Jump to content

Photo

FOTOMODEL

• Please log in to reply
159 replies to this topic

#81 Tiyana

Tiyana

sramežljivec

• Člani
  • 91 posts

Posted 20 February 2006 - 02:25 PM

Daj čuča,če punco zanima ima vso pravico da vpraša saj zato pa je forum...
  • 0

#82 crNA_

crNA_

sramežljivec

• Člani
  • 19 posts

Posted 20 February 2006 - 02:44 PM

tnx Tiyana:)

P.S:ful maš lepo ime:)
  • 0

#83 spelca

spelca

sramežljivec

• Člani
  • 30 posts

Posted 20 February 2006 - 06:45 PM

No, sem se odločila da vam malo pomagam in vam povem mojo izkusnjo z manekenstvom!

Ko sem bila stara , mislim da 15 let, me je v nekem lokalu, kamor sem pogosto zahajala na sok ustavil en gospod in se predstavil kot manager Model Groupa. Povedal mi je, da imam zelo zanimiv obraz in ce bi se ukvarjala z manekenstvom. Povabil me je v agencijo na pogovor. In sem iz firbca sla pogledat naslednji dan, seveda v spremstvu svojega fanta, ki je bil kar precej starejsi od mene, da me bo čuval. In tako se je zacelo...

dve leti sem kar precej delala za njih, potem sem pa nehala, ker sem premalo samozavestna za to delo, ceprav so me se velikokrat klicali.

Nikoli mi ni bilo treba kaj plačati!!!! Slike za v book sem naredila z takrat še zelo neznanim, Alešem Bravničarjem ZASTONJ!! Vse mi je zrihtal MG!!

Še dve-tri leta nazaj, ko so me spet klicali in sem jim pojokala, da sem se zredila, so mi predstavili študenta DIF-ove fakulete, s katerim sem se dobila na kavi in sva se zmenila, da ko bom zelela tect in ne bom imela motivacije naj ga poklicem, da bos šel z mano!! Zastonj!! Na žalost ga nisem nikoli poklicala...

Ne vem kako je zdaj na MG, za takrat vem pa lahko povem da so bili zelo fer, zelo profesionalni in prijazni. Zdaj se je nekaj ljudi zamenjalo, tako da ne vem! Moj manager mi je postal kot stric, s katerim se še zdaj slišiva in se dobiva na kavi, vendar na žalost ne dela več tam!

Če vas še kaj zanima, vam bom z veseljem odgovorila, če bom znala!
  • 0

#84 pužika

pužika

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 13 March 2006 - 07:23 PM

ojla....js mam pa vprašanje za ello in pinkico..pravita da sta zlo hitr dobile delo pri agenciji NL...koliko je to hitr...js ne vem sem mal pesimistična glede nje...ne vem nisem se sama prijavla ampak me je ona našla in tako sem pred mesecem naredila pri njej book...slike so bile res hudo dobre...tud sama jih tolk prehvalila...in res so dorbre fotke...obljubljala mi je neko promocijo in delo in je skoz govorla da bom sigurno zelo hitr dobila delo.....ampak pred enim tednom sem dvignila book in takrat naj bi mi ona začela iskat fotkanja...(dobro sej vem da v roku tedna verjetno ne more bit nič) me je pa mal zaskrbelo ker sem ji poslala mail z določenimi vprašanji ampak glasu od nje še do danes ni blo....zato začenjam študirat da je bil vse skupaj le en nateg in pač zaslužiti tist določen denar od book..a ne vem mogoč se motim....zato me prosim ne obsojat za besede...in ravno zaradi tega me zanima modeli od NL če mi lahko poveste povprečno v kolikšnem času od nastanka book-a ste dobile delo.... res bi bila hvaležna za kakršne koli odgovore...ker počs že obupujem..... cry.gif
  • 0

#85 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 March 2006 - 07:37 PM

A si jo klicala?
Sicer se pa ta oseba nahaja tudi na tem forumu (ravno v tej temi) pod vsemi temi nicki:
Pinkica
drbeen
ella

pa jo kontaktiraj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#86 barbika

barbika

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts
  • Interests:moda, glasba...

