Jump to content

Photo

Čaji

• Please log in to reply
932 replies to this topic

#81 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 04 January 2006 - 10:10 AM

Zanima me, če ima katera za kuhanje svojih čajčkov tist kuhalnik vode, al kaj že je?
Jst bi ga ful imela, sam 6 jurjev, kolikor je pr nas najcenej, mi je mal preveč, ker vem, da sm jih nekje vidla za slabe 3k. A ima katera kak predlog, alpa če ste to kje vidle bolj poceni?
  • 0

#82 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 04 January 2006 - 10:21 AM

Meni ma mueller božanske črne čaje, mmmm..Vanilija, smetanov krokant, mango, vse sem pokupla biggrin.gif biggrin.gif .A ve katera kake učinke majo ti čaji?Kave namreč ne pijem, potem pa sem začela 3x na dan pit ta črni čaj in ful nisem mogla spat, pa kar neke misli čudne so mi hodle po glavi.Po cele noči skoraj evil.gif Zdaj sem ga ukinla, situacija je malo boljša, spim pa še vedno slabo.Po moje nemre bit od čaja, ali pač?
  • 0

#83 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 January 2006 - 11:31 AM

QUOTE(_M_)
Zanima me, če ima katera za kuhanje svojih čajčkov tist kuhalnik vode, al kaj že je?
Jst bi ga ful imela, sam 6 jurjev, kolikor je pr nas najcenej, mi je mal preveč, ker vem, da sm jih nekje vidla za slabe 3k. A ima katera kak predlog, alpa če ste to kje vidle bolj poceni?

to mam jaz, model izpred parih let, philips, dala sem tam nekje 6k. ne vem, ako se ti splača kupovat škart za 3k. ne vem, no, js na to tko gledam: js dam za kremo za obraz, ki mi zdrži mogoče 2 mesca, 6k. biggrin.gif prodajajo jih pa takorekoč povsod.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#84 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 04 January 2006 - 11:37 AM

QUOTE(Blondi)
A ve katera kake učinke majo ti čaji?Kave namreč ne pijem, potem pa sem začela 3x na dan pit ta črni čaj in ful nisem mogla spat, pa kar neke misli čudne so mi hodle po glavi.Po cele noči skoraj evil.gif Zdaj sem ga ukinla, situacija je malo boljša, spim pa še vedno slabo.Po moje nemre bit od čaja, ali pač?

tein ma baje iste lastnosti kot kofein. če ga je prava doza (ne pretiravanje), ima poživljajoč učinek, pa to ne traja celi dan/noč. je pa res, da če še nisi navajena in si kar takoj začela lokat po tri šalce na dan, je znalo bit mal moteče za tvoj organizem. jaz sem takorekoč že imuna ratala. biggrin.gif in ga povprečno spijem kake tri (v boljših časih pa tut več) šalce na dan. tut, če ga spijem pol ure pred spanjem, nimam težav s spanjem. tut mogoče ni dobr tega pit na popolnoma prazen želodec. mogoče bi probala z zmanjšano dozo, z eno šalčko na dan? verjetno si pretiravala s količino, glede na to, da ga še nisi vajena.

drugač je pa men full dober en črni božični čaj, ki sem ga dobila od nesojene tašče (učeri mi je dala še ostanek, ker je rekla, da je njej premočen), črni čaj z vanilijo pa pomarančkami. njams! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#85 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 January 2006 - 01:10 PM

[quote=Špela]
od nesojene tašče biggrin.gif :downtown: biggrin.gif

men je pa mojga zelenga zamankal in se kr mal tesnobno počutm...mori,da ga nimam pr seb in bo treba v nabavo smile.gif

drgač pa špela običajno---- :book: :coffee2:
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#86 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 28 January 2006 - 02:22 PM

Uuuu čaji... njami! Men je jasmin fuuuuuul dober! Drgač pa sadni so ful nori!!! Pa un baby čajček oops.gif Sošolka mi je enga iz Nepala prnesla - noro fajn! biggrin.gif

Pitje čaja je men ful dogodek - velikrat se s (so)cimro/(so)cimrami popoldne sred učenja ''dobimo'' v kuhinji na čaju al pa povabeš prjatle na čaj in potem se klepeta in navezujejo stiki... sorry, če mam pa ful lepe spomine na ''čajčkanja''! oops.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#87 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 29 January 2006 - 03:37 PM

_M_, kakšen je ta immunitea od teekanne? jaz sem zdaj to obkrožila v nekem katalogu, da čem to met, ker sem prebrala, da je nekaj z medom v zvezi. a je v redu za pit?full sem zdaj tri dni durch pila earl greya in sem se totalno navezala nanj.
  • 0

#88 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 29 January 2006 - 03:46 PM

QUOTE(_Mayckica_)
jest sm fuuuul nora na čaje, še posebi na sadne... moj najljubši okus je divja češnja al pa kkšna breskev je tut dobra... najbolj pa pašejo za pozim, polet nism glih pristaš čajev tongue.gif

ja enako...pa všeč mi je tud pravi čaj..sam pijem ga pa bolj redko
  • 0

#89 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 30 January 2006 - 06:14 PM

ravn pijem unga otroškega Baby čaj z medom! IPB Image
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#90 noelle

noelle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 207 posts

Posted 01 February 2006 - 04:55 PM

Zadnjič sem pri teti pila Brain power od Teekaneja in mi je bil fuuul dober , tako da sem si naredila zalogo tega in še Immuni tea ter Sweet dreams. Sta tudi fajna! Kakšne so kaj cene teh čajčkov, jaz sem jih kupila v Mercatorju pa so bili kar nekaj čez 400 sit, zdi se mi da sem jih v DM-u ceneje videla, nisem pa ziher.
  • 0

