Jump to content

Photo

Posteljne nezgode

• Please log in to reply
126 replies to this topic

#81 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2007 - 01:56 PM

Hush, puppy IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#82 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 19 January 2007 - 02:02 PM

Bend over, bitch! tongue.gif
  • 0

#83 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 19 January 2007 - 09:53 PM

Kaj se tukaj dogaja? blink.gif
  • 0

#84 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 19 January 2007 - 11:16 PM

Sajk bi sexal z neko podivjano deklico! Jenna je pa ljubosumna in jo je banala. biggrin.gif biggrin.gif

Pa sj nima veze... bomo vse pobrisal biggrin.gif

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#85 bamboocham

bamboocham

sramežljivec

• Člani
  • 6 posts

Posted 20 January 2007 - 12:14 AM

Zaenkrat ni bilo kakih posteljnih nezgod,razen tistih "prdcev".
Nečak je enkrat hotel v mojo sobo, ko sva z dragim seksala (na srečo sem mela zaklenjena vrata)..pa mu reče moja sestra (njegova mama)..pusti ju pri miru, a ne vidiš da seksata! Malo sva bila v zadregi kasneje, drgač pa je blo vse ok.
  • 0

#86 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 January 2007 - 11:00 AM

QUOTE(bamboocham @ 20. 1. 2007 - 0:14) View Post

Zaenkrat ni bilo kakih posteljnih nezgod,razen tistih "prdcev".

Men je blo pa to taaak hecno, do zdej se mi je sicer sam enkrat zgodil in to glih, ko sva s fantom sexala tko da sm js klečala, on pa zadi mene. In se začne fant smejat ko norc ker je mislu, da sm se sprdnla mu skor direkt u faco, js ga pa pogledam tko nazaj pa mu zabrusim ''to ni bil prdec, a veš''. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#87 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 January 2007 - 11:18 AM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 1. 2007 - 11:00) View Post

Men je blo pa to taaak hecno, do zdej se mi je sicer sam enkrat zgodil in to glih, ko sva s fantom sexala tko da sm js klečala, on pa zadi mene. In se začne fant smejat ko norc ker je mislu, da sm se sprdnla mu skor direkt u faco, js ga pa pogledam tko nazaj pa mu zabrusim ''to ni bil prdec, a veš''. laugh.gif

Ja...isto pr men... oops.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#88 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 23 January 2007 - 08:52 PM

enkrat je blo pjano...pa sva bla u avtu...najni frendi se pa zuni menl...in js tko sedim na njemu pa se zibam gor pa dol:P oni so pa to vidl da se auto premika pa so naju skp z avtom odnesl na travnk hehe
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#89 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 24 January 2007 - 11:07 AM

hmmm... enkrat na morju pod vplivom alkohola... brez razbijanaja, lomljenja okončin in podobnega, pač malo bolj divje... le da nisem vedela kako zelo divje smile.gif in ga drug dan na plaži sočutno vprašam, od koga je ves popraskan po hrbtu. Mogle bi videt njegov pogled tongue.gif mi je blo takoj jasno

metal*girl - lol biggrin.gif
  • 0
Takle mamo.

#90 veselasmrketa

veselasmrketa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 168 posts

Posted 24 January 2007 - 10:47 PM

jaz sem svojga domov prpeljala še preden so ga doma spoznal,in to je bil en poletni večer ko so že vsi pri meni spal pa me moj obišče,pol sva šla pa na naše dvorišče pa gor na skedenj tist počet,pa se je enkrat slišal ko so se vežena vrata od bajte odprla mene pa je postalo tako strah da sem mislila da bom crknila,in so se ene petnajst minut slišal eni koraki pol je šel pa noter in pol sva lepo nadaljevala do konca rolleyes.gif to sem takrat uživala in tega jim nisem nikol doma povedala
  • 0

#91 frčman

frčman

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 27 February 2007 - 11:22 PM

Men je enkrat celo noč "stal" punca pa ni mogla več hmm.gif zakaj nevem? thumbup.gif
  • 0

#92 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 27 February 2007 - 11:26 PM

---
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#93 frčman

frčman

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 27 February 2007 - 11:38 PM

QUOTE(Emily @ 27. 2. 2007 - 23:26) View Post

Mislim, da tale wannabe jebač frčman zdej že resno naklada. biggrin.gif

sm res sej mi ratauje:D
še kr:D

• 0

#94 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 February 2007 - 12:05 AM

---
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#95 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 16 March 2007 - 12:21 PM

ja kaj nej še pvem sej je že moja vse skor povedala kar je blo!
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#96 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 16 March 2007 - 02:18 PM

laugh.gif

• 0

#97 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2007 - 02:56 PM

Načeloma intimnih stvari ne maram objavljat na javnih forumih, pa bom napisla nek malo bolj "innocent" dogodek:

namreč z bivšim, sva ko sva se komaj spoznala šla k njemu na dom, malo se mečkat in to. No in ker sva bla zunaj cel večer, oba tudi malo pod dozo in zaspana, mi je prižgal računalnik in sva gledala Wayne's World. No in nekje še na začetku filma se je on ulegel čezme (dva stola sva dala skupaj, torej si lahko predstavljate kako udobno je bilo) in zaspal. In ga nisem hotela zbudit, sem mislila, malo je zakinkal pa bo itak čez par minutk "nazaj". Pol pa akcija naprej...
Jok, tipo je zalegnil za nekje 4 ure, jaz pa tam gledala tisto bedastočo, utrujena, lačna, na wc me je, pa ga pač nisem hotla zbudit. Bitch laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#98 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 March 2007 - 08:53 PM

Jst mam podobno izkušnjo biggrin.gif Moj fant ma dve stanovanji, v enem pač živi z mamo in drugo je 100m proč in ga majo nevem zakaj, za računalnik biggrin.gif In tam se seveda midva redno nahajava, kr je prazno in zasebno in nama popolnoma na voljo. In tam sva bla tudi za novo leto z načrtom, da pač tam prespiva. Pozabla pa sva na eno napako, in sicer da je pod garsonjerco zelo prisrčen balkan bar, v katerem silvestruje kup zelo glasnih posameznikov. In oni so seveda nabijali balkan na vs glas in mi nismo mogli spat. In potem sm jst tko malo zadremala, in sredi noči me zbudi glasna balkanjada in želja po uporabi stranišča, in sm hotla it pač na wc, in potem sm zagledala da je fantič zaspal in se mi je blazno zasmilu in ga nise hotla zbudit, kr je tko težko zaspal in še un čudovit balkan komad bi ga vrjetno spravu ob živce (zaprisežen metalec). Problem je bil pa v temu, da me je na vso moč objemal In potem sm se trudla ležat čimbolj pri miru in tiho trpela ob neprijetnih zvokih iz nižjeležečega bara smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#99 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 21 March 2007 - 09:49 PM

Podobna moja prigoda s spanjem... Moj se slini, če se ful naje in potem zaspi in enkrat sva oba zadremala, on lepo nameščen na meni in ko se zbudiva sem bila poslinjena. Ful sem bila vesela, njega pa je bilo tako sram...
  • 0

#100 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 March 2007 - 04:04 PM

Haha, zdej so se posteljne prigode sprevrgle v prigode med spanjem biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users