Jump to content

Photo

Kajenje

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: KAdilec/kadilka (137 member(s) have cast votes)

1. da (32 votes [23.36%])

Percentage of vote: 23.36%

2. ne (105 votes [76.64%])

Percentage of vote: 76.64%

Vote Guests cannot vote

#81 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 May 2006 - 02:08 PM

QUOTE(Jenna)
QUOTE(sade)
QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Jenna)

Hja, kdor ne zastruplja svojega telesa, ne ve, kaj je to užitek - to je moje prepričanje. biggrin.gif

Se ene milijonkrat podpišem pod tole ... kaj se čem šparat, krepnila bom itak ... bolje se zabavat pa se poslovit malo prej, kot pa žvet kot vegetacija.

samo nekaj me zanima, pa ne me napast!
če vama je že tolko vseeno, če si zastrupljata telo, zakaj pa vaju potem tolko skrbi za alkohol, ki je v kremah, komedogenost...? če s cigareti potem to itak vse izničita.

Nekje treba delat kompromise. IPB Image

biggrin.gif biggrin.gif Nekak tak, ja. biggrin.gif biggrin.gif Sicer pa kajenje na zunanjost trenutno (še) nima takega vpliva kot pa recimo neprimerna krema, ane, ane, ane?? biggrin.gif biggrin.gif Torej izberem dobro kremo zase, imam lepo kožo (ki jo moram zaradi negativnih učinkov kajenja torej še bolj negovat) in vmes si privoščim cigaret ... multi zadovoljstvo.

Life can be so much fun!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#82 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 11 May 2006 - 02:22 PM

Pomoje dokler maš neko mejo, je usen če kadiš ali piješ. Seveda se učinki poznajo po nekaj časa ali preveliki količini. To je k hrana u mac-u. Če boš usake tok cajta kaj požru, se ti ne bo poznal. Če boš pa usak dan... :naka: , boš pa debel.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#83 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 May 2006 - 03:19 PM

QUOTE(Parvinder)
Ne kadim, sem pa že probala, pa sem preveč potegnila (po nasvetu kar dobro potegni) in sem se skor zadavla...Kadilci me ne motijo, pa tud nobenmu ne govorim kako pa kaj, ker dobesedno živim med samimi kadilci in sem jaz manjšina in se jim moram jaz prilagajat...sevda če me dim moti rečem d nej ne puha vame, drugače pa ne težim preveč...upam oops.gif biggrin.gif

enako wink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#84 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 11 May 2006 - 03:35 PM

QUOTE(DiLeMa)
Torej izberem dobro kremo zase, imam lepo kožo (ki jo moram zaradi negativnih učinkov kajenja torej še bolj negovat) in vmes si privoščim cigaret ... multi zadovoljstvo.

Kero kremo imaš pa za katran v pljučih? twisted.gif
  • 0

#85 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 11 May 2006 - 03:45 PM

Ne kadim, nikoli niti probala nisem. Zelo verjetno nikoli ne bom.
  • 0

#86 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 May 2006 - 04:43 PM

QUOTE(sajk)
QUOTE(DiLeMa)
Torej izberem dobro kremo zase, imam lepo kožo (ki jo moram zaradi negativnih učinkov kajenja torej še bolj negovat) in vmes si privoščim cigaret ... multi zadovoljstvo.

Kero kremo imaš pa za katran v pljučih? twisted.gif

Nimam ... sej je že Jenna napisala, da je pač treba sklepat kompromise. Bolj pozorno beri, Sajki!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#87 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 11 May 2006 - 06:16 PM

kadila sem od 14-22 leta redno po škatlico ali več na dan, potem sem nehala kar čez noč , vendar ko se mi zalušta si prižgem, nikoli se ne matram da bi se mi zaluštalo pa ne bi, sploh ob kakem čveku s prijateljco full paše, pa ko sem full živčna si pripalim, ko pa pijem pa itak obvezno! biggrin.gif
  • 0

#88 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 11 May 2006 - 06:25 PM

Ne kadim, niti nimam namena kdaj zacet.
Sem probala, pa mi smrdi. Lucky me! 8)
  • 0

#89 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 11 May 2006 - 07:23 PM

Sj na začetku usem smrdi. Polse pa navadiš in ti kar naenkrat diši biggrin.gif .
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#90 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 11 May 2006 - 07:30 PM

Ne kadim.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#91 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 May 2006 - 07:37 PM

Mene nič ne razjezi bolj kot to, da po noči prebiti nekje zunaj (lokal, nekaj takega) smrdim od glave do pet po čikih in da moram vsa oblačila obvezno "prezračit" (pustim jih zunaj čez noč), da ne voham več cigaretnega dima. rolleyes.gifrolleyes.gif
Sej kaki cigariljosi še dišijo, čiki pa res redkokateri. Pa še to le, če jih ne voham iz svojih oblačil ali las. Čeprav pa je pozimi ob kakšnem kašlju res nevzdržno sedet v lokalu.
Cigaret ne kadim, kaj drugega sem že probala in mi je bilo všeč, cigareti pa nikoli. Za kadilce mi je vseeno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#92 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 11 May 2006 - 07:47 PM

QUOTE(Lindsay)
Sj na začetku usem smrdi. Polse pa navadiš in ti kar naenkrat diši biggrin.gif .

