Čaji
Posted 04 January 2006 - 10:10 AM
Jst bi ga ful imela, sam 6 jurjev, kolikor je pr nas najcenej, mi je mal preveč, ker vem, da sm jih nekje vidla za slabe 3k. A ima katera kak predlog, alpa če ste to kje vidle bolj poceni?
Posted 04 January 2006 - 10:21 AM

Posted 04 January 2006 - 11:31 AM
Jst bi ga ful imela, sam 6 jurjev, kolikor je pr nas najcenej, mi je mal preveč, ker vem, da sm jih nekje vidla za slabe 3k. A ima katera kak predlog, alpa če ste to kje vidle bolj poceni?
to mam jaz, model izpred parih let, philips, dala sem tam nekje 6k. ne vem, ako se ti splača kupovat škart za 3k. ne vem, no, js na to tko gledam: js dam za kremo za obraz, ki mi zdrži mogoče 2 mesca, 6k.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 January 2006 - 11:37 AM

tein ma baje iste lastnosti kot kofein. če ga je prava doza (ne pretiravanje), ima poživljajoč učinek, pa to ne traja celi dan/noč. je pa res, da če še nisi navajena in si kar takoj začela lokat po tri šalce na dan, je znalo bit mal moteče za tvoj organizem. jaz sem takorekoč že imuna ratala.

drugač je pa men full dober en črni božični čaj, ki sem ga dobila od nesojene tašče (učeri mi je dala še ostanek, ker je rekla, da je njej premočen), črni čaj z vanilijo pa pomarančkami. njams!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 04 January 2006 - 01:10 PM
od nesojene tašče

men je pa mojga zelenga zamankal in se kr mal tesnobno počutm...mori,da ga nimam pr seb in bo treba v nabavo

drgač pa špela običajno---- :book: :coffee2:

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 January 2006 - 02:22 PM

Pitje čaja je men ful dogodek - velikrat se s (so)cimro/(so)cimrami popoldne sred učenja ''dobimo'' v kuhinji na čaju al pa povabeš prjatle na čaj in potem se klepeta in navezujejo stiki... sorry, če mam pa ful lepe spomine na ''čajčkanja''!

Posted 29 January 2006 - 03:37 PM
Posted 29 January 2006 - 03:46 PM

ja enako...pa všeč mi je tud pravi čaj..sam pijem ga pa bolj redko
Posted 30 January 2006 - 06:14 PM

Posted 01 February 2006 - 04:55 PM
Posted 01 February 2006 - 05:36 PM
meni je od teh Teekanne naštetih Immunitea še kar všeč za pit, medtem ko mi Brainpower ni tako dober, nevem, pač za moj okus.
So pa res bili cenejši v DM, v času neke akcije nekaj manj kot 300sit.
Zdej je v Sparu v akciji Twinningsov pravi čaj (črna škatla) z okusom kokosa, vanilije in kakava. Je ok, samo okus se niti ne loči dosti od samega vanilijevega. Stane pa 399sit, ful poceni.
Posted 01 February 2006 - 07:29 PM
Zdej je v Sparu v akciji Twinningsov pravi čaj (črna škatla) z okusom kokosa, vanilije in kakava. Je ok, samo okus se niti ne loči dosti od samega vanilijevega. Stane pa 399sit, ful poceni.
za teekane sem dans vidla v dmju, ampak mam itak že naročenega kot darilo.

to, da je twinnings 399 sit je res full poceni, skoraj pol ceneje kot sicer. še vedno se pa najbolj splača kupovat čaje v čajni hiši, vsaj meni: boljši okus in ceneje pride.
Posted 02 February 2006 - 10:20 PM

Posted 03 February 2006 - 12:16 PM
njami!!!

I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.
Posted 03 February 2006 - 03:34 PM
haha, moj foter je enkrat rekel mojemu bivšemu, da je nesojen zet in tega nikakor ni mogel pozabit.

Drugače pa kristy, kakšen je pa čaj rdeča kapica?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 May 2006 - 08:42 PM
Še vedno čakam na odgovor o čaju 'rdeča kapica'.

Drugače pa, Špela, imam par vprašanj zate. Jutri si nameravam kupit ene 3 čaje in me zanima, kakšni so kaj tile (tako, če mi bi malo opisala okus) in v glavnem, katerega se splača kupit:
IRISH MORNING
AFTER EIGHT
EARL GREY SUPERIOR/EARL GREY
MANGO
PU-ERH
ENGLISH BREAKFAST
MALAGA
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 May 2006 - 03:07 PM
IRISH MORNING: krasna nežna aroma, malo na smetano in rumček potegne, tut zgleda krasno, kot ene rožice so med čajem, meni eden resnično ljubših
AFTER EIGHT: črni čaj z dodatkom mete, meni deluje zelo osvežilno (ma, ni kot bi zdej pila metin čaj ali ice tea, ampak ima značilno svežo aromo)
EARL GREY SUPERIOR/EARL GREY: odlična stvar subtilnega okusa, da nimaš samo dolgočasnega črnega čaja; vsebuje bergamotko, ki da krasen nežen okus in vonj
MANGO: obupno zanič
PU-ERH: nimam pojma
ENGLISH BREAKFAST: nič posebnega, meni premalo arome
MALAGA: obupno zanič
meni so od črnih z aromo odlični tudi mandelj, karamelino in vanilija.
Posted 08 May 2006 - 03:14 PM
Hvala za opise.
Jaz pa sem se glih za Malago ful navdušila.

.
Posted 08 May 2006 - 03:19 PM
Hvala za opise.
Jaz pa sem se glih za Malago ful navdušila.

valda so okusi različni, samo meni malaga in mango ne delujeta dobro kot črna čaja - presladko. preden boš kupila, naj ti škatlo odpre in dobro povohaj. meni to pomaga, da se lažje odločim (zdaj itak samo še preizkušene favorite kupujem). pa naj ti prodajalka proba definirat okus, ker to, da js rečem, da mi je presladko, je premalo.

Posted 08 May 2006 - 03:52 PM
Hm, meni bi pa to sladko znalo biti všeč. Hm. Mislim, da si bom dans kr naročila malago, soudeleženca pa nahecala, da si naroči mango. Te pa bomo vidli. Tnx še enkrat

.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users