Italija
Posted 29 July 2010 - 08:59 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 29 July 2010 - 09:02 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 July 2010 - 09:19 AM
Sicer pa sem prečesala še Toskano, Umbrijo, pa Kampanijo, itak. V Kampaniji mi je bilo najlepše, sploh Neapelj je krasen.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 July 2010 - 09:32 AM
Jaz razen Toskane in Apulije praktično nič nisem videla

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 July 2010 - 10:00 AM
vuelvo a vos,
Posted 29 July 2010 - 10:09 AM
Posted 29 July 2010 - 10:21 AM
Najbolj me jezi, da vsa raja sili nekam v Azijo, S Afriko, Karibe, nikogar pa ne zanima Evropa? Bedno je ker nihče noče nikoli z mano, ampak me gledajo kot da sem s hruške pala.
To si najbrž mislila?

mah ja, je včasih mal bedno, ker me še vedno ful mika kaka Sicilija, pa Grčija, pa še kaj, ves folk pa pod "potovanje" razume samo neke države, ki so od nas oddaljene vsaj ene 10h leta. češ, da potovanje po Evropi sploh ni pravo potovanje pa to.
Pa sploh, ker moje kolegice takrat so vse res staaaaaaaaalno rinile v Egipt, pa nasploh S Afriko, so ble po parkrat tam, mene pa razen v Egipt za ene dva tedna, ne vleče tja, niti me prej ni baš.
Za Azijo sem pa tudi imela bolj v mislih kako Turčijo pa Sirijo, Jordanijo. Spet poznam ogromno folka, ki so bli tam po parkrat.
Pač malo dojadi, ko ves folk okoli rine na ene in iste destinacije. Saj Azija je kul, bi še šla tja, samo ne nujno zdaj takoj in sploh ne samo tja. Zdaj bi npr. ful šla v kako Tanzanijo

Uf, pa Kambodža (kao po novem "Kampučija"

vuelvo a vos,
Posted 29 July 2010 - 10:28 AM
Jst sem za dominikansko dala 400€ povratno, res pa da sam za 13 dni.
Je pa od sestrine sodelavke hčera v Ugandi se mi zdi, pa v neke parke sta šla s fantom in je rekla da je vse drago čim vidijo da si bel

Posted 29 July 2010 - 10:32 AM
Glede letalskih je pa vedno fajn čimbolj vnaprej rezervirat karto, al pa iskat akcije. Jaz razmišljam, da bi kar enkrat zdaj kupila karto za dec., pa magari šla v minus, ko bo treba plačat vpisnino za fax (če bom sploh prišla v višji letnik

Sam... Kam it?

vuelvo a vos,
Posted 29 July 2010 - 10:33 AM
Kalypso, si bila ti samo v Veroni? Je bila katera kaj okoli Gardskega jezera?
Joj sicer nisem bla pri Gardskem jezeru, samo moram NUJNO dopisat, da mi je Italija ful ful všeč.

Meni je italija kot turistična destinacija krasna. Znamenitosti, zgodovina, arhitektura, hrana, pijača... živela pa tam ravno ne bi.
Jaz bi se enkat še rada ustavila v okolici jezera Como. Že z avtoceste deluje kraj čudovito. Pa skoraj 100% bo v bližnji prihodnosti še enkrat padel obisk Milana...
Posted 29 July 2010 - 10:38 AM
Posted 29 July 2010 - 10:49 AM
Posted 12 August 2010 - 01:06 PM

http://www.nye.si/
Posted 12 August 2010 - 01:51 PM
Posted 04 October 2010 - 07:46 PM
Pogled na Ponte Vecchio iz Piazzale Michelangelo

Firenze ponoči

Pisa

San Giminiano, v tej vasici ima en stric sladoledarno, je svetovni prvak v sladoledih in tej sladoledi so nekaj najboljšega ever. Tudi zato ker ima precej "drugačne" okuse, probala sem gorgonzolo in je božanska, čeprav se morda ne sliši tako

Mimo teh dveh pač nisem mogla

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 October 2010 - 08:42 PM

vuelvo a vos,
Posted 04 October 2010 - 08:47 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.