A da ja...no, bad pol za tiste, ki se navadijo; saj pravim, da jaz sem srecka, ker mi ideja kajenja nikoli ni bla vsec in mi cigareti ze od nekdaj smrdijo...no thanks. ermm.gif
  • 0

#93 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 May 2006 - 07:48 PM

meni zadiši samo prvo sekundo, ko se čik prižge. priznam, da me je že kdaj poleti na vrtu ob čaju prijelo, da bi kakšnega prižgala, ampak sem potem misel odgnala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#94 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 11 May 2006 - 08:02 PM

kadilka
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#95 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 11 May 2006 - 10:51 PM

QUOTE(Lindsay)
Pomoje dokler maš neko mejo, je usen če kadiš ali piješ. Seveda se učinki poznajo po nekaj časa ali preveliki količini. To je k hrana u mac-u. Če boš usake tok cajta kaj požru, se ti ne bo poznal. Če boš pa usak dan... :naka: , boš pa debel.

se strinjam s tem

sam je pa res mal nesmislno nekje bit že kr mal paničen, kaj je dobro in kaj ne, drugje ti pa dol visi (recimo to men ni noben "dober" kompromis)

• 0
Posted Image

#96 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 May 2006 - 11:29 PM

QUOTE(Tanjci)
sam je pa res mal nesmislno nekje bit že kr mal paničen, kaj je dobro in kaj ne, drugje ti pa dol visi (recimo to men ni noben \"dober\" kompromis)

Kdo je pa paničen? biggrin.gif
Meni ni vseeno, kaj si dajem na kožo. Ni mi tudi vseeno, kar si dajem vase. Ampak! Uživanje škodljivih substanc mi nudi zadovoljstvo do te mere, ko sem utrpet (nekoč, v prihodnosti) posledice (pa spet se mi zdi, da z mano nič kaj ne bo hujše, kot s tistim, ki ne uživa teh substanc..... ker tudi nisem neki orto odvisnik). Pri kremah pa kompromisa nisem pripravljena delat, kajti polivanje z alkoholom ali s kakšnimi bednimi žajfami mi ne nudijo nobenega zadovoljstva oz. užitka. Tako nekako, ja.

ps: je pa hecno tudi to, da poznam ogromno ljudi, ki kadijo in še kaj drugega in tudi ogromno ljudi, ki živijo blazno zdravo. In so slednji precej bolj bolehni, da ne omenjam s precej bolj grdo kožo. To sem ravno zdaj ugotovila, ko sem malo brskala po spominu in primerjala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#97 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 12 May 2006 - 05:40 AM

Gotovo sicer poznaš take primere, ampak - ti se kar tolaži ... twisted.gif
  • 0

#98 Colt

Colt

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 432 posts

Posted 12 May 2006 - 07:24 AM

QUOTE(Jenna)

Mene pa seveda noben ne razume, ker me blazno moti dejstvo, da pridejo v restavracijo mamce z nekulturnimi in asocializiranimi froci, ki pljuvajo, rigajo in smrkajo in hodijo od mize do mize in potem se jim moraš na silo hihitati, kako so luštni in oh in sploh... .

A misliš tiste pamže, ki kar kličejo da bi jim ven potegnil hrbtenjačo, jo posušil na radijatorju, prerezal na dva dela in uporabil kot vezalke na starih supergah? twisted.gif Burn'em all.
  • 0

#99 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 May 2006 - 09:50 AM

QUOTE(sajk)
Gotovo sicer poznaš take primere, ampak - ti se kar tolaži ... twisted.gif

Sajk ... kje v Jenninem postu ti vidiš, da se tolaži? Meni se zdi, da je vse kristalno jasno razložila ... preberi še ... ene petkrat. biggrin.gif
  • 0

#100 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 May 2006 - 09:51 AM

QUOTE(Colt)
A misliš tiste pamže, ki kar kličejo da bi jim ven potegnil hrbtenjačo, jo posušil na radijatorju, prerezal na dva dela in uporabil kot vezalke na starih supergah? twisted.gif Burn'em all.

Ohh god ... zakaj si jaz vedno vse tako živo predstavljam!!! blink.gif biggrin.gif blink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users