre mi da bi postala manekenka saj nimam primerne višine za te fore, sam slikanje in snemanje frisov al pa določenga dela telesa...res me ful zanima kam nej se obrnem...aja velka sm 163

Posted 04 April 2006 - 05:27 PM
Opala, popravek: probaj pri avdiciji (avdicija.com), tam bi te mogoče še vzeli za kaka snemanja, samo nič manekenskega. Pokliči pa vprašaj naprej

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 April 2006 - 07:14 AM
http://www.heringmodels.com/
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 April 2006 - 04:01 PM

Posted 07 April 2006 - 04:15 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 April 2006 - 07:38 PM
Torej bi se jaz lahko prijavla.

Posted 08 April 2006 - 12:06 AM
ej pupe mene pa nek zanima! tut js sm fotke Nini poslala in odg. še ni blo...
Drugače je NL zelo znana po tem, da se z njo nekaj kao zmeniš, pobere tvoj denar, potem pa se je ne da priklicat na mobitel, ne odgovarja na maile, občasno grozi če greš k drugim agencijam... Toliko kolikor sem slišala od punc, ki so imele izkušnje z njeno agencijo.

vuelvo a vos,
Posted 08 April 2006 - 09:28 AM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 08 April 2006 - 11:18 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users