QUOTE(Tanjci)
sam je pa res mal nesmislno nekje bit že kr mal paničen, kaj je dobro in kaj ne, drugje ti pa dol visi (recimo to men ni noben \"dober\" kompromis)
Kdo je pa paničen?
Meni ni vseeno, kaj si dajem na kožo. Ni mi tudi vseeno, kar si dajem vase. Ampak! Uživanje škodljivih substanc mi nudi zadovoljstvo do te mere, ko sem utrpet (nekoč, v prihodnosti) posledice (pa spet se mi zdi, da z mano nič kaj ne bo hujše, kot s tistim, ki ne uživa teh substanc..... ker tudi nisem neki orto odvisnik). Pri kremah pa kompromisa nisem pripravljena delat, kajti polivanje z alkoholom ali s kakšnimi bednimi žajfami mi ne nudijo nobenega zadovoljstva oz. užitka. Tako nekako, ja.
ps: je pa hecno tudi to, da poznam ogromno ljudi, ki kadijo in še kaj drugega in tudi ogromno ljudi, ki živijo blazno zdravo. In so slednji precej bolj bolehni, da ne omenjam s precej bolj grdo kožo. To sem ravno zdaj ugotovila, ko sem malo brskala po spominu in primerjala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>