Fair & Lovely - Fairness Cream
Posted 04 March 2007 - 04:57 PM
Posted 04 March 2007 - 05:29 PM

http://cgi.ebay.co.u...8QQcmdZViewItem
Posted 04 March 2007 - 05:40 PM
Sam bi enako naredla kot Nihrida, zbrala več naročil, zaradi nižje poštnine.
Se pridružujem ostalim naročnicam in upam, da bi se dalo še zame vzet kremco =)
Posted 04 March 2007 - 05:42 PM
V glavnem jst sem iskala povsod in nikjer nisem zasledila, da bi bila ceneje, kot ta ki sem jo sama kupila.
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 March 2007 - 05:48 PM

Sj je napisala Frčica da bo sporočila.

Posted 04 March 2007 - 05:58 PM
Posted 04 March 2007 - 05:59 PM

Posted 04 March 2007 - 06:08 PM
Edino, če ne uporabim tonik kožo grozno skup vleče, pa ne matira tako kot cosmerba čez cel dan.
pol pa pr men ne pride v poštev jst se že po cosmerbi dost svetm sam pol k se čist vpije je pa bolš. sam me je pa že mikala sam itak bi se svetla po njej tko da odpade pol

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 04 March 2007 - 06:12 PM
Posted 04 March 2007 - 06:37 PM
Ne, jaz se pa takoj po Cosmerbi na T predelu obupno svetim, ta krema pa krasno matira za 2/3 dneva!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 March 2007 - 06:49 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 04 March 2007 - 07:06 PM

Posted 04 March 2007 - 07:15 PM
Tista stran kjer sva naročila fant ni najdel te kreme, mogoče tisti tip ki to prodaja trenutno nima krem. Bom še jutri pogledala( drugače stran www.auvito.de). Je pa to pošiljal direkt iz Šri lanke(ful majo lepe znamke btw). Lahko pa ga kontaktira po mailu in vpraša če še pošilja in vam jih fant naroči.
je ocenjena ja, mislim da ma 4 ocene. Pod nego obraza. Jaz mam mešano kožo tako da je za tako kožo zgleda.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 March 2007 - 07:30 PM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 04 March 2007 - 07:32 PM
Posted 04 March 2007 - 09:08 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 March 2007 - 09:55 PM

Ja kaj ko jaz ne morem met še kreditne kartice. A bi bila kera pripravljena naročit??? Pa bi si pol pač razdelile poštnino pa to une ki bi bile zainteresirane.
Pa bi lahko naročili preko te strani spodaj. Je bolj pocen.
Posted 06 March 2007 - 02:20 PM

Posted 06 March 2007 - 04:50 PM
Drugače pa pride na tej strani auvito.de dražje, ker dobiš eno tubo za 10 €, na tisti strani, ko je Nihrida kupovala pa dve tubi za 11, 95 $. Naj me kdo popravi prosim, če se motim.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users