Jump to content

Photo

Katera pasma je zame?!

• Please log in to reply
352 replies to this topic

#81 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 06 April 2007 - 09:27 PM

Hvala k*, sam da bo mir s temi cucki končno.

Upam, da se ga ne naveličaš po dveh tednih. Sicer pa - saj mamo na forumu tudi male oglase thumbup.gif
  • 0

#82 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 06 April 2007 - 09:55 PM

joooj upam da veš kako psa vzgajat, ga negovat, na kaj paziti...in da že maš izbrano pasjo šolo, kjer delajo na prijazen način... In upam da je pes razglisten, razbolhan in že cepljen proti steklini, ker je za to primeren pri 3 meseceh, čez en mesec pa se začne mala šola ali pa igralne urice.

kako prenagljena odločitev rolleyes.gif

• 0
IPB Image

#83 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 06 April 2007 - 10:53 PM

Anja 88 a ti misliš da je pri večini ljudi kaj drugače?da si en premislijo petkrat...če ne razmišlajš nikoli o tem pol pa vzameš knjigo in gledaš pasme potem valda maš več favoritov in variraš katerega bi raje..to je sploh tak pri otrocih ki si želijo kužka,potem čez čas komaj vidiš da je to živo bitje,ne glede na pasmo..in da ma svoj karakter in ga sčasoma vzljubiš,čeprav jaz mam kar vse rada.pri večini pa to ni tak in je pes zgolj pes,največkrat pa še vedno kao sodi na verigo al pa v celico. verymad.gif ,tud če se za njega odločijo instant in se zaljubijo-pa to ne traja dolgo.Bolje počasi kot prehitro.
Luna kak se kuža prilagaja?zgleda še rahlo prestrašen biggrin.gif ,samo je ful prijazen,lih za tebe. wink.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#84 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 07 April 2007 - 08:13 AM

mnenja sem da ljudje sploh ne bi smeli dobit psa, preden e bi prestali nekega testa o predhodnem znanju...Kar pa odgovorni vzreditelji tako ali tako počnejo.

V glavnem dobro poskrbi za psa in ga dobro vzgajaj-brez sile, nervoze...zapomni si, da je vedno človek tisti, ki je odgovoren za pasje vedenje!
  • 0
IPB Image

#85 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 07 April 2007 - 08:51 AM

Mogoče ne spada čisto v to temo, ampak Anja 88 je napisala, da je vedno človek tisti, ki je odgovoren za pasje vedenje! S čimer se absolutno strinjam.

Imam pa sodelavko, ki me je razjezila s svojimi izjavami. Namreč, hudovala se je nad ljudmi, ker kupujejo rotvajlerje in ne pomislijo, da so to krvoločni in nevarni psi! Joj, nisem ji mogla dopovedat, da je človek tisti, ki naredi pse take napadalne. Ampak me sploh ni poslušala (oz. kimala je) in gonila svoje. mad.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#86 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 07 April 2007 - 09:08 AM

ja to bi blo krasno..kaj bi blo pa potem z vsemi ostalimi psmi?Potem bi blo samo za pasemske pse poskrblejno.mah saj vseeno,če si dober človek boš imel psa rad če ne pa ga ne boš imel za enakovrednega, pa pač ne boš skrbel za njega.Ljudi ne moreš spremeniti.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#87 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 07 April 2007 - 09:08 AM

QUOTE(Regratova Lučka @ 7. 4. 2007 - 9:51) View Post

Mogoče ne spada čisto v to temo, ampak Anja 88 je napisala, da je vedno človek tisti, ki je odgovoren za pasje vedenje! S čimer se absolutno strinjam.

Imam pa sodelavko, ki me je razjezila s svojimi izjavami. Namreč, hudovala se je nad ljudmi, ker kupujejo rotvajlerje in ne pomislijo, da so to krvoločni in nevarni psi! Joj, nisem ji mogla dopovedat, da je človek tisti, ki naredi pse take napadalne. Ampak me sploh ni poslušala (oz. kimala je) in gonila svoje. mad.gif

Bi samo dodala, da jo spoznaj s kakšnim priaznim kosmatincem te pasme. Jaz sem tudi imela do njih strahospoštovanje...zdaj pa me je eden predstavnik tega ozdravil biggrin.gif
....back to the topic...
  • 0
IPB Image

#88 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 07 April 2007 - 06:47 PM

No, ker je Luna13 končno našla psička zase temo zaklepam, saj res ni potrebe da bi bila še naprej odprta.
No sicer pa ti želim veliko srečnih trenutkov s tem lepim psičkom in ti polagam na srce, da dobro skrbi zanj, saj kužek ni igrača, ki jo lahko vržeš po mesecu dni v kot.
  • 0

#89 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 09:24 AM

dober dan, js sm se ucer odlocila da hocem met psa, tak da bi prosla poznavalke da mi svetujejo glede pasme. moje zelje so naslednje - pes oz. psicka mora biti bela, majhna, puhasta, z malo daljso dlako, crkljiva, nenapadalna in nezahtevna. a poznate kako pasmo, ki bi ustrezala mojim zeljam biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#90 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 29 April 2007 - 10:49 AM

ce bi bla zleht, bi rekla, da pocakej ene 14 dni, da se Luna svojga navelica, tko bom pa rajs tih laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#91 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 10:52 AM

lol, zlobica ena biggrin.gif njen mi ni usec, prevelik je. a vam pokazem slikco u kerga sm se zaljubla cak
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#92 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 29 April 2007 - 10:56 AM

a bi mela visavskega terierja al kej druzga v tej smeri?

IPB Image
IPB Image
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#93 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 11:03 AM

ma ni mi lih neki no ermm.gif kej bl pritlikavga pa dolgodlakega bi mela hmm.gif

ne morm vam pokazat slike ko je ful slaba kvaliteta in se vid samo bela kepa cry.gif
  • 0

#94 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 April 2007 - 11:18 AM

maltežana?IPB Image

• 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#95 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 11:21 AM

ja ja sm zdej klicala to kolegico ko ma tega psa k sm se js zalubla, pa prau da je mesanka med maltezanom pa se enim, sam nevem tocn, k ni njen ps ampak od babice.
ta k si ga nalepla ma pa predolgo dlako, cak a mas kako sliko v lezecem polozaju mislm tko, k je na vseh 4ih
  • 0

#96 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2007 - 11:21 AM

druge kepe se pa sploh ne spomnem...razen maltežana. S tem da oni rabijo kar precej vzdrževanja. zaradi dalke

IPB Image
saj dlaka se lahko bolj postriže. seveda v primeru, da ga nočeš vodit po razstavah.

maltežan
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#97 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 29 April 2007 - 11:28 AM

sm najdla eno stran od kužov, jih bom še ene par nalimala
IPB Image
Bichon Frise

IPB Image
Cockapoo

IPB Image
Coton De Tulear

• 0

IPB Image

#98 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2007 - 11:29 AM

oooo, ta zadnji wub.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#99 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 29 April 2007 - 11:31 AM

ta je faca, sam mislm da je bl velik biggrin.gif

IPB Image
Komondor
  • 0

IPB Image

#100 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2007 - 11:35 AM

Komondor je že zverina, ja laugh.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users