#91 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32258 posts

Posted 01 February 2006 - 05:36 PM

Malo pozno se oglašam, pa vseeno..
meni je od teh Teekanne naštetih Immunitea še kar všeč za pit, medtem ko mi Brainpower ni tako dober, nevem, pač za moj okus.
So pa res bili cenejši v DM, v času neke akcije nekaj manj kot 300sit.

Zdej je v Sparu v akciji Twinningsov pravi čaj (črna škatla) z okusom kokosa, vanilije in kakava. Je ok, samo okus se niti ne loči dosti od samega vanilijevega. Stane pa 399sit, ful poceni.
  • 0

#92 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 01 February 2006 - 07:29 PM

QUOTE(_M_)
So pa res bili cenejši v DM, v času neke akcije nekaj manj kot 300sit.

Zdej je v Sparu v akciji Twinningsov pravi čaj (črna škatla) z okusom kokosa, vanilije in kakava. Je ok, samo okus se niti ne loči dosti od samega vanilijevega. Stane pa 399sit, ful poceni.

za teekane sem dans vidla v dmju, ampak mam itak že naročenega kot darilo. biggrin.gif pa ne vem, če so vsi v akciji: mislim, da so samo neki sadni (uno fruit kiss, magic moments pa to).

to, da je twinnings 399 sit je res full poceni, skoraj pol ceneje kot sicer. še vedno se pa najbolj splača kupovat čaje v čajni hiši, vsaj meni: boljši okus in ceneje pride.

• 0

#93 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 02 February 2006 - 10:20 PM

Men je pa zlo všeč tale Brainpower čaj od Teekanne, sicer pa že od nekdaj prisegam na Bebe čaj od 1001 cvet. biggrin.gif
  • 0

#94 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 03 February 2006 - 12:16 PM

menje pa ful dobr ratu rdeča kapica!!!
njami!!! tongue.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#95 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 03:34 PM

QUOTE(Špela)
nesojene tašče

haha, moj foter je enkrat rekel mojemu bivšemu, da je nesojen zet in tega nikakor ni mogel pozabit. biggrin.gif:D

Drugače pa kristy, kakšen je pa čaj rdeča kapica? biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#96 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 May 2006 - 08:42 PM

.
Še vedno čakam na odgovor o čaju 'rdeča kapica'. biggrin.gif

Drugače pa, Špela, imam par vprašanj zate. Jutri si nameravam kupit ene 3 čaje in me zanima, kakšni so kaj tile (tako, če mi bi malo opisala okus) in v glavnem, katerega se splača kupit:

IRISH MORNING
AFTER EIGHT
EARL GREY SUPERIOR/EARL GREY
MANGO
PU-ERH
ENGLISH BREAKFAST
MALAGA

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#97 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 08 May 2006 - 03:07 PM

[quote=Jenna]
IRISH MORNING: krasna nežna aroma, malo na smetano in rumček potegne, tut zgleda krasno, kot ene rožice so med čajem, meni eden resnično ljubših
AFTER EIGHT: črni čaj z dodatkom mete, meni deluje zelo osvežilno (ma, ni kot bi zdej pila metin čaj ali ice tea, ampak ima značilno svežo aromo)
EARL GREY SUPERIOR/EARL GREY: odlična stvar subtilnega okusa, da nimaš samo dolgočasnega črnega čaja; vsebuje bergamotko, ki da krasen nežen okus in vonj
MANGO: obupno zanič
PU-ERH: nimam pojma
ENGLISH BREAKFAST: nič posebnega, meni premalo arome
MALAGA: obupno zanič

meni so od črnih z aromo odlični tudi mandelj, karamelino in vanilija.
  • 0

#98 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 03:14 PM

.
Hvala za opise.
Jaz pa sem se glih za Malago ful navdušila. biggrin.gif

.
  • 0

#99 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 08 May 2006 - 03:19 PM

QUOTE(Jenna)

Hvala za opise.
Jaz pa sem se glih za Malago ful navdušila. biggrin.gif

valda so okusi različni, samo meni malaga in mango ne delujeta dobro kot črna čaja - presladko. preden boš kupila, naj ti škatlo odpre in dobro povohaj. meni to pomaga, da se lažje odločim (zdaj itak samo še preizkušene favorite kupujem). pa naj ti prodajalka proba definirat okus, ker to, da js rečem, da mi je presladko, je premalo. biggrin.gif mogoče bo pa tebi malaga všeč. wink.gif
  • 0

#100 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 May 2006 - 03:52 PM

.
Hm, meni bi pa to sladko znalo biti všeč. Hm. Mislim, da si bom dans kr naročila malago, soudeleženca pa nahecala, da si naroči mango. Te pa bomo vidli. Tnx še enkrat biggrin.gif

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users