QUOTE(redkvica @ 31. 5. 2007 - 9:41)

hočem še omenit, da če lepo prehitevam 3 kamjone na avtocesti in vozim mimo njih 130 ne vidim potrebe, da mi se DIREKT za rit zalepi avto (tako, da lahko vidim voznika v nosnice!) in se čudi zakaj sem počasna.
Ouu yeah, to obožujem. Oz. sem oboževala, ko sem mela še mojo Škodiko in ni šla več kot 160km/h oz. 170km/h v grabo, hoho. V glavnem, povprečno sem jo tišala 140km/h in nemalokrat se mi je zgodilo, da ko sem več tovornjakov prehitevala, se mi je kero prepotentno teslo zalimalo na rit. Včasih mi je celo kdo blendal in trobil. Tega ne razumem. In kam bi se jaz naj njemu umaknila, lepo prosim? Na levo, v ograjo? Ali na desno, v tovornjaka? Ali pač ne bi smela nikoli na levi pas nikogar prehitevat, ker pač nimam Merđota? In ko dobro ve, da se mu bom že umaknila na desni pas, ko bom prehitela in se mu trenutno ne morem nikamor umakniti in da avto več ne gre (pa tudi, če bi šel, ne vem, zakaj bi ga mogla zaj goniti do daske zaradi enega kretena). No, glavno, da si kasneje on podaljša k., ko me prehiti... potem pa po možnosti upočasni na 120km/h, da bi ga skoraj lahko jaz prehitela. Ampak to se je seveda dogajalo samo takrat, ko sem mela Škodo. Začuda se, ko sem se vozila v dobrih avtih, to ni dogajalo. Zanimivo, a ne...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>