Posted 20 March 2006 - 11:52 PM

:wav: Ej, pužika sm vidla da si si pr Nini nardila book. Kr ravn sprašuješ, js sm tut pr njej nardila book pred enim mescem in sem zdej dobla kr naenkrat 3 snemanja. Eno clo za res dobr katlog. Tut sama sm bla u skrbeh, če bo kej iz tega, pa morm rečt, da sem res navdušena nad agencijo Nina Lubarda. Lahk ti iz mojih izkušn rečem da se zlo potrudi da kej zrihta! Men je ona super prjazna in mi res pomaga, tko res je fer. Me je tut pelala k supr frizerju, da so mi nardil res dobr stil, pa pomagala mi je zbrat cunjice, zdej ko grem u Pariz. Moja mami prav da nikol ne šla kam drugam. Z mano je bla na fotkanju tut moja sošolka, ona še ni bla zbrana za naprej, sam ji je pa Nina nardila tut perfetne fotke.
Isto jo je pošiljljala naprej, sam je niso še zbral. Sam js mislm da je itak najbolj book pr njej narest, kr je res super. Če te še kej zanima pošl ZS.
:wave:
  • 0

#87 barbika

barbika

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts
  • Interests:moda, glasba...

Posted 21 March 2006 - 12:35 AM

oops.gif Sorry, kr ne spada gotov sem, sam kako lahk zmanjšam fotko za moj profil. Kr nikakor ne morm nardit 100 x 100 da bi se kej vidl??
  • 0

#88 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 March 2006 - 09:31 AM

QUOTE(barbika)
oops.gif Sorry, kr ne spada gotov sem, sam kako lahk zmanjšam fotko za moj profil. Kr nikakor ne morm nardit 100 x 100 da bi se kej vidl??

Najprej jo naloži na tole stran. Potem pa skopiraj zadnji link v zadnji link na profilu (Povezava do podobe na neki drugi spletni strani:)

Če boš mela pa še kakšne probleme pa pošlji ZS.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#89 gnuahova

gnuahova

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 30 March 2006 - 10:07 PM

za vse k vas še kej zanima lahko vprašate našo misico, k bo na strani kofetek.com odgovarjala. men je ona ful luštna.
  • 0

#90 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 31 March 2006 - 12:27 PM

QUOTE(gnuahova)
za vse k vas še kej zanima lahko vprašate našo misico, k bo na strani kofetek.com odgovarjala. men je ona ful luštna.

Meni je pa ogabno odbijajoča.
  • 0

#91 Tejka

Tejka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 395 posts

Posted 31 March 2006 - 01:14 PM

tko kot je spelca povedala.. če je treba modelu kej plačevat, je že čudno. Tko da vsi razni nategi glede booka, ki stane 100 tisoč, so le goli nategi nevednih punc. nažalost.
  • 0

#92 niny**

niny**

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 04 April 2006 - 11:04 AM

čaw!
ej pupe mene pa nek zanima! tut js sm fotke Nini poslala in odg. še ni blo...sicer ne gre mi da bi postala manekenka saj nimam primerne višine za te fore, sam slikanje in snemanje frisov al pa določenga dela telesa...res me ful zanima kam nej se obrnem...aja velka sm 163
mad.gif in težka 45 kg.... ermm.gif tenxy,papa********
  • 0

#93 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 April 2006 - 05:27 PM

Če nimaš višine, kar pozabi. Pri nas brez tega ne moreš bit model. Žal...

Opala, popravek: probaj pri avdiciji (avdicija.com), tam bi te mogoče še vzeli za kaka snemanja, samo nič manekenskega. Pokliči pa vprašaj naprej wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#94 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 05 April 2006 - 07:14 AM

Na spletni strani Hering models se lahko prijaviš kar preko spleta ... pa poskusi, mogoče ti uspe.

http://www.heringmodels.com/
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#95 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 07 April 2006 - 04:01 PM

A sprejemajo tud nas-tiste pod 165cm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#96 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 April 2006 - 04:15 PM

Pokliči, pa sama vprašaj. Kolikor jaz vem ne (nimam pa kakih izkušenj, ker me to ne zanima).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#97 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 April 2006 - 07:38 PM

Zastopamo dekleta med 170 in 185 cm in fante med 180 in 190 cm.

Torej bi se jaz lahko prijavla. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#98 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 April 2006 - 12:06 AM

QUOTE(niny**)
čaw!
ej pupe mene pa nek zanima! tut js sm fotke Nini poslala in odg. še ni blo...

Drugače je NL zelo znana po tem, da se z njo nekaj kao zmeniš, pobere tvoj denar, potem pa se je ne da priklicat na mobitel, ne odgovarja na maile, občasno grozi če greš k drugim agencijam... Toliko kolikor sem slišala od punc, ki so imele izkušnje z njeno agencijo. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#99 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 April 2006 - 09:28 AM

Jst bi tut Ano prijavla biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#100 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 April 2006 - 11:18 AM

Ja, da nebi ki. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic